+1 oy
132 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,005 puan) tarafından

Solante güneş kremi pigmenta kahve rengi paketli olanı daha önce kullanmıştım kokusu böyle mıydı hatırlamıyorum ama bu defa kokusu çok kötü. Her sürüşümde yüzümü ekşitiyorum istemeden. Siz kullanıyor musunuz kokusunu garıp hissettınız mı

3 Cevaplar

0 oy
(10,213 puan) tarafından

Dr.naturals alıyordum bu defa agarta aldım daha güzelmiş çok beğendim dediğin markayı bilmiyorum canım 

(2,005 puan) tarafından

Tesekkur ederim 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Onu bilmiyorum bi kaç kere öyle krem denk geldi kullanamadım maalesef. Şimdi de yüz yıkama jelim kokuyor zor kullanıyorum 

(2,005 puan) tarafından

Tahmin edebiliyorum nasıl bi koku olduğunu 

tarafından

Niye oluyor acaba bozuk olma ihtimali var mı. Hepsinde benzer bi koku vardı. Bir kere bimden deodorant aldım hadi o markası kötü diye öyledir dedim attım da diğerleri bilindik şeylerdi unuttum ama

(2,005 puan) tarafından

Bozuk olduğunu düşünüyorum

0 oy
(4,683 puan) tarafından

Ne kadar oldu kapağı acilali? Bu tür ürünler biliyosun 12 ay ömrü var bozulmuş olabilir.

(2,005 puan) tarafından

Açtğımdan beri kokusu nahoş. 3 ay kadar oldu açalı

(4,683 puan) tarafından

Çok kötü kokuyorsa bozulmuş olabilir yapısı nasil

(2,005 puan) tarafından

Beyaz rengi. Yapısı kremsi. Ama yüzde çok ovduğum zaman pütürtü kalıyor. O yuzden hemen 4 parmağımla cildime yediriyorum. Ama içime de sinmiyor bi yandamn

(4,683 puan) tarafından

Ben L'Orealin güneş kremini kullanıyorum incecik yapısı var surdugun zaman emiyor puturlesme filan yapmıyor kokusu da normal. Belki seninkisi bozulmuştur direkt yüzüne surdugun için bence kullanma ne olur ne olmaz 

(2,005 puan) tarafından

Tesekkur ederim. Sanırım kullanmayacak. Kullanan kimse yok gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
20 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Tokyo (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 327 göst.
14 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
25 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hazan (8 puan) tarafından soruldu