+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Kızlar Bebeğim 1 yaşında ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 yaşında bir kızım var ya bu ikinci hamileliğim olacak ve sütten kesmem gerektiği söylendi nasıl sütten keseceğim bilmiyorum şu an ilk gecemiz denemeye çalışıyorum bırakmıyor ağlıyor Ağladıkça Ben de ağlıyorum yıpranıyorum kendimden nefret ediyorum buna bunu nasıl yaşattım ama kesinlikle İsteyerek yapmadım ben de aralarında 3-4 yaş fark olsun istiyorum ama olmadı Lütfen bana bir şey söyle nasıl sütten keseceğim

16 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

sabir tasi al sür gogsune. tadi buruk bisey sevmiyeor emmiyor cck 17 aylikti benimki kestigimde . ilk gun emmedi gece uyku sersemi sabirtasini da umursamadi emdi bi kez ama iyi oldu hem ben rahatladim hem cocuk rahatladi . ama sabahina sabirtasina pulbiber karistirdim. sabah dilini gogsume surdu hem aci hemde sabirtasi tadi alinda bidaha da istemedi ne gece ne gunduz

(9,079 puan) tarafından

aktarlarda oluyir aktardan aldim ben komur seklinde bise zaten ceviz kadar parca cok bile yeter. islatiyorsun bulasigini suruyosun  tasin

(187 puan) tarafından

Bulaşığa mı süreceğim mi Göğsümün ucuna mı

(9,079 puan) tarafından

imagesoyle bisey sabir tasi. parmagini suyla islatip tasa surunce zaten elin siyahgibi oluyor parmagina bulasan sabir tasini gogsine suruyirsun. yada gogsunu islat sabirtasini da sabunlar gibi gigsune surcen tasi. tasin bilasigi yeterli gelio 

(1,360 puan) tarafından

Senin şu yorumlarını her okuduğumda gülüyorum

🤣🤣😁😁bilasik gogsi falan 🤣🤣🤣

(9,079 puan) tarafından

hahahah :)) aman elin bulaşıgi gögüse sülulecek iste

-Reklam-
+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Canım riskli gebelik değilse emzirmeye devam edebilirsin diye biliyorum. Tabi doktoruna danış öncelikle

(187 puan) tarafından

Ay inşallah öyle olur çünkü ben çok yıpranıyorum bunu gördükçe böyle boğazımı düğümleniyor şu an bu tost fiyattayken bile ağlıyorum yemin ederim kendimi çok kötü hissediyorum anneliğimden nefret etmeye başladım

0 oy
(114 puan) tarafından

Canım benimde 16 aylık kızım var 3 aylık hamileyim doktor 6 ay emzir dedi bende kesmek istedim kızım ağladı ben ağladım en son geri verdim şuan kesmem lazim nasıl kesecem bende bilmiyorum 

(187 puan) tarafından

Allah ikimize de sabır versin Gerçekten çok zor bir şey o Ağladıkça ben ağlıyorum yüzümü Gözüm Şiş içinde ilk gecemiz İnşallah ki atlatırız sen de inşallah atlatırsın canım çok zor bir şey çünkü

(114 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

0 oy
(1,981 puan) tarafından

Bende kesmeye çalışıyorum 22 aylık kizimi sürme sürdum ilk gelmedi ama sonra emdi eşimde biraz daha emzir diyo kız ağlayınca dayanamıyor bende bugün acı oje sürdüm bı damla kadar almiyor aciyo diye ama gece ne yapacagim bilgim yok 

(187 puan) tarafından

İnşallah kesilir canım Çünkü çok zor bir şey biliyorum

0 oy
(868 puan) tarafından

Emzirenler var hamileyken . beslenmene dikkat ederek emzir  bence bi muddet daha . Benimde 14 aylık bebeğim var 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. 

Doktora sorabilirsin mesela 

(187 puan) tarafından

Ben de çok istiyorum Hatta ben iki buçuk üçüne kadar emzirmeyi düşünüyordum ama bu hamilelik hepimizi sarstı bir üzülüyorum bir de üzülmüyorum o da benim evladım Sonuçta Onun için bunu yapmak zorundayım

(8,196 puan) tarafından

Üç yasa kadar emzirme caiz değil zaten 

(187 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim

0 oy
(8,196 puan) tarafından

Kesmek zorunda değilsin en azından bir 6 ay daha emebilir kendinden nefret etmene gerek yok kimisi doğurup ikisini bir emzirmeye devam ediyor 

(187 puan) tarafından

Öyle yapıcam olmadı şu anda yatıyor bakalım İlk gecemiz

0 oy
(2,776 puan) tarafından

Riskli gebelik değilse enzirebilirsin ebeye değil kadın dogumcuna bir danış kontrole kadar emzir. Ebeler lafı guzaf hemen kestiriyor. Çoğu kadın ikisini bir bile emziriyor. 

1 yaş bir bebek için sütü kesiyorsan mutlaka yerine mama vermelisin sütten kesmek ve katı gıdayı yerine tutmak için çok küçük yaşı. Mamaya alıştırirsan sütten kesmen daha kolay olur. Bebeklerde 1 yaş sonrası ana besin katı gıda olmasına karşın hem gelişimi hem öğün dengesi hemde sıvı alımı için anne sütü veya mama gerekli. En azından 18.aya kadar.

(187 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim yarın muaneye gidicem

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Mama versen olmaz mı benim kız 3 yaşında hala uyumadan önce içmek istiyor bende veriyorum içsin ne olacak 

(187 puan) tarafından

Mama almıyor işte az önce ilk defa süt verdim onu bile almadı anne sütü istedi bende dayanamayıp verdim

0 oy
(5,778 puan) tarafından

Kimisi emzirebilirsin diyor

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Siyah elektrik bandını yapıştır bak süt yok de ben öyle bıraktirdim bazı çocuklar zorlaniyo ama zaten sütün bozuluyo bı sure sonra bende kırkım çıktı kaldım sütüm hemen ayran gibi olmustu

(8,196 puan) tarafından

Çocuğu korkutarak , tiksindirerek bıraktırmak doğru değil .

(1,567 puan) tarafından

Bazı çocuklar zor birakiyor gebe kalinca ilk zamanlar zor değil ama 6 7 aylık oldumu kadın açısından zor yani oyuzden 

0 oy
(1,145 puan) tarafından

Kızımı yaklasik 7 ay emzirdim. Doktorum emzirebildigin kadar emzirebilirsin dedi. Hem çocuk doktoru hem kadın dogumcum dedi. 

0 oy
(5,669 puan) tarafından

Doktoruna danis eger risk yoksa emzirmeye devam edebilirsin. Hatta tandem emzirme de yapabilirsin. En iyisi doktoruna danis. Oyle sagin solun dedigiyle bebegine de kendine de eziyet etme.

0 oy
(101 puan) tarafından

Başka bir doktora da daha danışın hamilelikte de emzirenler var.daha çok küçükmüş.

0 oy
(4,792 puan) tarafından

Benim arkadaşım 4 aylık olana kadar emzirmişti.bi sıkıntıda olmadı

0 oy
tarafından

Sütten kesmeni kim söyledi doktorun mu ? Bende kızım 1 yaşındayken hamile kaldım doktor bebek 6 aylık olana kadar emzirebilirsin dedi kızım 16 aylıktı kestim 4 6 aydan sonra suyun protein oranının ve kalitesinin düştüğünü söyledi istersen devam de edebilirsin demişti eğer sorunun yoksa bir süre daha devam edebilirsin 

0 oy
(8,161 puan) tarafından

Doktor söylemediyse emzirmeye devam edilebilir. Hatta tandem emzirmeyi araştırabilirsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
1 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
17 cevap 514 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ummuhan23 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,687 cevap

328,953 kullanıcı

...