+2 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Kizlar yaklaşık 2aydir adet kanamalarimda aşırı yoğun geliyor bebek bezi takıyorum taşıyor sürekli üstüme başıma geciyo normalde hiç böyle değildi 2aydir böyle sebebi ne olabilir acaba sizde durumlar nasıl bu arada 6ay önce doğum yaptım onunla alakası olabilir mi dicem ama daha önce hiç böyle bisey yaşamadım Bi 5yasinda daha kızım var

3 Cevaplar

+1 oy
(17,388 puan) tarafından

Bende dediğin gibi yoğun oluyorum. İkinci doğumdan sonra böyle oldu. Birde önceden hafif olmaya başlar sonradan artardi. Şimdi aniden yoğun kanama başliyor. 6 gün hep yoğun oluyor. 

(316 puan) tarafından

Araştırmalarda rahim kanseri vs felan çıkınca korktum açıkçası buraya sizlere de bi danışmak istedim

-Reklam-
+1 oy
(3,076 puan) tarafından

Aynen canım ben de bebeğim var yoğun oluyor kanamalarım doğum sonrası ilk 2 seneye kadar adet düzensizlikleri çok gelme ya da az gelme normal dedi hemşire

(316 puan) tarafından

Araştırmalarda rahim kanseri vs felan çıkınca korktum açıkçası buraya sizlere de bi danışmak istedim

0 oy
tarafından

Bende bebeğim 8 aylık olacak bı hafta sonra 3 aylıktı adet oldum ilk iki ay çok yoğundu spiral taktım iyice çoğaldı dk normal dedi genede çoksa eğer bı göstermelisiniz 

(316 puan) tarafından

tarafından

Git dk yazanlara bakma hormonlardan olabilir

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 182 göst.
+1 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 169 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Eslemofficall (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,965 soru