Merhaba arkadaslar .
Evde ne durumdasiniz merak ediyorum. 35 yas civarinda evli 3 cocukluyuz esim memur ben ev hanimiyim .
Evde cocuklara bakimi nasil yapiyorsunuz ? Her acidan
( bebek,okul,oyun ) Vs .
Ev islerini nasil paylasiyorsunuz ? Iki kisinin calismasi halinde olanlarda cevaplarsa sevinirim . Ama ben suan da calismiyorum daha cok merak ediyorum .
Maas durumunu nasil ayarliyorsunuz ? Kimde ne kadar para oluyor calisan kisiler veya ev hamimi ve esi calisanlara soruyorum, bende calismaya baslayabilirim cunku.
Not :
Bizde esim eve gelince cocuklarla ilgilensin istiyorum ama telefonuna sariliyor ve yorgunum diyor . En azidan 1 saat cocuklari sevse bile yeter de artar . Ama cogunlukla ben ilgileniyorum o nadir yapiyor .
Ev isleriyle tamamen ben ilgileniyorum ama benden daha fazlasini bekliyor . Cocuklar kucuk 5,3,1 yaslarindalar.
Yemek yapiyorum 2 gunn yiyiyoruz fakat her gun farkli yemek yaomami bekliyor kahvaltiyi bile zor yapan benden .
Homeoffice bir isi var kendi isiyle alakali extra is yapiyor diye ovunuyor ama zorlayici bir terafi yok .
Camasir bulasik detaylara girmiyorum ev temizligi yemek hepsi bende cocuklari uyutma durumlari genelde hep bendeydi o ise cok nadir . Bu nadir durumlari ee yapiyorum ya yardim diyor ama ben dersem anca
Hafta sonlari beraber yapiyoruz yemek olayini onu da birkac aydir basladik geri kalan seyler yine bende vs
Yorumlarinizi bekliyorum .