+1 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Elti ve kayınbirader ile sorun yaşamamak için çatıların ve bahçelerin ayrı olmasında büyük yarar var bence yani evler ayrı yollar ayrı olmalı siz ne düşünüyorsunuz bu durumda

5 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

sadece eltiyle degil anneylede bir avluda ayni binada ayni evin icinde illaki sorun olur. mesafe iyi bence yan bina olsun en azindan mesela

misal biz arsa alcaz ikiz villa icin ama bahceler girisler ayri dusunuyoruz . ani evde yasar gibi birlik olmasin

(1,343 puan) tarafından

Oda hiç ayrı gibi olmuyor iki tarafın da çok anlayışlı olması lazım dip dibe olup anlaşmak için 

(9,081 puan) tarafından
+1

annemlerle ya o yuzden sorun olmaz bizim kendi annemle yani😂😂

(1,343 puan) tarafından

Hee anladım canım elti sanmıştım 

-Reklam-
0 oy
(3,045 puan) tarafından

Eltim alt katta gayet memnunuz 

0 oy
(23,230 puan) tarafından

Akraba olan herkes uzak oturmalı bence. 

akraba  = komşu olunca b.ku çıkıyor. 

0 oy
(1,691 puan) tarafından

Hepsinden olabildiğince uzak olmak şart 

0 oy
(535 puan) tarafından

Kesinkle ayrı olmalı biz beraber aynı bahçede oturuyorduk anlaşamadık kavga gürültü en iyisi dedik taşınmak taşındık kurtulduk çok şükür uzak olmalı bencede 

(890 puan) tarafından

Peki altlı üstlümüydünüz

(535 puan) tarafından

Şöyle söyleyim aynı bahçede alt üst değil ayrı ayrı evleri ben çıktım ordan

(890 puan) tarafından

Mesela ne gibi kavgalar oldu aynı avlu içinde 

(535 puan) tarafından

Herşey ortak olduğumuz halde herşey onların olması ve mahalle deki komşulara dedikodu yapıp hiç bişi olmamış gibi benle konuşması bunlar bide 3 çocukları var hiç bakamayan insanlar durumlar yok diyip insanlar dan gelen yardımları bı görsen şok olursun ama maaşları iyimi dersen iyi durumları da var yani böyleler bunlar daha geçen hafta kaynanam ordalardi benle konuşmaya çalıştı ama ben konuşmadım duydum ki hamileymis erkek çocuk çok istiyorlar:D 3 kızları benim 2 oğlum var oğullarım biri kayınpederim ismi koyduk diye çatlıyorlar simdide 3 kız oldu oğlan olmuyor diye oğlan istiyormuş sanırım:/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde S.A.A (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,254 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu