+4 oy
170 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (1,434 puan) tarafından

Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? 

Ben tatil beldesinde yaşıyorum yazın çok kalabalık oluyor, sahil kenarında kurulan küçük tezgahlar oluyor ya, şimdi bu yaz için bir tanıdığım ile beraber tezgah açacağız, burada sadece pamuk şeker, süt mısır közde mısır ve dondurma tezgahı var, yani düzgün birşey bulursak satacak iyi kâr ederiz, ama maliyeti çok olmayacak hani bütçeyi zorlamayacak ama değişik veya çok gidecek birşey bulmak lazım, bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. ,💕

7 Cevaplar

+3 oy
önce (7,672 puan) tarafından

gecen istgramda gordum kavanoza bi tane limon koymuslar suyun icinde . ustte yuzuyo limon.1 tl atinca limonun ustune denk gelip kalirsa para odulu var 1 tl  atiyorlar.:) kavanozun ici 1 tl dolu hirs yapio killet atio.

bide sey 1 dakikada 5 adet petibör yiyene 50 tl iki senedir goruyorum bunu😂😂

satacak incik bincuk tarzi ipli bileklikler olabilir. yiyecek biraz riskli bozulir satilmaz falan ama yinede yapilabilir . cop sise takili patates kizartmasi spiral seklinde . nebilim sokak lezzetleri yaz google birton tarif cikar satacak pratik tarif .

image

önce (7,672 puan) tarafından

bu arada kizim osmanli macununa takmis durumda . yalovada cok yerdik tatile gidince eritilmis akide sekerini çop sis cubuga dolaya dolaya sariyor lolipop gibi oluodu oyle hatirliyorum. kizim instgramda gormus istio

önce (1,434 puan) tarafından

Ay onu ben ne aradım hamileyken istemiştim bulamamıştım, çok teşekkür ediyorum senden cevap geleceğini tahmin ediyordum, çöp şiş patates çok mantıklı çünkü yiyecek hiç bir yer yok lokanta dışında full lokanta herkes denizde mayo şort terlik kum icinde, kimse lokantaya gitmiyor el altında hiç bişey yok 

-Reklam-
+3 oy
önce (76 puan) tarafından

Dürüm waffle

Teşekkür ediyorum 💕

+3 oy
önce (1,908 puan) tarafından

Nohutlu pilav, limonata ve su, sandviç ya da patso olabilir şimdiden bereketli satışlar 🙏🏻

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Patsoda yattı aklıma 

+1 oy
önce (765 puan) tarafından

Cibi cibi mi bici bici mi bişey var o bence. Yada karpuzlu birşeyler olabilir. Mesela sunumlu karpuz tabakları hazırlanabilir. Büyük dilimleyip şişlere geçirilebilir dondurma edasında

Çok teşekkür ediyorum aklıma yattı bu, meybuz tarzı olabilir 

+1 oy
önce (564 puan) tarafından

Tost kumpir mecimek köftesi çocuklar için çubuklu şeker çeşitleri olabilir

Çok teşekkür ediyorum 

+1 oy
önce (6,555 puan) tarafından

Takı magnet şapka falan olabilir valla 1 euroydu magnetler falan yuzme esyalari olabilir simit falan 

Çok teşekkür ediyorum 

+1 oy
önce (4,510 puan) tarafından

Bir kaç videoda görmüştüm muz çilek gibi meyveleri çikolataya bulayıp satıyorlar. Denenebilir sanki her yerde gormedigimiz bir fikir 

Teşekkür ederim 💖 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.