0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (2,937 puan) tarafından

1 yaşındaki Oğlumun plt çok düşükdü 19 bindeydi şükür kötü cıkmadı tahliller ivigle beyaz kanı yükselttiler ayda bir kontrole gidiyorduk doktor 3 ayda bire cıkarttı bacakları bazen morarıyordu iki üç güne sönüyordu yine bu ay morardı ama boğazı şişti öksürdü antibiyotik kullandık ondan dolayımı bilmiyorum başına gelen varmı doktorda 3 ayda bir gelin dedi ben gitmek istiyorum eşim abartma evhamlısın dr üç ayda bir gelin dedi diyor ama azıcık üşütse bacakları morarıyor hemen başına gelen varmı

2 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından

Canım sen git aksatma 19 bin çok ciddi bir düşüş. Biz 17 binleri gördük bebeğim 4 günlükken belinden sıvı dahi alındı hiç bir sonuç bulunamadı çok araştırıldı 21 gün civarı yoğun bakımda kaldı tedavi sırasında tekrar düşmeye başladı kanı değiştirildi. 500 e yakın test yapıldı çok sağlıklı doğmuştu halbuki bebeğim. Doktor bir ihtimal doğar doğmaz yapılan hepatit b k vitamini aşılarını yan etkisi olabilir dedi. Araştırdım da evet yan etkilerinde ciddi trombosit düşüklüğü yapabileceği yazıyordu. İçin rahat değilse başka doktorlara da danışmanda fayda var. Allah şifa versin inşallah 

(2,937 puan) tarafından

Peki sizin morluklar devam ediyormu hala

(75 puan) tarafından

Evet canım geçti şükür 

-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından

Bence git hemen doktora. Korkutmak için demiyorum zaten kontrol altindaymis ama o hastalık grip enfeksiyon vs ile birleşince pek iyi olmuyor. Lütfen hemen göster doktoruna. Ve öksürüğü vasa akciğer grafisi istesin. Normalse de için rahat etsin. Lütfen lütfen lütfen bak rica ediyorum nolur aksatma.ne yapıp edip götür doktora. İğneden ipliğe baksinlar

(2,937 puan) tarafından

Götürüceğim bugun zor ihmal ederim cocuklarımı

(256 puan) tarafından

Allah şifa versin tez zamanda

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 358 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,067 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 118 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,474,237 soru

24,136,430 cevap

334,316 kullanıcı

...