İndirim vardı aldım güzel mi
Çok güzeller. Pamuklu mu?
Evet canım pamuklu
Biraz baktım da bence yakar bunlar canım tam pamuk değil. Ama beğendiysen al görünüşleri güzel
Fiyatlari nedir,% 100 pamuk mu ?
Evet Pamuklu
Güle güle kullan cnm hayırlı olsun. Ben şu rivaistanbul olandan kızım için nevresim aldım çok ince geldi içindeki yorgan belli oluyor hoşuma gitmedi ama çift kişilikler nasıldır bilemiyorum
Ayy bende oradan aldım umarım düzgün gelir ya
Yeşil papatyalı olan modeli bir arkadaşım almıştı ama tüylenmiş tiftiklenmişti onunki bir de pamuklu gibi görünmüyordu polyester karışımlı gibiydi kumaşı
Polycoton diye yazıyor kumaşı off ya inşallah düzgün olur
Pamuklu değil polyester karışımı demek moda tasarım dersinde görmüş tüm
Ayyy hepsi çok tatlı kardeşimde anneler gününde bana nevresim takımı aldı çiçekli pembe english home dan bayılıyorum pembe ve çiçekli olan herşeye 🥳
Benim için Riva İstanbul pişmanlıktır. Geçen sene 2 tane aldım pamuklu diye övdükleri naylon karışımı çıktı. Her yazdığım yorum ve mesajı sildiler. Oğlum mc quuenli diye yapıştı, o yüzden iade vermedim. Asla yazın kullanılmaz.
Bu velsoft harika kışın terletmiyoda usutmuyoda yumus yumus ve hafif yer kaplamiyo evlendimden beri kullaniyorum makinedede yikaniyo harika bisi
En baştakine bayıldım. Maviye aşığım 😍
3deki pembe yorgana bayıldım. Diğerleri naylon karılımı görünüyor güzel gelir inşallah
1,467,342 soru
24,043,264 cevap
329,251 kullanıcı