+1 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Kızlar Allah aşkına evden çalışabilecğim yapabileceğim bir şey bir yol biliyor musunuz? Bileklik yaptım satılmadı elimde kaldı, el işi oya beceremiyorum. İki çocuğumla çalışamıyorum kira eşimin saçma sapan kredi borçları derken çocuklarımla harap olacağız. Çalışayım desem biri 5 aylık biri 3 yaşında çocuğum var. Durumumuz idare ediyordu bizi ama eşim beni dinlemedi krediye bulaştı tersimize döndük. En azından evden bir iş bulsam diye düşünüyorum ama yok var mı bildiginiz bir şey 

1 cevap

0 oy
(48 puan) tarafından

Ben biliyorum canım Dijital pazarlama işi ile kazanç sağlayabilirsin bende bu şekilde calsiiyorum ev hanımıyım iki çocugum var kendi gelirimi kazanıp ihtiyaçlarımı karsiliyorum bazen de birikim yapıyorum 

Çok zevkli bir iş 

Dilersen sayfamı bırakayım daha detaylı bilgi edinebilirsin

(48 puan) tarafından

Merhaba canım Dijital pazarlama işi bu . 

Ben dört aydır yapıyorum yaklaşık iki farklı Instagram sayfasından ve güzel kazanıyorm aşağıya insatgram sayfami bırakıyorum Ziyaret edip ordan da iletişime gecebilirsin

Üye yapma zorunluluğu yok katalog değil ekip işi değil kazandigin tamamen mağazan tarafından senin hesabina geçiyor 

Üstelik stok derdi de yok ürün dijital olduğu için sadece bir kere aliosun ama istediğin kadar istediğin fiyattan Satiosun 

İnsanlarda sen den satmak için satıyorlar 

https://www.instagram.com/minaylasatis_dijital?igsh=cmZrdXk2MWJ0MWd2

(48 puan) tarafından

Yeni bir hesap açabilirsin bu işe girenler genelde sıfır hesap açıyorlar zaten 

(842 puan) tarafından

Ya kadını kandırma bırak ya

(48 puan) tarafından

Pardon da ben niye kandirayim mesela ben uygulamayı yıllardır kullanıyorum kimi ne için kandiricam 

(48 puan) tarafından

Dolandırıcı değilim ben hanimefendi

(842 puan) tarafından

Ya he he tamam

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Anneolmak. (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 172 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu