0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Denizlide yaşıyorum kızım iki yaşında uyku tulumu giydiriyorum hala üstünü çok açıyor diye siz devam ediyor musunuz 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,114 puan) tarafından

3.5 yaşında hala devam

-Reklam-
0 oy
(1,668 puan) tarafından

Yaştan dolayı mı soruyorsun havalardan mı 

0 oy
(6,874 puan) tarafından

Ben bir aydır giydirmiyorum uyumuyor yoksa sıkılıyor Denizli sıcak yer bide benim oğlumda 25 aylık koca kış üstü açık yattı tulumu da çok ince aldım ben kalın olanı giydirince ağlıyor erkek çocukları pek sıcağı sevmiyor senin ki kız çocuğu bunalmıyorsa bide çok kalın değilse giyebilir

(260 puan) tarafından

Azı dişleri çıkıyo sık uyanıyor ona yoruyırum ama

(6,874 puan) tarafından

Benim oğlum hep uykusuz gece beş kez falan kalkınca oh bugün uyudum diyorum gece en fazla yarım saat uyuyor sonra kalkıyor emiyor geri uykuya dalıyor gece 12 gibi anca yatar sabah 7 de ayaklanır 

0 oy
(3,162 puan) tarafından

5 buçuk yaşında hala giydiruyorum

0 oy
(6,777 puan) tarafından

4 yaşına girdi girecek hayla giydiriyorum çünkü kombi kapalı gece çok acıyor kendini 

(260 puan) tarafından

Bizimki de kapalı canım onun için giydiriyorum 

0 oy
tarafından

4 yaşında benim minik kuşum daha yeni kaldırdım artık çünkü gece de soba yanıyor ve terliyor o yüzden kaldırdım artık 

0 oy
(7,097 puan) tarafından

Yok cnm Bitlisdeyim geceleri çok terliyor artık giydirmiyorum bide kızım tulumun içinde hiç rahat etmiyor o yüzden sabaha kadar bin kez üstünü açar ben orterim 23 aylık olacak 

(260 puan) tarafından

Benimki de açık yatıyo hep 

(7,097 puan) tarafından

Kızımda sıcağı zaten hiç sevmiyor sabaha kadar tek sıkıntısı üzerini açmasi

0 oy
(545 puan) tarafından

19 aylık 1 aydan fazla oldu giydirmiyorum terliyor bunalıyor sıcağı sevmiyor hiç üstünü ince bir battaniye ile örtsem ondan bile mızmızlanıyor kalkıyor ince uzun kol ve ince bir pijama giydiriyorum öyle uyuyor 

0 oy
(2,300 puan) tarafından

Oglum 8 yasında kızım 4 e giricek 2 sinede kışın giydiriyorum ikiside üstü acık uyur ince bi battaniye ortuyorum yetiyo 

0 oy
(5,238 puan) tarafından

23 aylık hiç giydirmedim çocuklar nasıl uyuyor şaşıyorum onada. Kendimi düşününce bi an 😄 benimki çorapla bile uyumaz kışın bir tık kalın battaniye örterim şimdi ise ince bir battaniye ile uyur . Açıyorda üstünü bikaç kez uyanıp örterim.  Uyku tulumu bide terletmiyormu gece . O teriyle uyuyunca hasta olmuyorlar mı gece öksürüğü felan ondan olur genelde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
22 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Biranmelek (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 296 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,475,964 soru

24,162,291 cevap

335,438 kullanıcı

...