+4 oy
847 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,056 puan) tarafından

Dün post açmıştım okuyanlar bilir bugün nöbete gitti o yokken de böyle bir yastık hazırladım kızıma hala annesinin ismini koyacağına inanıyor ama ben yolumdan dönmem belki mesele çok uzayacak ama bir kere adım attım dönmem 

image

23 Cevaplar

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Açık konuşmak gerekirse..dini boyutu isim hakkı erkektedir... Baba koyar...benim iki bebeğim  ikisinide ben koydum vicdan  merhamet dairesinde anlaşılırsa sorun olmuyor.... Eşim anne adını koymak istedi ben giddim babamin adını koydum kızım oluncada kimseden fikir dahi almadım bu olucak dedim  oldu bitti..sonuçta davul gibi gerilip  tasiyanda ana sonuçta....Ahsen ismi biraz arabesk sanki...Ayşe değilde Sare filanda olabilir....fikrimce 🍂

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım yanlış anlama ama isim Ah/Sen oluyor heceleyince. İsim konusunda bence düşünün acelesi yok. Esinlede anlasabilecegini düşünüyorum.  Sen annelik duygusuyla hareket edip koymak istiyorsun ismi ama oda babalık duygusuyla isim vermek istiyor. İsim konusunda bence bı daha düşünün eminim orta yolu bulursunuz. 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Çok severim ahsen ismini asel koymasam ilk aklımda olandı hep ağır başlı bir kız ismi gibi gelıyor bana oturaklı sakin severim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 430 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.
0 oy
7 cevap 452 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraelt (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 457 göst.

Kategoriler

1,468,605 soru