+1 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Merhabalar doğuma 8 gün kaldı sezeryan olacağım sütümün gelmemesinden korkuyorum bunun için öncesinde yapabileceğim şeyler neler süt artıran bitki çayları var onları şimdiden kullanmaya başlamalı mıyım hamilelikte sorun olur mu ?

6 Cevaplar

+1 oy
(1,465 puan) tarafından

Yapabileceğin en büyük süt arttırıcı şey; korkmamak.

Endişe sütü giderir. O bebeği yaratan sen ben değil, Rabbimiz.

O zaman rızkını veren de sen ben değil, Rabbimiz.

Senin inancın tam olsun, o bebeğin  bir gözeticisi var ve emin ol bebeğin annesi olan senden bile daha merhametli. ❤️🥹

Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız ağrısız sancısız kucağına almayı ve islam üzere büyütebilmeyi nasip etsin. Amin. 

-Reklam-
0 oy
(6,688 puan) tarafından

Bitki çayı içme canım incir ceviz  yemiştim ben doğumum normaldi ama sütüm güzel gelmişti 

0 oy
(1,354 puan) tarafından

Şimdiden kendini şartlama derim ben sütüm gelmezse vs diye düşünme. Ama yinede incir ceviz yada bitki çayları yada eczanede ilaç satılıyor onları alıp kenara koyabilirsin yada hastane çantana ilacını koyanilirsin ama hep sütüm gelecek diye olumlu düşün zaten emzirerek süt geliyor ve duş alınca da süt iniyor birden

(20 puan) tarafından

Teşekkür ederim (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)

0 oy
(4,017 puan) tarafından

bunun stresine girersen olmaz. sakin ol, akışına bırak 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ben son 15 gun kala rezene kimyon anasin ictim gunde bi kupa. humana steel tea ye basladim gunde bir kupa . kurumeyvelerden marmelat yaptim karisik kaynatim. gunde bi tatlikasigida ondan yedim. dogirdum odaya gelir gelmez sutum akiodu sezeryan. 

ilk bebekde tabiki bunlari bilmiyordum.5. gun zorla saga saga sutum gelmisti

(20 puan) tarafından

Bende çok duydum etraftan ama bilemedim günde bir bardak içsem bende sorun olmaz herhalde

(9,079 puan) tarafından

bu saaten sonra benek dusmez zaten . bebek buyuyup geliseceginkadarge gelisik . en faza erken digar bitki cayiyla. ki rezene kimyon anason bebege de dogunca gaz icin verilen bisey yani tum gaz damlalari rezene kimyon anasonlu

0 oy
(1,687 puan) tarafından

Bir kere bunn stresini yapp.dusnme canm benm gelr inşallah rızk Allah dan bestlak damla var çocuk doktoru vermiş di ban doğum dan sonra kullanablrsn doktora danisp 

(20 puan) tarafından

Evett onu duydum onu alıp çantaya koymayı düşünüyorum teşekkürler ♥️ 

(1,687 puan) tarafından

Rica ederim canım benim hayırlısı ile bebeğine kavuş inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 150 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,470 soru

24,031,205 cevap

328,702 kullanıcı

...