+3 oy
815 göst.
Diğer kategorisinde (2,339 puan) tarafından

Kizlar zaten nadir yeriz dışarıda ama ne zaman da yesek hep mi pişman olur insan ya. Hamburger yesek her zaman ya ekmek bayat olur ya da kola kesin asitsiz olur. Köfte yesek içi defalarca iyi pissin dememe rağmen çiğ gelir. Mekan adida vericem valla köfteci Yusuf mesela. Sonra 4 yıldır istanbulda yaşıyorum defalarca aklımıza ciğer yemek geldi ama yemedik. Güzel olmayabilir şimdi kesin yine pişman oluruz dedik. Bugün uyduk şeytana yiyelim dedik. Cigeristan adında bir mekana gittik . Bildiginiz mezeden kıl çıktı. Gelen lavastan bir tanesi de küflüydu. Yetkiliye söyledik oralı bile olmadi. 1500 tl de hesap verdik. Yani bazen insanin disarda işi olunca mecbur kalıyor yiyor. Parasında da değilim keşke deyse. Ama bu şekilde memnunuyetsiz kalınca insan kendini enayi yerine koyuyor ya. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

32 Cevaplar

0 oy
(2,735 puan) tarafından

Aynen öyle oluyor paraya değilde bari değse 

-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından

En iyisi piknik bence cnm hem havadar hem de daha uygun ;))

0 oy
(2,127 puan) tarafından

Bizde farklı bir mekana gittiğimizde çok pişman oluyoruz . O yüzden bildiğimiz mekanları tercih ediyoruz . 

0 oy
(7,505 puan) tarafından

Ekonomi malum hersey çok pahalı o yüzden dışarda yemiyoruz artik yersek bile gittiğimiz yerler bellidir hep ayni yerlere gideriz. Avm de falan yemek yemem zaten insan rahatsız oluyor. Ben kebaptan yanayım her zaman 😀

0 oy
(2,056 puan) tarafından

Ciğer dışarda yemek çok kötü deneyimleri oldu bizim icin 8 şiş var her siste 3 ciğer 2 yağ var bir keresinde zaten hiç doymadım birinde ciğer kokuyordu diğerinde lavaslar bayatti ve bir ciğere rağmen çok gereksiz bir pahalılık iki seferdir de kendimiz yapıyoruz şiş mangalda o kadar güzel oluyor ki lavasi pideciye yaptırıyoruz ciğeri ve kuyruğu kasaptan alıyoruz öncesinde de sosluyorum inanılmaz doyurucu ve daha lezzetli oluyor bence bir deneyin 

0 oy
(2,687 puan) tarafından

Köfteci yusuf tan yıllardır yeriz bir kere bile tam pişmiş köfte yemedim. Çünkü yetiştirmek için yüksek ısıda yapıyorlar dışı çok pişiyor içi pişmiyor maalesef. Bizde çoğunlukla evde yapıyoruz dışarıda yiyeceğimiz şeyleri canımız çekince. Ama dedigin gibi işimiz olunca özel günlerde mecbur kalıp yiyoruz. Ama artık bir mekan belirledik kendimize hep oraya gidiyoruz. 

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Genelde hep aynı gittiğimiz yerlere gidiyoruz.Haftada bir yiyoruz dışarda ama inanirmisin 2 haftaya bir fiyatlar değişiyor insanın gidesi gelmiyor artık .2 kişi 1500 altında asla gelmiyor.Onun haricinde de işimiz olunca mecbur kalırsak başka yerlerde yemeye ozaman da lahmacun veya döner tercih ediyoruz o kadar pişmanlık yaratmıyor en azindan

0 oy
tarafından

Bu ülkenin genel sorunu. Çok paraya az kalite alıyoruz. Ekonomi kotuleştikce kar etmek için daha kalitesiz mal alıyorlar. Denetim yeterli olmadığı için hijyen, sağlık umursamıyorlar. Mekan kiraları, masraflar çok yüksek olduğu için içerikten kesiyorlar. Tüm ülkenin sorunu zaten şehirle ilgili değil. 

0 oy
tarafından

Koftcı yusuf evet cıg bırakıyor ama ben hıc oraya paramla gtmedım davet edılmıstık bı defa o zaman gıttım tercıhım olmaz orası ama

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Bir bucuk yıl istta yasadim. Disarida yedigimiz cok nadirdi. Cunku hep pismanlilla eve donuyorduk. Simdi antalyadayiz yemek konusu daaha iyi gibi . Disardan gelip pahali diyenler olabiliyor. Istanbuldayken 1.5 yil bir lezzetli.doner bile yiyememistim.

0 oy
(3,474 puan) tarafından

Sen o yemeğe nasıl 1500 hesap ödedin işte bu da çocuklukta bize sus ses etme amcalar kızar diye buyutuldugumux için hakkimizida savunamiyoruz diyorum ben boş agizliyim biraz Cat çat derdim o parayida vermezdim eşim olsa s.ktir et lanet olsun der verirdi o parayı 

0 oy
tarafından

Ben dışarıda yemek yediğim zaman rahatsizlanıyorum

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 269 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensesAnnesi1903 (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 317 göst.
23 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sekerparemm (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,975 soru

24,132,556 cevap

334,132 kullanıcı

...