+2 oy
537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından

Kızlar ruyada eşinizin sizi aldattığını görmüyor musunuz. Ben bugün ruymada eşimin Beni aldattığını gördüm yani kuma getirmiş bizim yatagimizdaydi bana da nolcak oda benim helalim diyordu bunun etkisinden çıkamıyorum ya sizce normal mi sizde görüyor musunuz 

15 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Hiç görmedim görürsem boğarım kesin onu😁

(70 puan) tarafından
+1

Bende boğmak istiyorum ama işte ruya bisi yapamiyorum sinirden başıma ağrı girdi ya 

-Reklam-
+1 oy
(6,057 puan) tarafından

Yok hiç böyle bir şey görmedim. Böyle bir muhabbet dönmez, dönemez, döndürmem çünkü. 

(70 puan) tarafından
+1

Rüyada nasıl engel olacan kiz 😆

(6,057 puan) tarafından
+1

Gerçekte diyorum. Böyle bir muhabbet dönmediği için bilinçaltımda hiç kuma mevzusu falan yok. Siz konuştunuz muhtemelen ondan girmiştir. 

(70 puan) tarafından
+1

Yok canım bizde hiç konuşmadık ruymada bana öyle diyordu 

+1 oy
(2,277 puan) tarafından

Ay bi kere bende görmüştüm sarışın biriyle aldattığını sıcrayaak uyanıp kafasına patlatmıstm doğru söyle aldatıyon mu beni diye 😅😅

(70 puan) tarafından
+1

Benim uyandığımda yanımda olsaydı bende vuracaktim da işte yanımda değildi isteydi o sıra hatta mesaj attım be bokları karıştırıyorsun diye 

(2,277 puan) tarafından
+1

Burda okuduklarınızdanda etkileniyoruz tvdeki olaylardanda o yuzden bence

(70 puan) tarafından
+1

İnşallah o yüzdendir ya gorumcemin eşiyle arsında birkaç tatsız olay geçti dün gece onu konuşup yapmıştık sabahında o rüyayı gördüm bende ondan mi acaba 

(2,277 puan) tarafından

bilinç altınıza yerleşiyo bana arada oluyo gecenlerde arkadas kaza gecirdi cok kotu sekilde sabaha karşı rüyamda gördüm 

+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Ben de bir kere gördüm ama tamamen psikolojikdi ya eşimin telefonunda gezerken Google geçmişine bakınıyordum kadın ismi yazıyordu ama instagramdan video gönderilmis yani neyse o ara Instagrami kapattilar kim olduğunu görememistim sonra akşam rüyama girdi eşime anlattim yeminler etti Instagram açılır açılmaz koşa koşa gidip kim diye baktım benmişim benim gönderdiğim videolari google üzerinden açarmis bide kendi ismimde birini nasıl denk getirir diyordum 

(70 puan) tarafından
+1

Ay allahim ya sen olduğunu öğrendik sonra tepkin noldu 😆😆

(1,877 puan) tarafından

Eşim de sordu kimmiş diye ben mişim dedim çok güldük  bir andan da utandım ya adamın günahını aldım diye kendimden kıskanan tek insan benim heralde 🤣🤣

0 oy
(1,913 puan) tarafından

Rızıkla yorumlanır. 

(3,441 puan) tarafından

Nasil yani 

(70 puan) tarafından

Hayırlısı inşallah 

(1,913 puan) tarafından

Hocamız aldatmayı ve aldatılmayı, cinsi münasebeti vs hep rızıkla yorardı. Rızık sadece madde değildir bu arada. 

(24 puan) tarafından

Biraz daha açıklayıcı anlatabilir misiniz lütfen? Nasıl yani rızıkla

(1,913 puan) tarafından
+1

Rüya ilmîm yok sadece rüya ilmîne sahip bir hocamın yanında çok uzun süre bulundum. O hep bu tür aldatma olsun, cinsel içerikli ama gusül gerektirmeyen rüyalara rızık açılmış derdi. Aklıma geldi yazdım. Öyle teferruatlı izah edecek mahirlikte değilim. 

0 oy
(725 puan) tarafından

Bende 2-3 kere gördüm ama eşim öyle biri değil kendimi de geçtim herşeyden önce böyle bir şeyi kendine yakıştıramaz bu yüzden hiç konusu bile açılmadı ama televizyonda burda o kadar şey görüyoruz ki ister istemez etkisinde kalıyoruz bu yüzden bence 

(725 puan) tarafından

Hem rüyaların tersi çıkar derler 😅

(70 puan) tarafından

Ay inşallah tersi çıkar ya valla çok kötüyüm kavga edip duruyorum

(725 puan) tarafından

Aman aman Allah korusun kavga ettikçe adamı itersin kendinden olabildiğince suyuna git aklına girmesin 

(70 puan) tarafından

Çok haklısın canım teşekkür ederim 

(725 puan) tarafından

Bir ömür mutlu olursunuz inşallah 🥰

0 oy
(3,441 puan) tarafından

Burada takılınca otomatikmen insan goruyor bizzat gördüm uyanır uyanmaz boğazına yapıştım gün boyu trip attım kendi halime bile güldüm oda güldü sonuç sarılıp barıştık bi daha yapmayacakmis öyle dedi🤣

(70 puan) tarafından

😅😅😅şuan aynı durumdayız işten gelmiş yemek istiyor vermedim git kendin doldur ye dedim 

(3,441 puan) tarafından

Söyle gönlünü alsın yoksa barışmam de 🤣🤣 

0 oy
(11,601 puan) tarafından

Kaynanam 35 senedir o rüyayı görüyor ya hergun yada bir günde bir 🤦

Kuma gelmedi üstüne sende korkma😂 

Ben bir iki kez gördüm takmadım birde rüyayla uğraşamam aman ztn 11 senedir kaynanamın rüyasını dinliyorum 🤦

(70 puan) tarafından

Hahahah ya son cumlene çok güldüm ya Rabbım hiçbir kadına yasatmasin bu durumu 

(11,601 puan) tarafından

Amin

kaynanam kocasıyla pskolojisinj bozmuş takıntılı bu konuda bende 11 senedir aynı rüyayı dinliyorum geçen kapıda gene anlatı kapı komşuyuz o kdr bikmisim ki.yuzune bakıp kapıyı kapatıp içeri girdim o günden beri anlatmadı 

(70 puan) tarafından

İnşallah dinledikçe kendi bilinc altına yatıyor ya bende gorumcemle bu konuları konuştuk oda eşinden şüpheleniyordu

(11,601 puan) tarafından

Yok ya ben eşimden şüphelenmiyirum çünkü tlfunu hep yerde vardiyalı çalışıyor haftadada 4 gün gündüz uyuyor tlfunu şifresiz ve yerde. Birde fakir bir adam kimse ona bakmaz😂

0 oy
(24,225 puan) tarafından

Görsem aldatıldığımı görürüm mesaj falan yakalarım veya ne bileyim telefonda bir şey görürüm ama kuma görmem zihnimde veya bilinçaltımda kuma veya o da helali şeklinde bir kabulleniş yok. Görüyor musun dersen de burdaki çok fazla aldatılma postu görünce genelde boşanmalısın şeklinde yorum yaptığım için büyük konuşma sınavın olur düşüncesi ile etkilenip rüyamda görüyorum ama bir şey yapmıyorum sonuçta rüya bu ne yapılabilir ki sadece uyanınca Rabbim bana da hiç bir kadına da yaşatmasın yaşayan varsa da karşısına çıkarsın diye dua ediyorum 

(70 puan) tarafından

Rabbım yasatmasin kimseye gerçekten çok kötüydü halen etkisinden çıkamadım rüyanın 

0 oy
(784 puan) tarafından

Aman rüya hiç takılmam valla ne sikacam canımı rüya için 

(70 puan) tarafından

Ama ruya diyip geçme kiz valla yatağa bile uzanmak istemedim ben 

0 oy
(358 puan) tarafından

Ne aldatması bacım eski eşiyle aynı evde yaşadığımı bile gördüm çocuk combalak hepimiz bir evdeydik 

(70 puan) tarafından

Ay allah korusun 🤭

(358 puan) tarafından

Rüyası bile çok stresliydi 

0 oy
(544 puan) tarafından

Ben 1 kere gördüm eşimin telefonda aldattığını görüyorum rüyamda ama sonra etkisinden çıkamadım cidden kafamı bı koydum taktım iyice sonra sonra 3 kere gördüm rüyayı demek Kafamıza çok takmamak gerek cidden

(70 puan) tarafından

Bende sık sık göruyorum ya psikolojim bozuldu valla 

(544 puan) tarafından

İşte kafayı takmamak lazım yoksa daha çok görürsün bu sefer psikolojik daha çok kötü olur o yüzden iyi şeyler düşün 

0 oy
(869 puan) tarafından

Ay ben gördüm tövbe bazen cinnet geliyor aklıma geldikçe. Hem öyle alelade biriyle de değil ablamla gördüm. Güya yaylaya çıkmışlar iş için ben kameradan izliyorum onları. Kavga ediyoruz ablamı dövüyorum ağlıyorum eşime nasıl yaptın diye vs vs. Bi ara ben de etkisinden çıkamadım ama rüya bu. Arada ben de onu aldatıyorum rüyamda 😂

(70 puan) tarafından

Hahahahahhaa ya Allah göstermesin ya çok kötü bende ruymada aldatmistim 🤭

0 oy
(953 puan) tarafından

Ben de gördüm bir kere çok da takmadım eşime anlattım güldük geçtik, arada şakasına diyorum bana kuma getir de yardım etsin diye

(70 puan) tarafından

Allah korusun ya dua saatine gelir şakası bile iğrenç 🥲

0 oy
(1,583 puan) tarafından

Ben arada beni aldattığını görüyorum. Ona trip atıyorum 😅

(70 puan) tarafından

Hahahaaaa bende Trip attım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy