Esim bu elbıse abartı dedi sizce oyle mi bıde buna uygun ne renk sal olur?
Abartı diyenler ne yaşıyor sade gayet elbise
Teskkur edrm cnm
+++ katılıyorum
Bence guzell
+ bencede sade çok hoş bi elbise
Bence de abarti biraz.
Kız nesi var abartı diyorsun. Çok sade.
Rengi ve duruşu bana göre abartı. Arkadaş kimin düğünü olduğunu da söylemiyor kimseye. Muhtemelen çok da yakın akraba değil, o yüzden abartı geldi.
Valla bence abartılı değil sade güzel
Teskkur edrm cnm pekı ne renk sal olur
Modeldeki şali yapabilirsin o da güzel olmuş
Kemer şeklinde olan ve boynundaki renkte bı şal güzel olur yada modeldeki gibbi aynı renk de olur
Abartı bir tarafı hiç yok gayet güzel ve düğün için gayet uygun . Abartı diyenlere kesinlikle katılmıyorum...
Haklısın cnm
Giy git düğüne çok da güzel
Hiçte abartı değil
Bence sade hiç abartı değil
Bence çok güzel rengine de bayıldım canim neresi abarti merak ettim 😁
Evet abla bnde cok beğendim eşimde kıskandı sanırım ;)
Aksine sade ve şık bı elbise eşinin gözleri bozuk galiba abartılı elbise görmemiş🌸Cok şik bence üstüne aynı tonlarda şal veya eşarp muhteşem olurr💃🏻💃🏻
Uzaktan akraba mi
Uzak degil cnm
Bence normal abartı değil hoş sade şık güzel bence
Gerçekten mi cnm
Ben elbiseye bayıldım üstüne gri krem ya da siyah tonları eşarp bence güzel olur
Olur demi cnm abartılı degil
Kesinlikle abartılı değil kalkıp da düz bir şey giyecek halin yok ya düğün sonuçta
Benim çevreme göre bu elbise kardeşinin düğününde falan giyilir ama arkadasim doğulu onlara göre bu elbise herhangi bir düğünde giymek için çok sade.
Yani bence biraz çevreye de bağlı
Haklısın cnn
Bence gayet uygun abartılı değil resimde etek kısmını kabartıp çekmişler eşine ondan abartılı gelmiştir
Evet cnm normalde böyle kabarık degl
Canım benim kuzenler bayramda bile bu tarz giyinirler düğünlerde hepsi taşlı tüllü abiye giyerler ben hep sadelikten yanayım hiç sevmem süslü şeyleri kendime yakıştıramam ama bana bu elbise normal geldi yani
Cok teşekkür edrm cnm daha taslı setlerde vardı ama bna da bu elbıse uygun geldı
Rengide modelide çok güzel ben çok beğendim
Aynı ton yakışır.ben abiyelerin üstğbde farlı renk sevmiyorum.birde yakınsa giyilir.
Düğüne neyle gitmeni bekliyor ki anlamadım nesi abartı taşlı tuşlu abiye değil sonuçta olabileceğinin en sadesi günlük ise gezmeye giderken girdiğimiz elbiselerden giyecek değilsin ya
Evet cnm cok dogru daha taslı olanlar var
Bizde bu elbise aynı köyden olma birinin düğününde giyilir bırak akrabayı çok sade ve şık . Boşver eşini elbise güzel ya giyme diye güzel olma diye seni kandırıyor🤪
Herhalde cnm doğru hıc böyle dusunmedım ;)
Hic abartı değil gayet sade ve şık ayrıca rengi de çok hoş. Hangi site acaba?
Evet fazla abartılı
Kararsız kaldım iyice
1,461,951 soru
23,965,352 cevap
325,828 kullanıcı