Solante güneş kremi pigmenta kahve rengi paketli olanı daha önce kullanmıştım kokusu böyle mıydı hatırlamıyorum ama bu defa kokusu çok kötü. Her sürüşümde yüzümü ekşitiyorum istemeden. Siz kullanıyor musunuz kokusunu garıp hissettınız mı
Dr.naturals alıyordum bu defa agarta aldım daha güzelmiş çok beğendim dediğin markayı bilmiyorum canım
Tesekkur ederim
Onu bilmiyorum bi kaç kere öyle krem denk geldi kullanamadım maalesef. Şimdi de yüz yıkama jelim kokuyor zor kullanıyorum
Tahmin edebiliyorum nasıl bi koku olduğunu
Niye oluyor acaba bozuk olma ihtimali var mı. Hepsinde benzer bi koku vardı. Bir kere bimden deodorant aldım hadi o markası kötü diye öyledir dedim attım da diğerleri bilindik şeylerdi unuttum ama
Bozuk olduğunu düşünüyorum
Ne kadar oldu kapağı acilali? Bu tür ürünler biliyosun 12 ay ömrü var bozulmuş olabilir.
Açtğımdan beri kokusu nahoş. 3 ay kadar oldu açalı
Çok kötü kokuyorsa bozulmuş olabilir yapısı nasil
Beyaz rengi. Yapısı kremsi. Ama yüzde çok ovduğum zaman pütürtü kalıyor. O yuzden hemen 4 parmağımla cildime yediriyorum. Ama içime de sinmiyor bi yandamn
Ben L'Orealin güneş kremini kullanıyorum incecik yapısı var surdugun zaman emiyor puturlesme filan yapmıyor kokusu da normal. Belki seninkisi bozulmuştur direkt yüzüne surdugun için bence kullanma ne olur ne olmaz
Tesekkur ederim. Sanırım kullanmayacak. Kullanan kimse yok gibi
1,477,039 soru
24,177,526 cevap
336,179 kullanıcı