2 Haziran'da 5 aylık olucak kızım 4 numara Molfix kullanıyorum baya memnunum kilosu 5 mayısta sağlık ocağında aşisi vardı 7600 kilosu bu 4 numara oluyor ama sanki sıkıyor gibi ya siz kaç numara bez kullaniyosunuz
Kızım 5,5 aylık, 3 haziranda 6 aylık olacak. 6,5 kg ve 4 numara Sleepy max kullanıyorum. Bu paket bitince 5 numaraya geçeceğim
4 numara olmuyosa 5 dene canım
4 numara oluyor sadece hafif bi sıkma var ama bu aylarda 4 numara değilde 3 numara kullanan bile var kilodan dolayı galiba
Benim oğlum 3 aylık ben 5 numara kullanıyorum rahat olsun diye taşınma olmasın diye 1 yaşındaki kızıma da bez kullanıyorum ama ona oluyor bizim belediyemiz 1 yaşına kadar çocuk bezlerini ücretsiz veriyor O yüzden markası tam iyi değil diye 5 numara aldım Bu sefer
4 cnm butceye uygun ne denk gelırse
8 aylık olucaz bi hafta sonra 3 no kullanıyorum hala ama 4e gecicem küçük olmaya başladı sanki
5 aylık kızıma 4 numara molfix kullanıyorum
3 buçuk aylık oğlum 4 numara kullanıyorum iki haftadır
Bende molfix kullanıyorum prima pişik yaptı ama molfixte taşırıyor sizde de oluyor mu
Molfix küçük gelince 3 numara evet yaptı canım. Prima kızıma yaramadı diye hiç denemedim. Molfix in 4+ olanını al istersen 5 ten önce
Benim kızım 94 günlük 3 numara kullanıyorum.
Benim oğlum 10 gün sonra 4 aylık olacak canım bir süredir biz 4 kullanıyoruz. Bacaklarını kızartıyorsa küçük geliyordur.
1,466,785 soru
24,035,436 cevap
328,897 kullanıcı