+3 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kaynananiz ile anlasa biliyor musunuz? Ben hayir cunku daha evleneli 3 ay oldu hamile kalmami istiyor

19 Cevaplar

+5 oy
(4,034 puan) tarafından

tek sorun buysa dert etme boşver. ne zaman isterseniz o zaman yaparsınız. 

-Reklam-
+3 oy
(19,550 puan) tarafından

Bu çoğunda var merak etme benimkiler 1 aylık gelinken soruyordu hani çocuk yok mu diye seninkiler en azından 3 ay beklemiş 😁

+2 oy
(1,567 puan) tarafından

Benimki de hemen kalmıştım diye sen bu çocuğu evlenmedn yapmışsın dedi Allah'a havale ediyorum 

(3,721 puan) tarafından

Estağfurullah sallak deme sen onların kirli kalbi için fazlasıyla temiz ve saf tin, bende öyleydim neyse Allah'a bırak onları 

(1,567 puan) tarafından

Eşime söyledim o gerekeni yaptı o zaman . Şimdi olsa eşime gerek kalmazdı . Hak ettiklerini verirdim. Pislikler. Allah'a havale ettim. 

(3,721 puan) tarafından

Boşver canısı Allah'a havale et 

(1,567 puan) tarafından
+1

Öyle yaptım canm.  Bir gün devran döner 

(3,721 puan) tarafından

Ayn öyle kardeşim 

+1 oy
(26,011 puan) tarafından

Anlasa biliyorum evet. 

Kaynanana ne senin hamileliginden ? 

Hepsi ayni ya sanki benimkide oyleydi ama ben net sekilde iatemiyorum demistim. Esimle ben biliriz demistim sende oyle de. Hoş ben zaten bu sözü soylerken hamileymisim😅😁

+1 oy
tarafından

Ne kadar iğrenç konular yaa ona ne oluyor sizin çocuk yapıp yapmacağinzdan😏

+1 oy
(784 puan) tarafından

Bisi dicem olmayacak oyuzdn demiyorum kaynanayla kim anlaşır kiz varmi anlaşan ki

+1 oy
(1,131 puan) tarafından

Çok iyi anlaşıyorum😁 çünkü başka şehirde ve 8-9 saatlik mesafede ❤️

+1 oy
(2,447 puan) tarafından
Kaynanalar bebek manyağı galiba. Sanki her gün gelip bakıp yardım ediyorlarmış gibi. İkinci bebeğim oldu bismillah daha yeni doğum yapmıştım bana üçüncüyü de yap diyordu. Hala neredeyse her görüşmemizde üçüncü lafı açılıyor. Bende allah olmayana versin diyorum.
+1 oy
(766 puan) tarafından

Tek sorun buysa duymazlıktan gel. Kuşak farkı var arada. Onlar torun torba severler. Senin kızacağını anlamazlar. Zamanı gelince yapıcaz de geç. Duyma :) Burda ne kaynanalar var şükret :)) 

+1 oy
(726 puan) tarafından

Anlasiyorum benim aram iki dakika kaynanamla ayni mahalledeyiz bi tane kizim var ogun banada sordu ikicihi ne zaman diye bende direk istemiyorum zamani var dedim ben oyle yapamam dedim bidahada sormadi komsular bile soruyo direk cocugum daha kucuk istemiyorum ben sokaga salan tayfadan deilim dedim

+1 oy
(537 puan) tarafından

3 4 aylıkken kaynanam da bana diyordu hemen yapın beklemeyin bir değil iki değil eşimle de tam rayına oturmamıştı evliliğim baktım uzatıyor niye karıştırıyorsunuz ne istersek o zaman yaparız belki de olmuyor belki de hiç olmayacak bana soracağına git oğluna birde söyle dedim bakalım ne diyecek çünkü eşimi biliyor kalp kırar böyle şeyler de bir daha konusunu dahi açmadı soranlara da olur daha zamanı vardır evliliğin tadını çıkarsınlar demeye başladı :)) 

0 oy
(270 puan) tarafından

Cok sukur suana kadar anlasiyoruz canim bana oyle bisey demeye zamani olmadi cunku ben ilk haftalarda gebe kaldim 😂😂

0 oy
tarafından

Offf daha seni neler bekliyor bu söylediği şey iltifak olarak algilayacagin günler seni bekliyor

(678 puan) tarafından

Ahahahhaa gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar demişti bana 

Yeni evliyken daha neler duyacak göreceksin umursama lafına laf ver pist Şahinine yazdım canım senin yorum efsane ama 

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Biz anlaşıyoruz bir problemimiz yok ama ben hep mesafemi koruyorum bana cocuk yap diyebileceği kadar yakın davranmıyorum

0 oy
(457 puan) tarafından

Aynı canıö bende evleneli 2 ay olmuştu rahatsızım diye hastaneye gittik görüncede gelmişti ona dedi bi kadın doğumada gitse neden hamile kalmıyor diye sinirlerim bozulmuştu aklıma geldi şimdi boğazım geldi 😀😀

0 oy
tarafından

9 senedir tanışıyoruz 5 senedir de kayınvalidem değil annem kadar çok severim hatta eşimden daha iyiyiz biz anne kız gibi Allah razı olsun kendisinden 

0 oy
(678 puan) tarafından

Sorunun cevabı evet anlaşıyoruz 

O laf söylüyor bende ona karşılık veriyorum 

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Hahaha kz arkadaşım 1 aylık evlyken hala hamile kalmadın mı demişler di bankada ddler sürekli çok baskı yaptı kaynanm Allah ne zaman vereceğini iyi blr takma onu erken daha zamanı vardır illaki onnda Allah hayırlısı ile verir hiç üzülme daha ne yani bu kaynanalr gerçekten saçmalıyor takma bacım 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

İstiyorsan sen doğurabilirsin de.

Yorum yapmaya bile hakkı yok çünkü doğum yaptığında yapacağı şey sana ve bebeğine karışmak olacak ne diyorsa uzun bir süre tersini yaparim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 262 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 572 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 807 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yonca23 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 395 göst.