+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (1,339 puan) tarafından

Benim başka bankada hesabım var ona iş için para yatiyo vs bende birikim yada harcama yapabilmek internet alışverişi vs için baska bankadan hesap açim dedim dün gittim hesab açmak istedimi söyledim tamam dediler açtılar numarami istedi  futaralimi diye sordu hattımı evet dedim dediki bu numara başka bankayada kayıtlı hani ordan iptal ettir buraya yapalım dedi bende olmaz o hesabım iş hesabı önemli yani dedim ozaman fatura getir elektrik yada su dedi kartın da üç güne gelir adresine dedi hesabım simdi açıldı mobil bankacılık vs kurdum ama illa fatura götürmem şartmi yani benim üstüme deil elektrik veya su faturası nolcak şimdi 

3 Cevaplar

0 oy
(537 puan) tarafından

Adınıza olması mecbur değil bende ilk hesap açtığımda bendende istediler 3 ay boyunca faturayı hesaptan ödüyorsunuz ondan sonra iptal edebilirsiniz fatura eşimin adinaydi

(1,339 puan) tarafından

Ben bunu birikim hesabı olarak açtım eşim bilecek ama baska kimse bilsin istemiyorum faturalar da kayinpederim adına kayıtlı elektrik su müşteri hizmetleri aradım böyle böyle hesabım açıldı zaten hesabınız var açılmış kullanmanizda sakinca yok dedi 

-Reklam-
0 oy
(4,684 puan) tarafından

İlk defa böyle birşey duydum ki birçok bankayla da çalıştım 

(1,339 puan) tarafından

Bende ilk defa duydum şaştım kaldım 

0 oy
tarafından

İlk defa böyle bir şey duyuyorum ve benim bir çok bankada hesabım var hepsinde de benim numaram var . Başka hangi numaraya bağlayacaksın ki şaşırdım ben bu duruma 

(1,339 puan) tarafından

Bende ilk defa duyuyorum valla müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle diye hesabınız açılmış vs var kullanmanizda sakinca yook dedi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
9 cevap 233 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu