+1 oy
87 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından

Bugün bıraz degısıklık olsun dıye çarşıya çıktım bayramlık felan bakmak ıcın bıraz fazla yürüdüm bel ağrım var sızce normal mi hamılelıktı yaşayan oldumu 

3 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından

Çok normal. İkiye ayrılıyor gibi olması da normal. 

(124 puan) tarafından

Ciddenmi😂 bazen dalga gecer gıbı yorumlar yapıyorlar artık kestıremıyorum Kım gerçek soyluyor 😂

(1,861 puan) tarafından

Kasıkların ayrılıyormuş gibi sancı çekersin, belin ikiye yarılır. Her saat başı yatışını düzeltmen gerekir, sağdan sola dönerken o kadar çok zorlanırsın ki Allahım dersin hemen bitsin.

-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Geçen gün 5 saat falan ayakta kaldım sandalye yıkadım yormuşum kendimi o gün kasıklarım çok ağrıdı belim o kadar çok ağrımadı benimde

(124 puan) tarafından

Allah evlatlarımızı sağlıklı bır sekılde kucagımıxa almayı nasıp eder ılkı dusuk olduğu için ondan herseyden şüphe edıyor sureklı bır kontrol halınde olursun hersey rabbıme kalmış tabi  orasına bırsey dıyemem tek yapabıldıgım bol bol dua etmek rabbıme sığınmak Allah herkesin evladımı koruyup saklasın evlat ısteyen herkesede tez vakıtte nasıp etsın 

(1,531 puan) tarafından

Benimde 2 düşüğüm bi kimyasal gebeliğim var, 5 yaşında bi oğlum var. Amin canm Rabbim hepimize sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin bende çok yoruyorum bu gebelikte kendimi, dikkat etmek lazım ama yapamıyoruz bazen işte 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ben 3 saat araliksiz kosu bandinda 6 hizda kosar adim yururdum digurana kadar😂34 den sonra agirlastim hizimi 5 e indirmistim. kosar adim yurumek zor oluodu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 235 göst.
+1 oy
3 cevap 114 göst.
+1 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,905 soru