+3 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (1,601 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

Kızlar merhaba 3 yaş ve 18 aylık oğluma yazlık alışveriş yapacağım bu attığım fotoğraftaki takımlar 3 yaşındaki oğlum için çok beğendim bugün anneme gösterdim annem çok mu renkli sanki çok karmaşık duruyor dedi 😂ben çok beğendim hep takım ve bu tarz giydiriyorum ilerde zaten sade giyer diye düşünüyorum sizce bu takımlar 3 yaş çocuk için çok mu karışık renkli fikir verir misiniz sipariş edeceğim 😊

16 Cevaplar

+3 oy
(6,377 puan) tarafından

Yoo tersine çok güzeller kaçırma 

(6,377 puan) tarafından
+1

Ah ah yedi ömrümü takım olarak bı kaç tane aldım canım aslında evde çok kıyafeti var aldikalrimi dil eğitimine giderken giysin diye aldım buda hoşuma gitti 

Ben şimdi fonlarını filanda örümcek adam yaptırmak istiyorum çok seviyor diye ana kararsızim

(1,276 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ayyyy orumcek adam demeyin kusucam 😆

hersegimiz orumcek adamli hersey bütün kiyafetler :(( 

(6,377 puan) tarafından

Tek değilmişim sevindim 🫣🫣🫣

(1,276 puan) tarafından

Orumcek adamli hersey bizizzz ajaj corap ayakkabi hirka kıyafet şapka sjsjs ayy ksuucam sjsjs 

Smdide nevresim takımı alıyoruz orumcej adamli bir gün geçermi kizlar bu takinti

(6,377 puan) tarafından

Ben uyku seti aldım örümcek adam li 🤭🤭🤭

Gecer inşallah 

-Reklam-
+2 oy
(8,074 puan) tarafından

Hepsi birbirinden güzel güle güle giydir 

+2 oy
(3,457 puan) tarafından

Tam cocuk kiyafeleri cocuklarin cocuk gjbi giydirildigi rengarenk kiyafetleri seviyorum benim aksine katolog mankeni bir yetiskin gibi giydirilmesi bir cocugun onu sevmiyorum

+1 oy
(490 puan) tarafından

Hayır çokta güzel bence aynılarını aldım bende 3 yaş oğluma alttaki kahverengi olanı dışında :) 1 haftadır giydiriyorum hatta 

(1,601 puan) tarafından
+1

Bende küçük oğlum için sipariş oluşturdum meğer küçük yaş ta takım bulması hem kolaymış Hemde takımlar daha tatlı ama yaş büyüdükçe biraz zorlaşıyor her sene bu aylarda çoktan almış olurdum ama bu sene bir türlü beğenemedim 

(1,601 puan) tarafından
+1

Canım 3 yaş kg ve boyu kaç cm kaç yaş aldın ben 3.4 mü alsam 4.5 mi kararsız kaldım 

15 kg 101 cm oğlum 

(4,351 puan) tarafından

4 5 yaş alin bence. Kızım 3.5 yaş 103cm 15.5kg 4.5 yaş tam oluyor

(490 puan) tarafından

@Pamukprenses canım ben 3-4 yaş aldım kalıbı büyük geldi oğluma alt kısımları büyük hantal gibi durdu bu defa 2-3 yaş almak zorunda kaldım 2-3 olanda alt iyi oldu ama tişört tam geldi seneye giyemez yani bende tekrar değiştirmedim seneye küçük oğlum giyer gidip orda denemenizde fayda var benim oğlan 15 kilo 98 boy 

+1 oy
(2,293 puan) tarafından

Çocuk bunlar tabi böyle olacak desenleri birde karışık desen değil ki bu seçtiklerin

+1 oy
(6,614 puan) tarafından

Kırmizili haric digerlerini begendim ben canım güle güle giysin

(316 puan) tarafından

Bende ayni yorumu yapmaya gidiyordum :)

0 oy
(1,242 puan) tarafından

Hepsi çok güzel canim güle güle giysin

Ama en çok 2. Guzel

0 oy
(157 puan) tarafından

Hepsi birbirinden güzel heleki 2.3.ve5.ye ayrı bir vuruldum güle güle giysin paşacık💚

0 oy
(4,880 puan) tarafından

Renkler çok güzel. Dokusu da güzel görünüyor hepsinin.

Beni sadece üstündeki İngilizce yazılar rahatsız etti. Niye İngilizce konuşulmayan bir ülkede üstünde İngilizce sloganlar olan eşyalar üretiliyor anlamıyorum. Biraz hassasım bu konuda. Mümkün olduğunca yazılı, özellikle İngilizce yazılı şeyler giymem oğluma da giydirmem. 

0 oy
(383 puan) tarafından

Guzeler saglikla giysin kuzu.Cocuk zaten siyah beyaz giyecek deyilki

0 oy
(22,298 puan) tarafından

Hayır bence çok güzel çocuklar böyle tatlı oluyor 🤭

0 oy
(2,170 puan) tarafından

Bunlar pazarda hep 150 250 tl arasi

0 oy
(1,436 puan) tarafından

Gayette güzel hepsi 5 yaş var mı

0 oy
(4,523 puan) tarafından

Hayır çok güzel görünüyor 

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Çok güzeller bence al

0 oy
(22,074 puan) tarafından

Üç yaşındaki bir çocuğun beğeneceği gibi. İlerde yaşına toplum normlarına vs uygun giyer zaten dediğiniz gibi şimdi çocuk çocuk gibi giysin renkli cıvıl cıvıl 

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 399 göst.
1 Mayıs 2025 Moda kategorisinde &Alya& (519 puan) tarafından soruldu
+6 oy
37 cevap 1,011 göst.
+3 oy
21 cevap 842 göst.

Kategoriler

1,456,972 soru

23,903,072 cevap

322,584 kullanıcı