+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Hanımlar kızım 32 aylık nasip olursa Bayramdan sonra tuvalet eğitimi ne başlamak istiyorum ama kızım şuan cümle kuramıyor sadece tek kelimeler söyleyebiliyor . Çocuğu bu durumda olup başlayıp başarılı olan varmı . Acaba yazın sonuna doğrumu başlasam dahamı iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,668 puan) tarafından

Yani ifade edemiyorsa çişi geldiğini nasıl söyleyecek size ? Bence biraz daha bekleyin 

(1,098 puan) tarafından

Mesela şu istediğini suyu gösterek belirtiyor ama tuvalet çok önemli bir konu tabjki . Haziran da gelişim ile alakalı teste gideceğiz acaba o zamanı bekleyip doktoramı danışsam.

(3,668 puan) tarafından

Bence doktora danışşş canım zorlanırsın bu şekilde 

(1,098 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun.

-Reklam-
0 oy
(1,489 puan) tarafından

Bnmkide derdini söylemez ikili cumle kurmuyor 3 yasinda zar zor su dedirttim 10a kdr sayiyor renkleri biliyor esyalarin osminide biliyor hayvanlari bitkileri meyveleri söylüyor ama konuşma geriliği var :( 6.gunumuz tuvalet egitimi başarısız asla yapmıyor lazımliga yada tuvalete götürsem yapmıyor altina yapıyor:(((

0 oy
(4,354 puan) tarafından

Bu kendi düşüncem ama başarılı olabileceğini sanmıyorum çünkü kendini rahat ifade eden çocuklar bile sırf gitmemek için geldiğini söylemiyorlar , yani çocuk tuvaleti gelse bunu işaretle halledebilecegini düşünmüyorum 

Hiç denedin mi şimdiye kadar tepkisi nasıl mesela, benimki de 31 aylık ben bayadır söylüyorum anlatıyorum arada götürüyorum bende bayramdan sonra başlayacam inşallah 

0 oy
(3,281 puan) tarafından

Bende o aylarda egitime basladim. Benimki hic konusmuyordu. Birakasi varsa biraktir. Hallolur.

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Bizim doktorumuz sabah kalktığında bezi kuruysa alıstırmaya baslayabilirsin demişti 4 yasına gircek hala ıslak kalkıyo bezi bu yaz baslıcam inşallah 

0 oy
(3,341 puan) tarafından

27 aylikti oglum basladugimda hic kelimesi yoktu isretle anlatiyordu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 436 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.