+2 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

İlk bebeğim kız 

Şimdi ikinciye hamileyim bebeğin cinsiyeti belli oldu yeni aradım söyledim böyle böyle kız diye bişey demediler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vs 

İki gün sonra bi arandım gerçekten kız mıı bebek hiç şüphe yokmu doktor kesin mi dedi neyse sağlık olsun büyür iki kız böyle saçma sapan yorumlarda bulundular o kadar sinir oldum kii o an bişey diyemedim 

Sadece ben kız istiyordum zaten kız olması daha iyi oldu gibi bi cümle kura bildim o an 

Ama bana gerçekten farketmez kız olmuş erkek olmuş sağlıklı olalım ikimizde gerisi önemli değil ne olursa olsun benim çocugum yanii 

Ama öyle bi içime battı ki öyle bi kuruldım kii böyle saatlerdir instagram da çeşitli söz arıyorum 

Direk ona söyleyemedim arayıpmda söyle yemem şimdi saçma olur ama içim içimi yiyor üstten üstten öyle bi laf sokmak istiyorum ki 

Delirdim ya kocama diyorum o da aynı b. Ok afedersin ilki kız ya bizim erkek istediğimizi düşünüp teselli etmeye çalışıyordur boşver takma diyor he bende yedimm

14 Cevaplar

+2 oy
(725 puan) tarafından

Yani ikincisi erkek olsaydı iyi olurdu belki dünyayı kurtarirdi belki de karısını döverdi tüh kariaina zulmeden bir erkek eksilmiş oldu 

-Reklam-
+1 oy
(5,305 puan) tarafından

ayyy götümmm diyeydin ya

bi de olsun o da evlat, neyse 3.yü de yaparsınız falan derler. tuvalet terliği ile vurasım geliyor ağızlarına. 

(113 puan) tarafından

He valla ya o kadar delirdim ki Valla bana cinsiyet hiç farketmez inan ama böyle eleştiriler olunca deliriyorum  

Bi laf da diyemedim içimde kaldı ama bir daha herhangi bi eleştri yapsınlar bu sefer dicemmm 

(5,305 puan) tarafından

ay kurban olsunlar o kıza. 

erkek olsa ne olacak. 

ya gönül bir kızım varken 1 oğlum da olsun diyebilir insan bu çok normal. ama hayır oğlan istemiyorum da diyebilir. 

sana bunu diyen insanlar kadını saymayan, erkek evladı yoksa kızı çocuktan saymayan kişiler. Aslında onlar için çeneni yorduğunu değmez. bak kim olduğunun bir önemi yok.

(113 puan) tarafından

İlk kızıma kendi ismini koydurdular iki isimli oldu istemiyordum ama sırf Kuran'da geçiyor diye kabul ettim onun ismi olduğu için değil Kuran'da geçtiği için 

Şimdi ikinci çocukta babası isim koymamızı istiyor 

Koyamayacaz ya 

Bide demiş kız olsada erkek olsada benim ismim konulsun falan

Terbiyem el vermese afedersin bi hareket yaparım yüzüne karşıda müsade etmiyor terbiyem işte 

(5,305 puan) tarafından

yom deve. kendi ismini koyunca bir halt mı oluyor 🤦🏼‍♀️ oldu adile naşit filmi gibi oğlan buşana kadar bütün kızlara erkek ismi verin🤦🏼‍♀️ necdet, fikret, ismet 😅

(4,620 puan) tarafından

Kayınpederin ismi ne ki?

+1 oy
tarafından

Ultrason değil insanlık lazım bazılarına. Boşver bacım 

(113 puan) tarafından

Fazlasıylaa hiç yok çünki

+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Böyle konuşmaları da genelde kadınlar yapar. Bu çok acı... 

(113 puan) tarafından

Malesef kiii bu huyları çok bende ne olursa hep kendisinde tersi olmuş ne hikmetse hem kendinde ne olmuösa onun ki iyi brnim ki kötü 

Sonra sen kızımsın ailemsin biz kayınvalide gelin değiliz 

Ya her he dicen 

+1 oy
(1,451 puan) tarafından

benimde 2 kızım var ne söylesen soyle cahil bu varlıklar anlamiyorlar boşver takma 

(113 puan) tarafından

Hemde çookk

+1 oy
(961 puan) tarafından

Rabbim nasip ederse bi oğlum olur mu bilmiyorum ama olursa benim için kızımdan hiç bir farkı olmaz. Kendileri de evlat sahibi bu cümleleri nasıl kurabiliyorlar ya ben anlamıyorum. Evladın kızı erkeği mi olur. Oğlum yok ama kızıma içim eriyor gidiyor böyle canıma soksam sokarım onu 🫠 Git varsa görümcene söyle kız. Erkek istiyorlar heralde sizde erkekler daha değerli de ( şaka yaptım gül diye ) ☺️

+1 oy
(29,685 puan) tarafından

Bunu sadece kız annelerine yapmıyorlar emin ol 2 erkek çocuğu olana da keşke kız olsaydı diyorlar bu kafa yapısı varken cinsiyetçilik bitmez hiç bi zaman 

(1,101 puan) tarafından

Evet 2.ye hamileyim ilki erkek buda erkek belki 5kisi demistir 2.kiz olur belkide kizlar baska bilmem. Ne tamamda benmi belirliyom cinsiyeti hayret bisey .bence iki kiz kardes cok guzel benim 2 ablam var hep bir aradayiz bende isterdim 2 kizim olsun ama nasip olmadi. Tabi oglumda bambaska =) napalim torunumuz kiz olur belki =D

(29,685 puan) tarafından

Benim yanımda da o lafı diyen çok ve resmen benim oğlumu küçücük bebeği dışlıyorlar 😄 bir kere sevdiklerini görmedim ama kız çocuğu gördükleri zaman kendilerini kaybediyorlar iltifatlar havada uçuyor 🤦🏻‍♀️

+1 oy
tarafından

Kocana niye b. Ok diyon onu anlmadim adam boşver takma demiş kinlenme sağlıklı olsunlar erkek çocuk takıntısı heryerde haladaolan bişe biri kız biri oğlan olsun iki evladım olsun diyend çok var. Kinlenip sinirlenme. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Esinede sinirlenme Allahtan adamda erkek çocuk takıntısı yokmuş. Bilemedim. Çevremde var 2 /3 kızı olan erkek olana kadar devam diyor kocaları. Bahsettiğim diğer kişiler kim anlmadim ama takma boşver Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin

0 oy
(32 puan) tarafından

Erkek olunca ne olacak acaba ülkenin gerilemesi bu gibi insanlardan dolayı valla bu zaman da kız hayırlı kim ne derse desin hep kızlar anne babasına bakıyo sahip çıkıyo ben bi erkeğin anne babasına baktığını çok nadir gördüm hiç kimseye aldırış etme çok erkek istiyorlarsa onlar yapsınlar

0 oy
(3,873 puan) tarafından

Ki istiyormuş zaten allah gönlüne göre vermis

0 oy
(730 puan) tarafından

Hiç awvmem böyle şeyleri cidden boşver takma kafana sen , benim ilk kızım oldu on yıl sonra oğlum şimdi bir buçuk yaşında bende hamileyim son ayım ve üçüncü kız olmasıni istedik erkek oldu Allah'a şükür sağlıklı bu yeter, ailem dahil yaaaa kız değil mi dedi bizde kızlara daha düşkünler , eşimde kız istiyordu tekrar ama nasip değilmiş sağlıklı olsunlar yeter bazı insanlar neler yapıyor tek bir evlada sahip olmak için Allah'a şükür Allah bize nasıp etti

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum kızım vardı ikinciyi doguracam artık ay sonunda hâlâ aynı geri kafalılar. Karşı komşum bile benj gördükçe keşke erkek olsaydı der her seferinde ben cevaplarını vermekten yoruldum onlar yorulmadi valla. İnsanlar böyle oğlu olana kız olsaydı derler kızı olana oğlun olsaydı derler asıl önemli olan sağlık sıhhatli hayırlı evlat olmaları kızı erkeği yok bunun rabbim hakkımızda hangisini uygun görmüşse en iyisi odur . Bırak bacım desinler sen lafta desen cevaplarını da versen hepsi aynı b.k . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kıza bacı en güzeli ben tek büyüdüm ve hep hayalimdi rabbim nasip etti inşallah ben layıkıyla anneligimi yaparım onlarda bana hayırlı olurlar diyorum. Üzme tatlı canını ağzı olan konuşuyor işte 

0 oy
(725 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sen bebeğinle mutlu olmaya bak unutma bebeğin hisseder 🥰

0 oy
(725 puan) tarafından

Sesini kessinler bir kere kız çocuk yüce Rabbim'in bizlere verdiği dünyanın en güzel emanetidir Rabbime şükürler olsun ki benim de kızım var 4 aylık ve sorarsanız şansın olsa erkek bebek olmasını ister misin hayır derim başlarda erkek çok istiyordum ama sonradan anladım ki cinsiyetin hiçbir önemi yok Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah her konuda gönlüne göre versin emin olun ki erkek çocuk da kız çocuk da bir onlar kendi çocuklarında ayrımcılık yaptıkları erkek çocuklarını baş üstü kız çocuklarını da ellerinde süpürgeyle büyüttükleri için böyleler 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 181 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 477 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Papatyaam (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 500 göst.
0 oy
23 cevap 1,382 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde 06ogluna_asik (1,037 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,732 soru

24,144,028 cevap

334,595 kullanıcı

...