Benimki çok uzun kalçamda tam ama yorucu sizce keseyimmi biraz kendim güzel keserm yoksa kıymayımmıııı kararsızım eşim kes aşk rahatlarsın dedi oğuullarım istemiyor en küçük oğlum bile anne şaçların çok güzel diyor 🥲🥲🥲 kesersem üzüleceğim kesmezsem böyle zorlanıyorum saçımı giyiyorum resmen 😂😂😂😂 napmalıyım kızlarrr
Kökü sende bacım zorlanıyorsan az kısalt onu yıkması bir dert kurutmasi dert taraması ayrı dert kendine eziyet
Spreysiz taranmıyor ay çok uzun kollarım ağrıyo valla
O zaman kendine eziyet etme canım benimde ameliyattan önce öyleydi her hafta saç kremi siprey filan alırdım
Kestim büşüm ucundan ama çok kısa değil yinede iyi oldu valla
kes yaz gelio hem sicak hem ugrasmali hemde cok yorgun bitkin sonuk gozukuo uzunn sac agir basinca. kisa saclar omuzda yada en fazla sutyen kopcalarinin denk geldigi hizada olunca daha fresh gozukuyor yuz. yani hergun kuafor yapmiosa saci dolgun bakimli degilse okadar uzun vok yorucu
Oha acayip canım çekti kısa saç ne güzel anlattın gııı 😂😂
Bence bel en fazla bel hizasinsa sac guzel. Bende senelerce belime yakin kullandim. Daha uzunu bana cok demode geliyor. Bence kesmelisin.
Evet ikna oluyorm etkiliyosunuz beni hadi kızlar keseyim şuunu 🥲
O kadar uzunsa biraz kısalt abla 😅
Kıyamıyoooom 😂😂😂
Siz nasıl istiyorsunuz o önemli. Havalar sıcakken o kadar uzun saç bir yerden sonra çok zor oluyor.
Bana kalsa kıyamıyorum ya ama zorluyor artk
Ben sürekli sizin gibi uzatıp uzatıp kısacık keserim. Özellikle yazın.
Kestim biraz ucundan o bile ferahlattı canım
O kadar uzun saç biraz eski moda geliyor bana ayrıca yorgunluğu da cabası.
Bana çok yakışıyor alıştımda ama toplanmıyo bağlanmıyor spreysiz asla taranmaz
Biraz kısaltabilirsin yaz geliyor bu sıcakta çekilmez
Geçen hafta kafam bir attı vurdum makası kafam rahatladı 😂😂
Bende ferahladım çok kısaltmadım tabi ama yinede güzel oldu
Ben kestim kıydım guzelim saçıma benimki dizimdeydi 1yil sonra geldi pişmanlık halada pişmanım 🥺
Ama kestikten sonra çok rahatladım yazın çok zor oluyor uzun saç
Bende çok kısaltamadım ama yinede iyi oldu yaa
Bende başta belime kadar kestim hızımı alamadım omzuna kadar kestim en son
Aklımdan geçenler 😂😂😂😂
Saç uzunluğu kulaklarında olan ben gruptan ayrıldı 😂😂 saçımı hiç o kadar uzatamam. Ağırlık yapar başım ağrır
😂😂😂 aslında en iysi varya
Yaw çok rahat amaa artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum 😂
Bağlancak kadar uzat gııı 😂😂
Kız uzamıyor ki
Kız niyeee sarımsak şampuan denedinmi
Ben bir hafta önce anneme kestidim hic kurumuyodu bide kıvircık çok dolasıyodu kestirdim anneme böyle daha iyi oldu
Bende kestim bakalım 10 15 cm kadar ama hala çok uzun yinede ferahlık geldi valla
Benim saçım omzumdan aşağı inse hemen darlanırım ensede kestiririm. Ama senin gibi saçlarım olmasını da çok isterdim 😂 O kadar uzatmışken bir hışımla kesme bence 😅
Kıyamam zaten 10 cm kadar kestim belime geldi kız kardeşim çok kestin abla diye dalga geçiyor emek verdik kızım dedim fjdj
Neyse olsun kökü sende 🤣🤣
Kes gitsin bir gün uzulurler geçer senin rahatlığın önemli cnm
Kestim canım 🥰🥰
Bende kesecem hatta fırsat bulursam bu cuma günü kesecem inşallah gel beraber keselim kız ayşomm 😁😁
Aşkom ben kıyamadım az kestim ama o bile yetti uçları uzamış topuz olmuyo bağlanmıyo düz yaptım azda kısalttım benim okan dedi anne çok kesme nolur kıyamadım kurban olduğum kestiğim saçlarımı öptü çöpe atma dedi boğazım düğümlendi kız bu oğlan çok duygusal yaaa 😂🥰
Gecen kestim belimdeydi tutarken elimde kalınca bayagi kendim kısaltır sonra kuofer gidip duzelttfim rahatladım dünya varmış şimdiye kassam hepnuzundu saclarim
Kestim düzelttim valla çok iyi geldi
İnsan rahatliyor koku bizde boşver
Aynen valla 😂
Rahatım her şeyden önemli yani uzunluğunda bir ölçüsü olmalı bence
Düzelttim kestim baya iyi geldi yaa
Tesettürlü değilsen fotosunu atsana
Tesettürlüyüm aşkım 😘
Uzun saçı çok seviyorum yikamasini taramasini geç kurutmasi zor oluyo baya
Benimde uzundu kestim
Ama ben saclarim dokuluyo.diye kestim oda aynı degisen bose yok o yüzden pişman oldum
Aşırı zor valla ben bide bakım yağı filan kullanıyorum spreysiz tarayamıyorum kollarım ağrıyo tararken öyle uzunki belime kadar kısalttım düzeltttm güzel oldu 🥰🥰
İyi bari 🤩
Saç bu yine uzar :) bak bakalım kısa nasıl olucak benimde uzundu çok zorlandım keserken sonra kısaya bi alıştım sevdim şimdi asla uzatmak istemiyorum eskisi gibi
Çokta kısaltmadım ay 😂😂
İlki her zaman zordur 😁😁
Benim saçlarım çok uzun değil ama bende kesmek istiyorum
Ben az. Bişeyle bile rahatladım valla daha keserm belki 😂
SSimdi kes aksam pisman olcaksin
Az kestim pişman olmadım ay iyi oldu ya rahatladım
1,468,225 soru
24,055,386 cevap
329,882 kullanıcı