+2 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Arkadaşlar eşim içiciydi madde bağımlı olarak yakalandi denetim falan filan baya zmaan oldu mahkeme 2 yıl. Bir ay hapis cezası verdi onu istinafa gönderdik ve daha gelmedi bu sene tekrar yakalnıyo satıcının cam önünden atıo 450 tllik 4.25 gram  eylülde mahkemeye çıkacak satıcı şu an hapiste eşim kullanıcı sıfatında ve sanık yazıyor kağıtta şüpheli yani savcı 14 asliye mahkemesine gondermiş 2023 te ayni suçu işlediği yazıyor kağıtta satıcı çocuk benim evimde madde yok tu cebimde madde yoktu para yoktu demiş ama eşim ben kullanıcıyım o fiyata aldim diye yalan konuşmamış neyse onu söylemiş watsap konuşmalarını görmüş polis herneyse şükür bıraktı eşim iki bebeğim varr neler bu evin icinde çektiğimi bir allah biliyorr aileme gittim eve geri geldim boşancam dedim ne biliyim esim ev içnde iciyordu zombileşiyodu degisik  ve korkutucu halleri cok piskojim bozuldu en soj gittim aileme daha içersen direk bosancsm dedim emziren anneyim cok dua ettim rabbim duamı kabul etti biliyorumm cok agladim cokkkk cok uykusuz kaldim allahim yaşayan bilir bir of ceksem karşıki daglar yıkılır be guzel ablalarim daha yaşım 23 biri üç biri beş aylik bebeğim var eşimde maddeyi bırakınca yuvama sarıldımm yaparsa kendi kaybeder sorum şu kiii ceza alirmi mahkemeye girdiğnden ne dmeemiz gerek ceza almaması içinn hapis alirsa ne olur  ortada kalırız nasil bir yol izlememiz gerekiyor mahkeme ceza verirse naparım benn bi hata yaptı hatasından döndü ama önüne çıkıyor işte sonuç ne olur düşün düşün zayıfladım iyice hapis alirsa kaynaanam resmen tehtid ediyo bizim evimizde kalacaksin evinde kalmak yokk kalirsan bakkala dahi gitmicen ben getircem ihtiyaçlarını diyor boşansam bosanamiyporumda sahip cikan ailem yok bunlar hemen kavgaya namus davasina giriyolar konuyu iki ara bir derede kaldimmm birde 2 yil 1 ay cezasi nedir yatarı allahim dua edinn hapis almasın  eşimmm o giderse ben ailesiyle kalamam ailesiylr cok tartisma yaşadım cok ustume geldiler korkuttular tehtid fslan onlarla yasmaak istemiyorum gelen gideni bitmiyo kaynanam cok fena oğlu suç işlese hemen onu korur olur boyle seyler diye ben yapsam hemen kavgaya ve laf yaparlar neo lur bunun sonucu ya 😐 hapis alirsa istinafa vermeyi dusunuyoruz iki bebegimiz var 

11 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Yazacaklarım seni uzebilir 

Bebekli evde uyuşturucu kullanıp zombilesen bir adamla aynı evde olmaktansa inşallah ceza alır o çocukların can güvenliği tehlikeye girmez bu ne cesaret nasıl o evde kalıyorsun nasıl çocuklarını yanında tutuyorsun şaşkınlıkla okuyorum 

-Reklam-
+5 oy
tarafından

3 gram ve üzeri maalesef saticiliga giriyor kardeşim icicilikten ceza aldı 2 yıl 6 ay indirim falan olmadan hepsini yatacak ki yatsın da alan da yatsın satan da yatsın zerre üzülmem 

+5 oy
tarafından

Vallahi hiç acimiyorum böylelerine. İnşallah yatarda aklı başına gelir. Yaparken 2 çocuğunu düşünseymiş. Sende kocanın ne b*k olduğunu biliyorsun neden çocuk yapıyorsun Allah aşkına tamam Allah nasip ediyor da. Rabb'im ne demiş "Önce tedbir sonra taktir" . Allah'ım seninde yolunu bahtını açık etsin inşallahw

+5 oy
(3,791 puan) tarafından

Burada kimse üzülmez eşin için. Inşallah cezasını yatar çeker . Başkasının başına bela olup yakmaktansa kendi basını yesin gram üzülmem. Daha 23 yaşında ne evliliği bir de üstüne bile bile iki çocuk. Niye bu kadar düşünmeden hareket ediyorsunuz. Her şeyi yapıp edip sonra olmamış gibi başımıza hiç bir şey gelmesin istiyorsunuz. Ailene gitmişsin zaten niye geri döndün ki sen? O adamın kokuşmuş nefesini, kaynananın eziyetini çekeceğine ailenin dirdirini çek daha iyi.

(22,810 puan) tarafından

Aşırı haklı yorum

(4,435 puan) tarafından

Bu durumda çocuklara üzülüyorum vallah kim ister babası madde bağımlısı olsun böyle bir adama niye çocuk yapılır ki 🥲

(2 puan) tarafından

Olye olmuyorr bennn dilekce bile verdim fakat ailesi ailemlek kavvga ediyor karslılar ve namus davasina giriyomuş ta hemen ailemin kapısını basıp tüm komşuya rezil ediyolar ailemi tehtid falan boyle yaptiklari icinde babam abim beni gönderiyor on kere gittim nerdeyse siginma evinde bile kaldimm benim buraya anlatmadigim cok sey var insanlari yargilamayin lütfen eşim biraktiii cok şükür alti ay olcakk onu cekiyorum iyi bi baba aslinda ama cevreden dolayi alıştı ailesini cekemem cok fena bi kaynanam var anami aglattiii benim cok bunaldimm artikk gidicrk yerim de olmadigi icinn bosanamadimm mecbur kaldim bu evdee ailemde surekli gitmeme ragmen geri gonderdi  esimin ailesi yüzünden gidiyprjm geri getiriyolar keske diyorum gidicek bi kapim olsaa arkamda djran biri olsaa simdi bile cikip giderim ailesiii yuzunden bosaniirim hiç bakmam yani sevgime seviyom ediyorum hiç bakmam arkama bile bakmam ailesinim yaptıkları beni mezara koydu resmen. Babası abisi iki gorumcem en ufak kavgada hemen evimi baasarlar laf bagirma çağırma kendimi hakkı gosterene kadar. Canimdan can gidiyodu ah neler cektim nelerrr bi allah biliyor kimsem olmdiği icin bu eve mexburum siginma evi care degil gitim gördüm  eşimm şu an içmiyor hapse girerse ceza,alirsaa benim icin cok kotu bişey uzulmem eveg orası ayrı ama girerse ailesini benim basıma bela edecek kaynanam bakkala bile gidemezsinn. evinde kalmak yok bizde kalacan  diyor oğlu yapti yaptii cilesini ben size hizmet ederek sizin cenenizi çekerek  onun yolunuu mu Gözlücem ailemdede kalmama izin vermiyolar ,küsleer kaynanam hemen kiskanclik seylerime giriyor namusmuş namusum diyolar boşa diyolar iftira bile attti kaynanam evime gelip esim varken söyledim yüz yuze hemen ben oyle bisi demedimm diye gozlerini bana acmis kiziyodu resmen bu evde ben ölümü bekliyorum aetik yasama hevesimm  kalmadiiii  eşimin buyuzden girmesini istemiyorum ha kendisi yapti mahkemelik oldu acimamm yok  bana neler yaşatt piskolojikmen  hal bırakmadı ailesi yuzunden girmedini istrmiyom basima bela yuzlerini gormek istemjyom 

tarafından

Yani neler yazmışsın böyle birine gizlice korunabilirdin sonuçta ailene gidip şikayetçi olup sığınma evine falan gidebilecek kadar cesur bir kadınsın neden korunmayı tercih etmedin şu anda iki çocuğun hayatın mahvolmak üzere ailen şehir değiştirebilirdi Allah korusun madde bağımlısı adam sana çocuklara bir şey yapsa da çıkıp televizyon programlarında ağlasalar daha mı iyi evlatları sayarken kıymetini bilsinler benim çocuğumdan torunumdan önemli mi memleket ne yapacaklar yani ömür boyu pesnizle mi gezecekler 

+2 oy
(7,478 puan) tarafından

Bence girip cezasını çekmek en iyisi olur... 

+2 oy
(22,810 puan) tarafından

Nedense hiç üzülmedim *** yiyenin başı ağrır yerinde olsam boşarım çıkınca yine aynısını yapar bıraktı deme kuzenimde o meretten içerde çıkınca içiyo yakalanıp yine giriyo bağımlılığın tedavisi zor canım tedavi oldumu eşin

(2 puan) tarafından

Yok olmadiii bıraktı şükür içmiyor artik 

tarafından

Yanlış anlama da yani 6 ayda bıraktı demem bana çok tuhaf geliyor hiçbir tedavi almadan sen içmediğine emin misin senden gizli düşüp dozlarda alıyor olabilir hala ya bu sonuçta iradeyi zedeleyen çok ciddi bir bağımlılık bana inandırıcı gelmiyor şahsen umarım inşallah dediğin gibidir de size çocuklarına bir zarar gelmez

(22,810 puan) tarafından

Öyle kolay değil ama neyse

+1 oy
(531 puan) tarafından

Öncelikle eşin bunları yapmadan 2 çocuğunu düşünecekti ve Evde böyle şeyler yapıp ictiyse cezası çeksin yapacak birşey yok Yani bide şöyle söyleyeyim 2 yıl 1 ay çok yatari yok yani girse bile 4 veya 6 ay yatar ve denetime serbestlikten çıkar imzaya girer yani umarım cezasını çeker derim yani ben böyle şeylere çok karışıyım böyle içenleri satanları Hiç acimamak lazım yapmadan düşünecekler aileler colu çocuğuna eşine yani kusura bakma 👏

0 oy
(51 puan) tarafından

Bence yatsın cezasını çeksin derim ama üzülme sitres yatma 2 senenin cezası yok yata bile üç dört ay yatar çıkar 

0 oy
(6,524 puan) tarafından

Olanları dümdüz anlatın tek eksik olmaksızın çünkü telefonundan herşeyi çıkarıp hakim savcının önünde oluyor öyle yerlerden soruyorlar ki sasirirsin 5 yıl altı olursa yatari az oluyor diye biliyorum yani telefonda ne varsa o şifreli konuşma falan etki etmez herşeyi çıkarıyorlar 

0 oy
(6,638 puan) tarafından

Valla ben inanmıyorum satmıyorum ayaklarına içer her b.oku yer 

Satanda içinde içerden cikmasa keşke ortalık biraz temizlenir 

0 oy
(6,579 puan) tarafından

Belki üzüleceksin ama söylenenler den ama niye bile isteye aynı evde kalıyorsun gerçekten öyle bir adamla kalmak iyi cesaret ailene gitsene bir hata etmişsin evlenmişsin ne diye iki çocuk yapıyorsun yazık günah o yavrulara utanacaklari babası var . Burdaki yorumlara kızacaksjn belki ama girsin ceksin cezasını içen satiyordur da en azından başkasının başı yanmaz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
24 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 547 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,083 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Beybisi (4 puan) tarafından soruldu