5 gündür diyettetim bugün tartıldım 2 kg vermişim nasıl sizce
Kaç kilo olduğuna bağlı, verilebilir.
Neler yapıyorsun yiyorsun gün içinde peki
Yemiyorum
Şöyle bişey canım ben burdan almadım ama
Böyle bir beslenme alışkanlığıyla uzun vadede başarılı olamazsın bacım, çabuk sıkılırsın ve fazlasıyla geri alırsın..
basladinmi kullanmaya basilmis simdi bu herbalige gibi igun yerine gecen besleyici shake. de nasi kullaniosun gun icinde sadece kahvalti yerine mi yoksa sabah aksam yemegi yerine yani gunde iki kere bu mu? he yazmisin okudum. oglen ve aksam shake. sabah nirmal saglikli kahvalti yapisun. denene bakalim iki kilo 5 gunde iyi. odem falan olsa bile du bakalim 20 21 gunde belli oluo bu tarz seylerin degisimi 3 hafta yani
Evet başladım tok tutuyor beni sıkıntı yaşamadım açlık gibi sabah evet güzel kahvaltı yapıyorum inşalalh iyi veririm
Ödem gitmiştir bence 😁
Olabilir
Hadi hayırlısı dene bakalım nasıl olacak
Ne denicen canan de hele 😁
Bende 1 haftadır diyetteyim 1.7 kg vermişim ama tabiki ilk zamanlarda ödem gidiyor asıl şimdi başlıyor
Sen neler yiyorsun gün içinde
Dietto diye şek var ondan aldım tok tutuyo sabah kahvaltı sonra iki defa onu içiyorum bukadar su içemiyorum işte çok fazla
Evet ama sağlıksız değil mi bu durum sen şimdi vücudunu cok aç bırakıyorsun ileride az yesen hemen geri alacaksın
Ben kahvaltı da yapıyorum ama hafif akşam yemeği de yiyorum tatlı da yiyorum az yine de gidiyor
Bir ay kullanıcam miğdem küçülce için çok yemicem dikkatte ederim
Tok tutuyo hiç acıkmıyorum da
İlk kilo hızlı gider. Vücut ödem atar. Sonra yavaşlıyor. Ama azimli olursan verirsin çabuk.
Şuan çok azimliyim ama inşşallh ya doğum dan sonra veremedim hiç
Ben de veremedim. 3 gün oldu diyete başlayalı. Kaçıncı diyeyim allah bilir saymayı bıraktım artık ben. Yaz da geldi :(
Ben ilk defa tam anlamıyla başladım
1,466,671 soru
24,034,030 cevap
328,835 kullanıcı