+1 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,582 puan) tarafından

Bugun arkadasim piknige goturdu sagolsn oglm eglendi etti ama amasi iste devamini yazmak.icimden gelmiyo cok drama queen de olmak istemiyorm

Hep icimde birseyler eksik hep birsey bogazimda yumru 

Sarilip sarmalanacak hickimsesi olmamasi her dustufgunde elinden tutup kaldiranin olmamasi bir insanin dunyadaki cehnnemi olsa gerek

1 cevap

0 oy
(658 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İyileşmek istediğinde insan bir şekilde iyileşiyor. Ben de en yakınlarım ailem dahil bir çok kişiden ağır darbeler aldım. Kendimi kariyerime akademik gelişimime odakladım önceden kendimi motive etme şeklim buydu. Ve ne olursa olsun beni dünyaya getiren ya da hayatımda çok sevdiğim kişiler olduğu için tolerans gösterdim. Gösterebilmişim yani o güç varmış. Ama artık yaşanılan şeyler gırtlağa dayanınca insan bu durumu iyileştirmekte zorluk çekiyor. Yara almışsın zor geçiyor ama üstelik izi kalıyor. İnsan zaten yaşadığı şeyleri değil hissettikleri duyguları unutamaz. Yaran  ya da izin seninle her daim. Duygusal olarak yıpranmış kişilerin başında gelebilirim bunu açık açık söyleyebilirim ama ben bile her şeyin geçici olduğunu unutup Allah'a havale edip çocuklarıma sarkldığımda, açık havaya çıkıp iç çekip şükür ettiğimde içim rahatladığında ya da beni üzen kişilerle göz göze geldiğimde yaşattıkları şeyler yerine anı hissedebiliyorsam üstelik bunları başarabilmek benim için çok zor olduğu halde herkes hayatta aldığı darbeleri bir kenarı atıp yaşadığını hissedebilir.  

Biraz önceki beni gördüm sizde. Ama yaşadığınız tüm duygusal zorluklar geçer yeter ki siz isteyin. İyi düşünmeye çalışın. Kendinizi motive edin. Zamanla her şey gelip geçer.❤️🌸

Siz de asker eşiymişsiniz. Yanlışlık çok tetikliyor bu duyguları maalesef...

(3,582 puan) tarafından

Annemsizlik.icime oturuyor.iyi bisey oldugunda keske oda olsaydi.onun sefkatini varligini rehberligini o kadar.ozluyorum.hayatimda oyle bir yokluk var ki neyi yerine koyarsam.koyayim.artik tam olamam gibi.geliyor.

Ogluma da asiri duskundu oglumla.ilgili guzel anlarda bile ahhhh diyorum.icmden ilkokula.basladigini gorur.muyum.lafi.icimddn cikmz olecegini hisssetmis gibi.oglum bir.buck yil.sonra baslyacak bilmiyorum o.ilk gun nasil dayanacagim.

Bilgi yarismalarina genc cocuklar cikardi temiz duzgun oyle heveslenir balparmagimi da bu genclerden eyle Rabbim.derdi ben goremem o beni hatirlar.mi ki annanem.vardi diye derdi 

Inanin icimden hic cikmiyor annem

Tabi insanlarin ihanetleri de tuz biber yapayalnz bir sehirde bir oglum bir benim ona ragmen  2 kisilik arkadas cevremle oglumu mutlu etmeye calisiyorum sosyallesiyorum ,geziyorumzyiyorum ,iciyorum fakat tat alamiyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 173 göst.
0 oy
7 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 308 göst.

Kategoriler

1,475,021 soru