Kizlar günlük hayatta sizde boylemisiniz herşeyin yerli yerinde olması için çok uğraşıyorum sinir Hastasi olcam annem gibi diye korkuyorum ama hep annemin gazından dolayı böyle yaptır çalışıyorsun yorma eşin yapsın dagnik olmasin çalışan yok mu sana kadar derli toplu ol düzenli olursan rahat edersin biri gelirse pat çağıririrz misafir
Enerjimi somurduler heryere yetisirdim disari ev işi iş hayato sosyallik annem canının kıymetini bil enayi misin kocana yaptır o uğraşmıyor sen çok ugrasiyorsun bahçe evini temiz tutun kocana cammasirlari astir banyo tuvalet zor yaptır tavla
Yorulma yipranirsin bu yaş gelmiyor çok kosturuosun diye diye diye diye kizlar suann tahammülüm yok dagilana eşime bı iş yapmadiginda acsyio batiyor diyorum ki ortalığı toplayan neden ben ölüyorum o sadece çocuk ayakkabi giydir arkada ne eşya kalmış ne alınacak. Hep ben ayarlayıp eline veririm anem haklı olabilir ama böyle ömür mu geçer bugün çok bunaldım düşündüm şöyle yani nezmna kadasr bu Duzeni sağlayıp eşe zorla kakalayarak iş yaptrcam demek anlatmak daha zor inaanirmisinz bazen gicikligina fırından al şunu derim ne nerede fırın nerde kaşık nerde böyle konusur sinir edr beni
Ben çocuklara çok adadim kendimi gezsinler yesinler. Diye 6 7 yilddir hiç bırakıp gitmedim 2 3 kez belki
Bugünde onlardan bitane gündü bilmiyorum beni anladınız dimi mesela masada bardak kalmasın makine bosalsin istiyorum sacimi mi duzelstrirrym doktor randevulari mi cammasr makine mi kissel bakım mi bide bi gruba girdim kişisel gelişim için onun ödevleri mmi anaokuluna giden büyük kızımın mi kafayı yicem
Bende diyim arka da ne eşya kalmis önemseyim dağılan dağılsın eşim gibi ya hakkını yemeyim yapar ama her dj da toparlamaz genelde arka toplayan benim ayakabi al dedm almadan arabaya binmiş soykenerk inip alıyor yani bunllar cok yirpatici onerisi olan var mı alırım
Annem hele bahçeye sürekli bseyler yaotirmak istiyor istekleri de bitmiyor iki küçük kizima baakiyor digeride 4.5 yaşında narket sipariş verdi bugün elimde ttelefon marketten ne istiyorsa gönlü olsun diye yapı geregi sevdiklerime canimi veiirm ben ne yiyorrsam onlara da market oluyor mu 4 5 bin
Babamın maaş belli ama ben bugün madem kendime ayirdiysam annemin sürekli bana atiggi msjlara neden maruz kalıyorum çarşının ortasında elimde tel eşime şuraya gidkeim buraya diyorum on yere uğradık ya
Borcumuz olduğunu dda bliyor aman blmiyorum benim elim de durmaz iki evi alışverişinde zor kıyması eti özel kruyemizsler örtüsü zsrti zurtu
Bana duuyuruyor ben rahat edemem almazsam çünkü bliyor