Olye olmuyorr bennn dilekce bile verdim fakat ailesi ailemlek kavvga ediyor karslılar ve namus davasina giriyomuş ta hemen ailemin kapısını basıp tüm komşuya rezil ediyolar ailemi tehtid falan boyle yaptiklari icinde babam abim beni gönderiyor on kere gittim nerdeyse siginma evinde bile kaldimm benim buraya anlatmadigim cok sey var insanlari yargilamayin lütfen eşim biraktiii cok şükür alti ay olcakk onu cekiyorum iyi bi baba aslinda ama cevreden dolayi alıştı ailesini cekemem cok fena bi kaynanam var anami aglattiii benim cok bunaldimm artikk gidicrk yerim de olmadigi icinn bosanamadimm mecbur kaldim bu evdee ailemde surekli gitmeme ragmen geri gonderdi esimin ailesi yüzünden gidiyprjm geri getiriyolar keske diyorum gidicek bi kapim olsaa arkamda djran biri olsaa simdi bile cikip giderim ailesiii yuzunden bosaniirim hiç bakmam yani sevgime seviyom ediyorum hiç bakmam arkama bile bakmam ailesinim yaptıkları beni mezara koydu resmen. Babası abisi iki gorumcem en ufak kavgada hemen evimi baasarlar laf bagirma çağırma kendimi hakkı gosterene kadar. Canimdan can gidiyodu ah neler cektim nelerrr bi allah biliyor kimsem olmdiği icin bu eve mexburum siginma evi care degil gitim gördüm eşimm şu an içmiyor hapse girerse ceza,alirsaa benim icin cok kotu bişey uzulmem eveg orası ayrı ama girerse ailesini benim basıma bela edecek kaynanam bakkala bile gidemezsinn. evinde kalmak yok bizde kalacan diyor oğlu yapti yaptii cilesini ben size hizmet ederek sizin cenenizi çekerek onun yolunuu mu Gözlücem ailemdede kalmama izin vermiyolar ,küsleer kaynanam hemen kiskanclik seylerime giriyor namusmuş namusum diyolar boşa diyolar iftira bile attti kaynanam evime gelip esim varken söyledim yüz yuze hemen ben oyle bisi demedimm diye gozlerini bana acmis kiziyodu resmen bu evde ben ölümü bekliyorum aetik yasama hevesimm kalmadiiii eşimin buyuzden girmesini istemiyorum ha kendisi yapti mahkemelik oldu acimamm yok bana neler yaşatt piskolojikmen hal bırakmadı ailesi yuzunden girmedini istrmiyom basima bela yuzlerini gormek istemjyom