+1 oy
121 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (363 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında anaokuluna yeni başladı. Şuan oryantasyon döneminde öğlene kadar. Okula gitmek istemiyor. Gittiğinde ağlıyor sınıfa girmiyor dahi.. Okula gitmek istemiyorum kötü diyor. Nasıl alıştıracağım ilk 3 gün büyük hevesle gitti. 

3 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından

Acaba okulda kötü bi şey mi yaşadı? Bu durumu öğretmeniyle konuşmanızı tavsiye ederim. 

(363 puan) tarafından

Arkadaşına vurmuş. Sonrasında hevesi kırıldı. Öğretmeni daha alışmadan nasıl bir tepki verdi bilmiyorum. Çok tatlı bir öğretmen onu ikna etmek için elinden geleni yapıyor. Baya zaman ayırıyor ona.. Öğretmen kötü diyor. Ama benim oğlumun uydurmalarıda var. 

-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından

Benimki de zor alıştı. İlk günler çok ağladı. Bir kaç gün ben de sınıfta bulundum. Hep kapıda beklediğimi onu alacağımı falan anlattım zamanla alıştı. He iki senedir gidiyor ama sorsan hala gitmek istemiyor :)

(363 puan) tarafından

İlk 3 gün öyle hevesli gittiki. Sınıfa hemen çıktı. Arkadaşına vurmuş. Ogünden sonra gitmek istemiyor. Sınıfa girmiyor. Öğretmen bir tepkimi verdi bilmiyorum. daha öğretmene, sınıfa alışmadan. 

(2,781 puan) tarafından

Öğretmene sorun o durumda ne tepki vermiş

0 oy
(2,681 puan) tarafından

Benim kızım hala öyle 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 342 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,471,149 soru

24,094,817 cevap

332,015 kullanıcı

...