+3 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından

Sezeryan sonrası anesteziyi atmak için neler yaptınız kızlar ben günlük iki bardak kahvemi 5 litreye yakın suyumu iciyorum cok ciddiyim 4 bucuk litre rahat bitiyor ama dünden beri çok kötüyüm hareket ettikçe ağrıyor basım parol aliyorum hastaneye gittim yine parol serum aldım ama faydası gram olmadı neolur bir yolu varmı söyleyin kafamı koparıp atacam 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,571 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bendede oluyordu başını yazmayla bağla parol iç uyu emziriyorsun heralde o yüzden kuvvetli ağrı kesici yapmazlar bundan başka çözüm bulamadim ben

(628 puan) tarafından
+1

Bugün 5. Gün Yeni başladı ondan önce cok iyiydim kolay geçmişti yaa

(1,571 puan) tarafından

Oluyo canım lohusalıkta benimki nerdeyse iki ay sürdü basım catliyordu bağlamak daha hafifletiyor 

-Reklam-
+2 oy
(483 puan) tarafından

Sağlık ocağı bana ameliyat sonrasi düz yatma demişti 

(628 puan) tarafından
+1

Kafamı yükseltiyorum ama hatayı düz yatarak yapmışım omirilik sıvısı ile beyne akmiş dedi doktor kahve iç dedi hic bir faydası yok perişanım 

(483 puan) tarafından

Evet ben hep dik yattım bende sorun olmadı ,yan yataktaki kız dümdüz yatmıştı baş ağrısı çok oldu onda da

+2 oy
(6,811 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım bana neskafe ve Türk kahvesi vermistiler bol bol fayda etmişti 

(628 puan) tarafından
+1

Hiç faydası olmuyor ya kaç gündür hicbisey yoktu bu rahat gecti dedim kendime nazar değdirdim perişanım ya

(6,811 puan) tarafından
+1

Rabbim şifa versin 

+1 oy
tarafından

Başını öne egmemeye çalış canım öyle daha çok oluyor ağrı bitter çikolata ye parol al günde 4 taneye kadar alabilirsin 

(628 puan) tarafından

Böyle geçermi yoksa hep böylemi kalacam

tarafından

Bir haftaya hafifler geçer canım ben mahvolmustum şükür geçti gitti 

0 oy
(3,530 puan) tarafından

Bas ağrısı hiç yaşamadım ama omifiligimde bazen soğukluk giriyor

0 oy
(1,622 puan) tarafından

Benim de 3.4. gün başladı 4-5 gün sürdü öyle bı ağrı yoktu ya

0 oy
tarafından

Gunluk 5 litre cok fazla degil mi catlar insan ameliyat yerin zorlanir siskinlikten agri yanma olur o bas agrisinda nescafe iyi gelmisti bana 

(628 puan) tarafından

İnanın hiç şişkinlik yok 

tarafından

Bunyeyle alakali demek ki bana miktar cok fazla geldi bilmiyorum.

0 oy
(7,036 puan) tarafından

Patatesi soy dilimle buzluga at yazmayla sar basina migrene iyi geliyor belki normal bas agrisina da iyi gelir

0 oy
(294 puan) tarafından

Valla suyu çok iç kahveyi de 2 değil sık iç geçer bende olmadı baş ağrısı çünkü ben 2 değil 4-5 tane birden içtim sık sık birde 5 litreye yakın suyu içtim dediler narkoz gitsin vücuttan ama kahve de acı olcak şeker ve sütsüz nasıl olsa dedim sonda var iç gitsin :) şükür ağrı kalmadı 

0 oy
(12,067 puan) tarafından

Ne kahve ne su ne serum hiçbişey fayda etmedi kendiliğinden geçti 4 günde ama ben mahvoldum öyle bir ağrı görmedim hayatımda. Kesildim biçildim ama o baş ağrısı çok berbat 

0 oy
(57 puan) tarafından

Ben çok çektim 5 gün kollarım başım kesip atasım geliyordu parol plus ile minoset plus dönüşümlü kullandım doktorum birde yastık koymadan düz yat demişti anında kesiliyor düz yatınca

0 oy
tarafından

Canm burdan biri önermişti kolaya toz kahve karıstırıp içiyordum bıraz ıyı gelıyordı yoksa ne iğneler serumlar fayda etmıyordu artık ıgnelerı kolumdan damardan yapıyolardı zerre fayda etmıyordj

0 oy
(726 puan) tarafından

Canım bitter cikolata ye biraz kola da icebilirsin bide yapabiloyodan kendini kustur bu kusmayida diyolar ama tam bilmiyorum o konuda yanlis bilgi vermiyim ginede bi arastir onu bide kafein orani yuksek bisiler hiyip icmen lazim

0 oy
(2,884 puan) tarafından

Benim ilk sezaryenımda anestezi uzmanı bol bol Türk kahvesi nescafe kola iç demişti açıkcası çok içmemiştim ama olmamıştıda anesteziyi çabuk atarsın demişti sadece kola çok sevdiğim için hemen hemen hergün içtim belki o etki etmiştir diye düşünüyorum şuam 34 haftalık hamileyim korkular başladı ilkinde bişi olmadı bunda perişan olacakmışım gibi bir his var Allahm hepimize yardım etsin inşallah 

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Normal parol değilde parol plus çok iyi geliyor. Kahve , çikolata fasa fiso. Bu arada parol plusta yüksek miktarda kafein var belki de o yüzden iyi geliyordur. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 802 göst.
11 Ağustos 2018 Diğer kategorisinde Nerii (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
23 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,472,588 soru

24,113,100 cevap

333,066 kullanıcı

...