0 oy
124 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,829 puan) tarafından

Merhaba kızlar buharlı temizleyici almayı düşünüyorum özellikle duvar ve cam için.

Ben kolumdan ameliyat oldum ve eskisi gibi elle yapamıyorum.

Aranızda kullanan memnun kalan var mı ?

Kullanım alanları neler ?

Avantaj ve dezavantajları nedir ?

Alınır mı?

Alınırsa hangi markayi önerirsiniz ?

4 Cevaplar

+1 oy
(672 puan) tarafından

Pirantech kullanıyorum. Çok memnunum. Arkadaşımda aldı O da memnun. Tavsiye ederim

(1,829 puan) tarafından

Hangi alanlarda kullaniyosun cnm

Bende o markadan yanayım 

(672 puan) tarafından

Kalorifer içlerini ve Beyaz eşyalarımın çizgi aralarına kadar temizliyorum desem :D 

(1,829 puan) tarafından

Ya memnunsun ozmn

Duvarlarda ve camlarda leke birakiyomus doğru mu

-Reklam-
0 oy
(5,146 puan) tarafından

Kuzenlerim kullanıyorlar çok memnunlar hatta bende aylardır araştırıyorum kararsız kaldım buhar makinesi ve halı koltuk yıkama makinesi arasında gidip geliyorum 🤷‍♀️

https://ty.gl/wrkj1wglsy8g8

Kuzenlerim bundan kullanıyor canim

(1,829 puan) tarafından

Peki cnm duvard Ave camda nasıl kullanımı 

(5,146 puan) tarafından

Vallahi her yerde kullanıyorlar canım koltuk hali duvar camlar kapılar dolaplar aklına gelebilecek her yer 😁

(1,829 puan) tarafından

Ya olumsuz yorumda çok korkuyorum yalan soylemicem olmazsa diye

(5,146 puan) tarafından

Vallahi bende o yüzden kararsız kaldım canım aylardır araştırıyorum hala 🤷‍♀️

(1,829 puan) tarafından

Yani alıp kenara koymak istemiyorum 

0 oy
(3,425 puan) tarafından

deneme amaçlı kiwinin en ucuz modelini aldım. bugünkü kocamı eleştirme postundan sonra süper oldu bu yazdığım😂 kendimle çelişiyorum.

neyse daha bugün geldi şu minnak hazneli olanlardan. ocak ve fırında denemek istiyorum. memnun kalırsam ve sürekli kullanacağım bir şey olduğuna inanırsam daha iyi bir model bakacağım o zaman.

bu dönemde çok fazla reklamı yapıldığı için acaba 3-5 kere kullanır sonra kenara koyar mıyım düşüncesi var niyeyse 😂

(1,829 puan) tarafından

Bende ondan korkuyorum işte ya kenara koyarsam ise yaramazsa diye

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Bende pirantech aldım daha bir kere kullandım ama bir sorununu görmedim yani memnun kaldım 

(1,829 puan) tarafından

Hnagi alanlarda kullandınız 

(1,627 puan) tarafından

Kapi duvar dolap her yer de denedim bi halı da denemedim halılarım yikamadaydi ama koltuk da dikkatli kullanmak gerek bazı kumaş türünü yakiyormus 

(1,829 puan) tarafından

Ben duvar ve cam için özellikle istiyorum bunlarında tam silmiyomus ıslak birakiyomus doğru mu

(1,627 puan) tarafından

Camda da denemedim orayı yazmayı unutmuşum en düşük buhar da verdim viledayla silmiş gibi düşün yüksek buharda verirsen çok ıslak bırakır videolardan gördüğüm kadarıyla cama buhar verip arkasına kuruluyorlar benim koltuk yıkama makinesi de var onun cam silme aparatı var ben onunla siliyorum camları iz bırakmıyor 

(1,829 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim ♥️ 

İlgili sorular

Kategoriler

1,462,763 soru

23,975,996 cevap

326,298 kullanıcı

...