+3 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından

A vitamini yogun oldugu için bebekte hasar bırakıyomuş ben arada yiyorum ama cok tedirgin oldum yiyip çocuğu sağlıklı olan var mı yada rahatsız doğan 

20 Cevaplar

+2 oy
(5,524 puan) tarafından

Ben yedim ama benim toksoplazma bağışıklığım var. 

(2,580 puan) tarafından

O ne demk cnm bnde hamileyim de oyuzden merak ettm

(5,524 puan) tarafından

Geçmişte bir kedi almıştım eve, yeni doğmuş tüysüz bir şey. Meğer hastaymış. Beni de hasta etti. Oradan var bağışıklığım.

-Reklam-
+2 oy
(4,116 puan) tarafından

Ben yedim bir sıkıntı olmadı. Ama öyle abartmadım tabi.

+1 oy
(1,638 puan) tarafından

Ben yemedim sevmem de ama bir kere bir şiş kadar yedim canım istediği işin fazlası zarar diye biliyorum bir de bebekte leke olur falan lafı var büyüklerimizin 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bir iki adet küçük parça yemiştim

+1 oy
(877 puan) tarafından

Ben hem yıkayıp pişirip yedim çok şükür kızım iyi ama kolunda leke çıktı ondanmıdır bilemem hastaneye götürdüm damar beni dedi doktor daha yeni yeni bitiyor az kaldı kolundaki kırmızı damar şeklindeki leke. 

+1 oy
tarafından

Normalde ciğer yemem ama bir canım çekti bir çekti ki anlatamam, gittim yerinde yedim iyice pişirttim 😁 baya yemiştim o zaman ama benimde toxoplazmaya bağışıklığım var

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Bende yedim ama kendim pisirmedim elimi degmedim leke çıkar derler nekadar doğru bilmem ama ben degmedim 

(877 puan) tarafından

Ne bilim leke çıkmıştı şimdi görünce ondanmı acaba dedim. Ama geçti çok şükür az bişey kaldı 

(2,005 puan) tarafından

Bilmiyorum canım ama öyle derler degersen leke kalır diye 

Birde güle dokunuca nereye degersen orda leke olur diyorlardi ama o gerçekmiş ben unutup degdim eşimin getirdiği gülü onuda alnıma degdim kızımın orda kırmızı silik leke var 

(877 puan) tarafından

Bende ciğere dokundum doğradım yıkadım pişirdim yedim. 😂😂Allah tan kolunda yüzünde falan olsaydı herkes acıyarak bakardı. İnsanların öyle tuhaf bakışları var çünkü. 

tarafından

Yapmayın güzelim , çocuklarda çıkan lekeler damar yapılarından kaynaklı bir durum ve araştırmalara göre her doğan 10 çocuktan 1 tanesinde çıkıyor . Eskilerde hurafeye döndürüyor 🤣

(877 puan) tarafından

İlla ondandır demiyorum ama böyle konuşulunca insan acaba mı diyor 😂😂

0 oy
(4,612 puan) tarafından

Ben 2 kere yemiştim çok şükür sıkıntı yasamadim ama dikkat edilmeli

0 oy
(3,042 puan) tarafından

Ben yedim eklemedim sadece

0 oy
(26,013 puan) tarafından

Hamileliigimde en cok yedigim sey ciger. Haftada bir kex yiyordum:)

Doktor izin vermiyordu esimde ayni ama dayanamiyordum..

0 oy
tarafından

Her şeyden yedim vallahi hamileyken de emzirince de tabi abartmadan 😁

0 oy
(258 puan) tarafından

Ben yedim hamilelikte kendimde yapmadım ekmek arası aldım yedim çocuğumun popisinde avuç içi kadar ciğer lekesi var

(535 puan) tarafından

Bende yedim hamileliğimde iki oğullarım da popisine ciğer lekesi var acaba  geçermi ilerle zamanla ?

(258 puan) tarafından

Valla canım bilmiyorum bende çok bekledim belki geçer diye ama 3 ay sonra 4 yaşına giricek hala gitmedi duruyor 

(535 puan) tarafından

Benim oglanda 20 gün sonra 4 e girecek daha var geçmedi sanırım kalıcı ya

(258 puan) tarafından

Bencede kalıcı canım yeterki canları sağolsun varsın orasinda lekesi olsun önemli değil 

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Doktor demistiki hergun urfalilar gibi sabah öğlen akşam ciğer yemicekswn birsey olmaz

0 oy
(6,570 puan) tarafından

Ben ayda bir kez yedim doktorum zararlı görmedi

0 oy
(664 puan) tarafından

Bende yemiştim bir kaç defa bi sıkıntı yaşamadım çok şükür 

0 oy
(577 puan) tarafından

Ananas, greyfurt, ciğer, maydonoz dereotlu dahil ne varsa iki gebeliğimde de yedim ben. İlk gebeliğim evet düşük tehlikesi ve erken doğum riski ve sonucuyla 😅 geçti ama benim rahimde hematom vardı. Kese baştan beri aşağıdaydı. Tansiyon ve şeker vs vs.Bunlar tetikleyiciydi.Zaten diyet yapıyordum  ama haftada iki kez bir teker yiyordum ben. Yediğim ciğerin haddi hesabı yok. Doktorum fazla fazla olmaması şartıyla her şeyden yi yenileceğimi söyledi. Ben yedim. İkinci gebeliğimde hiç bir sorun yaşamadım zaten tansiyon şeker hariç. 

0 oy
(23,172 puan) tarafından

Annem bende yemiş denemek için ayağımda kocaman ben var ama çok seviyorum ben çok güzel 🤭

0 oy
(560 puan) tarafından

Hayır aşırı tüketilirse sorun her gün avuç için kadar aşırı iyi pişmiş asla çiğ kalmamış şekilde yiyebilirsin 

0 oy
(765 puan) tarafından

Kendiniz evde yapip yiyin iyi temizleyip saglam pisirince biseycik olmaz.

0 oy
(716 puan) tarafından

Ben 1 kere yedim sonra bebeğe zararlı dendi hemen bıraktım detaylı ultrasonda bakılacak zaten bebeğe inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 196 göst.
15 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
10 cevap 223 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (422 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 593 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,967 soru

24,051,528 cevap

329,691 kullanıcı

...