+3 oy
1,083 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından

Kızlar nasıl tarif ederim bilemiyorum ama son birkaç gündür başım dönüyor.

Sanki başım çok ağır gibi. Abdest alırken eğiliyoruz ya, kalkarken bir şey oluyor işte. Dönüyor mu, ağırlaşıyor mu tam çözemiyorum.

Gözlerim sanki görmekten yorulmuş gibi hissediyorum. Tüm vücudum boşalıyor gibi. Tansiyonum mu düşüyor anlayamıyorum.

2 hafta önce kan da verdim D vitamini hariç eksiğim yok. Eğer biraz daha devam ederse hastaneye gideceğim.

Sorum şu, hem hangi hastaneye gitmeliyim bunun için hem de daha evvel yaşayan varsa bu durum ne ola ki?

21 Cevaplar

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Başta ağırlık tansiyon yüksekliği gibi. Bence uykusuz kalmış gibisin. Aynı şekilde 9 10 gün uyuyamamıştım tansiyonum yükseldi. Kalp krizi geçirdim. Ekg vs girdim bişey çıkmadı. Bebeklerini tansiyon normale düşünce al gündüz saat 11 ve 1 arası parka çıkın güneşlen. Bir de sen de çarşaf-ı şerif giyiyorsun kumaşı ne? Pamuklu bir kumaş olması lazım ki d vitamini vucud iyi alabilsin. Benim de ayni d vitamini yerlerde. Birde telefondan bir müddet uzak dur oda farklı sinyaller yayıyor. Hepten baş ağrısı yapıyor. Dinlen uyumaya çalış. 

(1,441 puan) tarafından

Gittin mi dr ?

(1,680 puan) tarafından

Gittim tomografi çektik ama çekene kadar sıra derken mesai saatlerinin bitimine denk gelmişiz. Yorumlayamadı. Yarın artık bakacak.

Ama muayenede bir şey görünmüyor dedi, inşallah tomografide de bir şey çıkmaz. 

(1,441 puan) tarafından

Aslında e nabızdan rapor görüntüle orda yazar. Çok dua ettim dün sana sıhhatın nasıl peki ? Sana bir şey olmasın ya.

(1,680 puan) tarafından

Elhamdülillah dün ve bugün daha iyiyim. Allah razı olsun kardeşim.

Hiç böyle olmamıştı, 3 gün bir dalga geldi geçti inşallah. Daha da olmasın diye ben de çok dua ediyorum, kendimden geçtim, iki evladım var. Bakımlarını aksattım kaç gündür, annem ve kardeşlerimden Allah razı olsun hep onlar baktılar. 

Tomografiden anlamam ki nasıl bakacağım?

(1,680 puan) tarafından

Baktım şimdi, bulguları tıp dilinde yazmışlar, kopyalayıp Google’da yapay zekaya yazdım ne demek diye temiz çıktı elhamdülillah. Demek bendeki tansiyonla alakalı bir şeydi. Oh be rahatladım. 🌸🌸🌸🌸🌸

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bkr48 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy