+1 oy
111 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (260 puan) tarafından

Benim oğlum 3 ay sonra 4 yaşında ve ben hamileyim Ekim'de doğumum var ben büyük oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum çok hareketli bir çocuk biraz paylaşmayı toplumda nasıl davranacağını arkadaşlarıyla sosyalleşmesi öğrensin istiyorum ama kendisi gitmek istemiyor bende evde ikisine birden yetmeyeceğimi düşünüyorum ama ben evdeyim dahada küçük diyip vicdanım el vermiyor evdemi yanimdami kalsa diyorum gittim konuştum kresle Ağustos ta gel kayıt yapalım tam yaşı dedi ama krestede sorun olur kızarlar belki diye korkuyorum çünkü biraz yaramaz kreşte belediye kreşi özel okullardan daha cüzi bir miktar para alıyorlar sabah 8 akşam 6 dediler 3 öğünde yemeği varmış sizce ne yapmalıyım bana fikir verin gonderiyimmi yoksa daha küçük yanimdami kalsin

3 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından

Ben kreşe göndermemiş biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle göndermelisin bu zamanlar zaten çocuğun gelişme çağı şimdiden topluluğa karışması çok iyi olur emin ol ben bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum hem senin için de daha kolay olur ikisiyle ilgilenmek küçük diye düşünme tam zamanında. 

(260 puan) tarafından

Çok sağol canım yorumun için ben gonderiyim o zaman evimede çok yakın zaten dahada kolay olur

-Reklam-
0 oy
(3,415 puan) tarafından

Gönder bence yani bi dene kışa kadar bi bak olumlu etkisi var mı ki bence olur sana da daha  rahat olur benim kızımı bu sene anasınıfı almazsa ben de kreşe vermeyi düşünüyorum 

(260 puan) tarafından

Tamam canım sağol gonderiyim bende eğer istemezse gitmek biraz denerim baktim hiç alismiyor o zamanada o zaman bakarım 

0 oy
(84 puan) tarafından

Bende 4 yasında anaokuluna verdım çok faydası oldu herseyı öğrenmiş

(260 puan) tarafından

Maşallah canım bende gonderiyim o zaman iyi oliur onun içinde 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 246 göst.
0 oy
9 cevap 201 göst.
0 oy
23 cevap 344 göst.