+1 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Bugün götürecem 3 yaşında ,ve dişleri simsiyah olmuş yikatan varmı cokmu zor geviyor 

5 Cevaplar

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Neden siyah olmuş canım ilaç mı kullaniyor? Fircalamiyor musunuz

(1,376 puan) tarafından

Ay hiç biri ben oğluma 6 aylıkken fırçayla tanıştırdım kendi yapardi buna rağmen bütün disler lekeli ve kimle konuşsam bir zman sonra çürük olup kirilacagina kökleri içerde kalacak ve çektirmek zorunda kalacaksın anestezi altında bende götürdüm doktora 3 ay önce özel diş fırçası diş macunu aldık sabah akşam düzenli yaptığım halde çoğaldı bugün yıkatmayi götürecem oğlum çok korkuyor şaşırdım kaldım

Biberon kullanımı 

Antibiyotik fazla kullanimi yuzunden oluyormuş. birde bizde asla abur cubur yok

(14,927 puan) tarafından

İlaç da yapıyor diye biliyorum canım evet. Bide ne olursa olsun genetik kesinlikle.

(723 puan) tarafından

Ben Bi yerde gece beslenmesini yaptığını okumuştum mama ya da meme farketmiyo diye sizde nasıldı 

(14,927 puan) tarafından

Gece beslenmesi neden yapsın ki canım bilmiyorum tabi benim 16 aylikti memeyi bıraktığında şuan 3 yaşında Bi sorunumuz yok çok şükür 

(1,376 puan) tarafından

Yok canım 3 yaşında artık gece beslenmesi mı kalıyor götürdüm ama yikatamayiz dedi ama çürük değil leke dedi oral b nin dis fircasini onerdi

-Reklam-
0 oy
(5,155 puan) tarafından

Hic oyle bisey yaptirmadim gerek de duymadim sukur daha dogrusu oyle bisey oldugunu da bilmiyodum  tamam aburcubur yiyo ama dislerini fircaliyo 

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Benim oğlumda 3 buçuk yaşında. Az çok dişlerinin üstünde lekesi var. Doktor şuan bişey yapmayalım dedi krem yazıcam dedı yatmadan önce fircalayıp. Kremi dişlerine süreceksin dedi. Kremin adı gc tooth mousse. Ama eczanelerin hiç birinde yok. Eczacı internet üzerinden var trendyolda ordan bakabilirsiniz dedi. Yorumları iyi ama cesaret edip alamadım. Biraz daha bakınmam lazım

(2,101 puan) tarafından

Siz nereden almıştınız acaba

(241 puan) tarafından

Trendyoldan canım 

(2,101 puan) tarafından

Link var mı ya bende baktım da hangi satıcıdan alsam bilemedim 

(241 puan) tarafından

Çoook uzun zaman oluyor kuzum alalı hepsi aynı zaten tek çeşit var .En uygun fiyata olanı al .Ben çok uzun zaman önce aldım daha bitmedi her akşam uykudan önce dişini fırçalayıp üzerine sürüyoruz az miktar kullanınca uzun süre gidiyor

(2,101 puan) tarafından

Tekrar bi inceleyeyim o zaman ben canım. Teşekkür ederim 🦋

0 oy
(4,683 puan) tarafından

İnek sütü de yapıyor demir vitamini de canım inek sütü içiyorsa eğer kes. Ben yikatmadim oğlumun dışı de curumustu doktor bekleyin düşecek bu dişler dedi işlem yapmadık 

(1,376 puan) tarafından

Oğlum yoğurttan baska bişe yemez icecekte sadece su var canim inek sütü vermedim 

0 oy
(11,225 puan) tarafından

Simsiyah olmuş derken belki de çürüktur küçük çocuklar da dış temizliği yapılıyor mu bilmiyorum 

(1,376 puan) tarafından

Yapılıyor ama agladigindan olmaz dedi ama çürük yok sadece leke dedi 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 786 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu