+1 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,684 puan) tarafından

Kızlar bundan 10 ay önce açık miyom ameliyatı oldum baya sezeryan gibi kesisi var kasıktan kasığa. 

Doktorum ağır kaldırma konusunda dikkat et demişti yaram çok icerde kesi atıldı rahim alınmasın sadece miyomlar alınsın diye 

kızım var 5 yaşında 22.5 kilo geçen gece ağlayarak uyandı kucakladım sakinlessin diye odaları gezdirdim baya yarım saat  o günden beri kasığımda sancı var böyle rahimde içten bir sızlama var arada kramp giriyor ama leke kan vs yok sadece ağrı 

Acaba zarar falan mı gördü batıyor böyle karnım randevu da bulamadım doktora sezeryan sonrası ağır kaldırma konusunda ne kadar dikkat etmistiniz doğumum normaldi bilgim yok o yüzden 

Bilgisi olan varmı 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,345 puan) tarafından

Kaynanamın da rahmi alınmıştı dediğin gibi bi kesik var ağır kaldırınca karnı çok ağrıyor gerçekten bişry olmadı şimdiye kadar kendini hor kullandı am- 4 5 gün ağrırdı hep sana tavsiyem oldukça dikkat et dikişlere bişry falan olur Allah korusun tekrar uğraşmak zor olur şu sıra dikkat et uzan sürekli

(6,684 puan) tarafından

İşte çocuk olunca canım ister istemez o gece çok ağladı mecbur kaldım almaya . Benim rahim alınmadi sadece miyomlar alındı ama kesik çok rahim duvarım da zaten çok kanama enfeksiyon da yaşadım . Dikkat ediyorum da korktum acaba gitsem mi doktora 

-Reklam-
+1 oy
(870 puan) tarafından

10 ay olmuş bence artık doku birbirini tutmuştur , yinede doktora gösterin içiniz rahat olsun, tabiki ameliyat olan yer eskisi gibi olmuyor böyle durumlarda ağrıyabiliyor ama geçiyor 

(6,684 puan) tarafından

Hiç başıma gelmemişti canım da içerde yaram vardı bir dönem kanamisti 3 4 aylıkken de ama bu sefer kan da gelmedi yine de korktum çok batıyor çünkü 

(870 puan) tarafından

Aynı şey midir bilmem ama ben sezaryenle doğum yaptım , ilk 3 4 ay dikkat ettim uzanmamaya ağır kaldrımamaya ama acısı geçince haliyle bende unuttum gitti bidaha hiç düşünmedim bişey kaldırırken ağır mı bişey olur mu diye şükür bir sıkıntı olmadı ama belki sizin durum farklıdır bilemicem , inşallah bir sıkıntı yoktur 

(6,684 puan) tarafından

Yani bir tık zor ve farklı olduğunu söyledi doktorum sezeryan 45 dk sen iki saat açık kaldı rahimjn ve kesin çok dedi hatta bir dönem o yaralar kanadı adet görür gibi 1 ay ilaç tedavisi gördüm zor geçti 🥺 şimdi böyle olunca da yaşayan var mı dedim 

(870 puan) tarafından

Tecrübeli biriyle denk gelirsiniz inşaAllah, geçmiş olsun , kısa zamanda afiyet bulursunuz inşallah :)

(6,684 puan) tarafından

İnşallah canım çok sağol ♥️

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Post yukarı lütfen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 181 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemkorkmaz5 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sedosss (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,420 soru

24,016,050 cevap

328,013 kullanıcı

...