+2 oy
173 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (330 puan) tarafından

Dün marketten siparişi teslim almıştım. Bu sırada da birkaç ürün bakmıştım kampanyalı olduğu için sonra alsam mı almasam mi diye düşünürken geri koymuştum arabadan çıkartmıştım yani. Dört adetti ürün. 

Eve geldiğim zaman ürünü satın almadığımı ve sepette ki ürünü poşete koyduğumu fark ettim. 

Sadece bir adet çikolata. 

Yarın gidip ürünü vereceğim. Aldığım şubeye mi gitmem doğru olur yoksa en yakın şubeye mi gitmem doğru olur. 

5 Cevaplar

+1 oy
(330 puan) tarafından

İyi günler herkese 

-Reklam-
+1 oy
(10,991 puan) tarafından

Aldığın şubeye gidip parasını örebilirsin. Bende bir kez patates almıştım kolumda unutmuşum poşeti ne tarttirdim ne parasını verdim eve gelince fark ettim koşa koşa gidip parasını ödedim. Bile isteye haram girmesin bogazimizdan . 

(9,614 puan) tarafından
+1

Hiç çikolata yemiyonuzmu ay🤔

(330 puan) tarafından

Ailecek seviyoruz ama sivilce tedavisi görüyorum yediğim an yüzümde sivilciler çıkıyor 🙉 bu yüzden hiç almak istemiyorum ama bünye istiyor 

(9,614 puan) tarafından

Yogurt 1 tatlı kaşıgı kako tarcın  karısımı yap ye canın cok tatlı isdedimi ozaman 🤣

(330 puan) tarafından

Deneyeceğim mutlaka bunu :) ve geç cevap için kusura bakma. Uygulamaya uzun zamandır giremiyordum

(9,614 puan) tarafından

Bende pek girmem cano ❣️

0 oy
(5,102 puan) tarafından

Aldığın şubeye canım o ürünler sayılı geliyor çünkü 

Market sayiminda eksik çıkar 

(330 puan) tarafından

Yarın giderim bir de bir şey soracağım. Normalde ben dün aldım ama bugün gidemedim. Yarın gitmem bir sorun teşkil eder mi ki 

(5,102 puan) tarafından

Hiç sorun olmaz canım 

(330 puan) tarafından

İyi bari... Alışveriş merkezi uzak olunca ister istemez aksıyor. Ve teşekkür edrrim 

0 oy
(561 puan) tarafından

Aldığın yere gideceksin yoksa sayımda açık çıkıyor ve o aldığın şube etkileniyor 

(330 puan) tarafından

Yarın aldığım yere giderim. Aradan iki gün geçmiş olacak... Umarım yanlış anlamazlar

(561 puan) tarafından

Yo neden anlasınlar ayrıca ona kasiyer dikkat etmeli bize de  kafasına göre fazla ürün geçmisti 

(330 puan) tarafından

Evet aslında bazen her iki tarafta hata yapabiliyor önemli olan fark ettikten sonra geri götürmek 

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Aldığın şubede açık cikacagi için oraya gitmeniz doğru olur.1 kuruşta olsa Allah haramdan korusun bu dünya geçici yatın hem haram hemde kul hakkı olarak geri döner 

(330 puan) tarafından

Yarın sabah kalkar kalkmaz gideceğim. Kesinlikle harama girmeye de kul hakkına girmeye de gerek yok. Keşke bugün gitseydim diye düşünüyorum vicdanım hiç rahat değil çünkü 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
2 cevap 117 göst.
+1 oy
1 cevap 114 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,566 soru