+1 oy
372 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,577 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar. 

Kurutma makinesini çoktandır istiyorum eski evimde yer yoktu bahanemiz buydu iki çocuk var eşim kasap çıkan yıkanan çamaşırı siz düşünün yani. Kuruması şimdi bile bir günü buluyor serdiğim yere akşam anca güneş düşüyor. Kışın düşünemiyorum.  Şimdiki evde çamaşır makinesi üzerinde yeri de hazır ve nazır duruyor.  Eşim gerek varmı ki diyip yine beni kandırıyor.  Ama bir yanım çok istiyor. Kullananlar kimisi memnun kimisi değil sizce gerekli mi zor edip aldırsam mı artık?

13 Cevaplar

+2 oy
(4,796 puan) tarafından

Valla maddi imkanin varsa acima derim ben kis mevsimini sirf sj camasir yuzunden sevmiyorum evin icinde peteklerin ustunde cok zor bi posta peteklere degitiyorum sagini cevir solunu cevir onlar kuruyo kuruyani kaldir islagi geri koy ayyy Allah selamet versin bizlere valla imkanim olsun 1 dk dusunmem 

-Reklam-
0 oy
(305 puan) tarafından

Profilo kullanıyorum 2 yildr var bende Allah icat edende alandanda razı olsun o derece lazm hele kışın daha çok lazım oluyor

(1,494 puan) tarafından

Ben de Profilo kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Elbiseleri çok hızlı yıpratıyor. Eşimin gömleklerinin yakaları yırtık pırtık oldu hep çöp yani. Tamir de edilmiyor.

Artık öyle her şeyi atamıyorum. O zaman ne işe yarıyor yani acaba diğer markalarda da böyle olur mh

(305 puan) tarafından

Ben hiç sorun yaşamadım canm  v genelde dolap kuruluğu + yazanı kullanıyorum 

(2,577 puan) tarafından

Aldırmam şart oldu ama arkadaşın dediği gibi de yıpranma şikayetleri duyuyorum işte ondan da korkuyorum 

(305 puan) tarafından

Ben hiç kıyafetlerin yiprandigini görmedim 

0 oy
(1,329 puan) tarafından

Alma imkanın varsa aldır canım ben de zorlayacam kışa doğru alalım yazın neyse ama. Kışın çok zor ev rutubetleniyo kuruması uzun sürüyo yıkanan kurumuyor ki yenisi yıkansın bizim evde 

(2,577 puan) tarafından

Aynen canım ya imkanım da kurbandan sonra olacak inşallah şu an zor da ev aldık falan içine masraf oldu derken 

0 oy
(2,728 puan) tarafından

İmkanın varsa kesinlikle alın bende aralıktan beri kullanıyorum grundig çok memnun evdeki dağınıklık bitti resmen 1 çocuğum var 31 aylık 34 haftalık hamileyim ve durmadan kıyafet yıkanıyor elim ayağım oldu  yeni bebeğin kıyafetlerini  4 posta yıkadım kuruttum 1 günde şimdi ütüledim ama ilerde ütülemesem bile o sıcaklıkla mikrobu kırılır içim rahat eder

(2,577 puan) tarafından

Ne güzel canım işte bu yüzden şart diyorum özellikle aldırcam büyük ihtimal Ben de

(2,728 puan) tarafından

İnşallah canım 

(2,229 puan) tarafından

Grundigin hangi ayarini kullaniyorsun cnm? Allah aşkına her ayarı küçülttu kiayfetleri

(2,728 puan) tarafından

Ben herşeyi narin ++kuruluk düşük ısı kullanıyorum kurutma süresi bayağı kısalıyor ve göze çarpan bir küçülme olmadı 

0 oy
(763 puan) tarafından

İlk kurutma makinem vestel'de iyi ki almışım bir süre sonra maddiyattan dolayı satmak zorunda kalmıştım hayatımın en zor dönemini yaşadım şimdi yine Samsung aldım 2 ay oldu ondan da memnunum iyi ki almışım iyi ki var kurutma makinesi.

(2,577 puan) tarafından

Darısı bana inşallah canım gülerek kullan sen de

0 oy
(2,982 puan) tarafından

Ben hep kurutmadan kurutuyorum 😊

(2,577 puan) tarafından

Darısı banaa 

0 oy
(14,752 puan) tarafından

Kesinlikle gerekli. Benimde sercek yerim yok. Yatak odasında aç serim hiç boş kalmıyor. Bunlar artık lux değil ihtiyaç canım 

(2,577 puan) tarafından

Bence de büyük ihtiyaç artık aldırmam lazım 

0 oy
(1,246 puan) tarafından

Bende yeni aldım apartmanda olmuyor balkonda içim daralıyor. Şuan çok rahatım darıısı sana canım. Benim eşim de büyükbaş hay.vancılık işiyle uğraşıyor kasaplara da çok gidiyor üstü başı leş gibi gelir akşamları bize şart

(2,577 puan) tarafından

Aynen canım bizde de durum aynı şart oldu

0 oy
(12,039 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Valla kim ne derse desin kurutma gerçek bir ihtiyaç şart yani.  Kimse de yok çekiyor, yok yıpratır vs vs gülü seven dikenine katlanır. Bir günde iki çocuğum bi makine çamaşır çıkartıyor. Yıkıyorum iki saat sonra tekrar giyiyorlar özellikle tuvalet eğitiminde elim kolum oldu. Kıyafet mi yok ıslak mı kaldı askıya asayım derdi yok. Kanma arkadaşım aldır 😄

(6,252 puan) tarafından

Gülü seven neyine katlanır 🤣 ah otomatik düzeltme ah 🤣

(12,039 puan) tarafından

Ayyyy ahahahaha şimdi farkettim 🤣

(6,252 puan) tarafından

Ciddi ciddi okurken kahkaha attım 🤣🤣🤣

(12,039 puan) tarafından

Puhahahah ayy s ile D yan yana yaa 🤭🫣🫣

(2,577 puan) tarafından

Aldırcam canım inşallah şart olduu

0 oy
(577 puan) tarafından

Vallahi canım sanki kıyafetler bizle beraber mi  yaşayacak ben eşime yalvarıyorum al diye şimdi kendi dedi yazın alacam diye çamaşır derdinden kurtulmak istiyorum olmuyor esimde görüyor bir çocuk ama serecek yerim yok yazı bekliyorum almak icin

(2,577 puan) tarafından

Benim de yer yok ya balkon dediysem dışarı da değil kapalı balkon içine asıyorum camı açıp sitede olmuyor dışarı asmak

0 oy
(6,671 puan) tarafından

Kesinlikle almalısınız işleriniz yari yarıya düşüyor 

(2,577 puan) tarafından

Bu yüzden almak istiyorum işte ben de

0 oy
(6,510 puan) tarafından

İmkanın varsa simens marka al yıpranma falan yapmıyor diğer markalara oranla iki katı fiyatı ama güzel 

(2,577 puan) tarafından

Çamaşır makinem de siemens kurutma alırsam onu da öyle düşünüyorum yani bakalım inşallah 

0 oy
tarafından

Bence acilen almalısın geç bile kalmışsın bacım 😁

(2,577 puan) tarafından

Bence de yer bahanemiz vardı o da kalktı artık

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 209 göst.