+1 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Meryem Ana otunu doğum sancısı başlamadan suya koyup içenler var mı? Yalancı sancılarım var nişanık 1 haftadan fazladır geldi ama hala daha açılma yok belim ayrıldı artık. Bebegin kilosu da hemen hemen 4 kiloya yaklaştı. Sezeryan olmak istemiyorum. Annem şimdi suya koydu Meryem Felak nas Ayetel Kürsi okudu bu sudan bir kaç yudum yada bir bardak kadar içmek gerekiyormuş açılmayı sağlıyormuş doğru mu. 1 tane daha var elimde oda tam doğum sancısı başlayınca suya koyucaz bu konuda fikri olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

iciliomuki o? benim bildigim dogum sancisi baslayinca bir duasi var onu okuyarak suya koyyosun o nekadar acilirsa vajinada ole aciliyor kolay dogum oluo dogum bitince de rahim toparlanmasi icin dikislwr tutmaz derler dikisler tutsin diye hemen sudan cikarmak gerekmis . dogum bitti diye hastaneden haber verilir suya koyan kisi geri cikarir otu. sanci cekerken dogum

hengamesinde o akla gelmez tanidik birine haver verilir dogum basladi diye o suya koyar . dogum bitincede haber verilir cikarir benim bildigim sistem bu

(87 puan) tarafından

Evet içen çok var çevremde çok kişi söyledi buradan da baktım içip faydasını görenler olmuş. Zaten okunmuş su şifa niyetine içmek lazım

-Reklam-
0 oy
(1,933 puan) tarafından

Şu an koyduğun yeter. Suyunu iç bekle. Sol üst bacağına da ashabı kehfin ismini ya bantla.

Doğumdan hemen sonra da sudan çıkarın.

Bir de okunacaklar eksik okunmuş. Ben bir bakayım ne okunduğuna ona göre yazayım tekrar. 

(87 puan) tarafından

Eksik olan ne canım bir de ihlas okuduk içine biliyorsan ona göre okuyayım da içeyim şifa niyetine inşallahhh. Çünkü zaten bebeğin kilosu çok fazla o yüzden yarın kontrolüm var suni sancı almak istemiyorum belki teklif ederler kendi açılmam olsun güzelce doğum yapayım istiyorum

(1,933 puan) tarafından

Meryem ve Yasin süresi. Bunları da oku. İnşallah hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kolay doğum yaparsın. 

0 oy
(5,612 puan) tarafından

Evet içilmiyor canım kolay açılırsa kolay dogum olur derler 

Zor acilirsa zor olur derler 

Ama ben ilkinde yapilmamasina rağmen kolay dogum yaptım 

İkincisinde Meryem otunu koydular suya 

Kolay açılmıştı 

Ama dogumum çok zor oldu 

İnanmıyorum artık bu tür seylere

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 2,812 göst.