Kızlar 14 aylık bebeğim var nasipse haftaya sezaryen doğuma gireceğim bebeğim bana çok düşkün odadan çıktığım an arkamdan geliyor beni evin içinde sürekli arıyor doğduğundan beri tek başına bakıyorum ben doğuma gidince annem bakacak hastanedeyken bensiz nasıl durur bilmiyorum çok duygusalim bende ondan ayrı kalacağım için çok üzülüyorum eşim de kızımız hastaneye gelirse dönerken çok ağlar diye getirmeyecegim ziyarete diyor bende ağlıyorum bu defa bu şekilde bebeğini bırakıp doğuma giden oldu mu nasıl geçti 2 gün anlatır mısınız :(
Benim kızım da 18 aylıktı doğuma giderken ilk defa benden ayrı bir gece geçirmişti o gün kayınvalidem zaten gözü gibi bakar Bir de babaannesine çok düşkündü imkanım varsa bir iki gün önceden kime kalacaksa onunla birlikte evde alıştırmaya başla o zaman daha rahat oluyor ben de çok kötüydüm ve çok üzgün hissediyordum kendimi ama üzülme Bir gece geçer ikinci gün imza atıp çıkmıştım zaten
Annemler 2 aydır yanımda kalıyor araları yakin olduğu için dikislerim zorluyor biraz bebeğim de kucak istiyor çoğu zaman anneme de çok alıştı ama işte ben mesela bakkala diye çıkarken görsün dönene kadar kapıdan ayrılmıyor ağlıyor beni bıraktı gitti diye :( çok üzülüyorum bende
Canım ya bebeğinde çok küçükmüş korunuyormuydun benimkilerin arasında 3 yaş var çok zorlanmadm ama tabi aklın kalıyor ister istemez 9 aylık yeğenim var oda öyle annesini göremezse çığlık atar
Kaç gün kalınıyor sezeryan doğumda hastanede, benim oğlum da 5 yaşına gircek doğumum Temmuz'da ben bile endişeliyim hiç ayrı kalmadık çünkü
Kızımda da sezaryen oldum çarşamba öğlen doğuma girdim cuma öğlen hastaneden çıkış verdiler
Devlette iki gece yattım canım ben Nisan da yaptım doğumu
Benimde oğlan öyleydi hastaneye getirid babası geri zor götürdü yolda bile ağlamış evdeyken görmeyince ağlamıyordu ama görünce çok ağladı
Peki siz ağladınız mı oğlunuz ağlayınca , getirmeseydin keşke üzüldü der miydiniz
Dedim hem kendim ağladım o gidince hem o ağladı eşimde keşke getirmeseydim dedi ben zaten doğuma giderken de çıkınca da çok ağladım bide o ağlayınca daha çok ağladım doktor bile kızdı tansiyonun var yeter diye :(
Doğuma gireceğim gün mecbur gelecek bende ağlarım doğuma girene kadar babası falan da olunca ağlaması durur diye düşünüyorum ilgisini çeken biseyler bulunca beni aramıyor bazen ama aklına gelirse tabi ister bir de bu ara sadece 2kelime söylüyor anne ve ne bazen neeeee diye tepki veriyor ona bisey dediğimde çok komik oluyor :) sadece bana değil herkese herseye anne diyor devamlı anne der güzel kızım ya uff keşke doğumdan sonra akşam yürümeye başlayınca çıkarsalar eve gece ayrı kalmasak bensiz uyumuyor çünkü:(
Hastane de kalmak sağlık açısından önemli tabi biz çocuklarımızı düşünüyoruz ama kendimiz iyi olalım ki onlara iyi bakalım :) sıkmayın canınızı
Orası da öyle tabi önce kendimiz iyi olmaliyiz
Off ya çok küçükmüş ben bile üzüldüm ☹️
Ama getirmesin bence hastaneye sonra götürmesi çok zor olacak
Sen stres yapma daha küçük ya ne yaparsa da agliycak
Ben ilk oğlumda kırkım çıktı gebe kaldım doğum yaptığımda 1 yaşındaydı doğumdan çıktım odaya geçtim valla bebeği gözüm görmedi oğlumu aldım kucağıma ne kadar ağladım ozaman anlatamam.insan vicdanen üzülüyor ama sonrası daha güzel beraber büyüyolar dışardan arkadasa ihtiyaçları olmuyor.sadece size tavsiyem ben 19 yasindaydim cahillik çoktu ilk oğlumu çok ihmal ettim bebeğe bişey oldumu yada eşimle sorunlarim oldumu hep ona kızdım o kafayla şuan 15 yaşında 16ya girecek hala kardeslerini kıskanır beni sevmiyonuz felan der🥺o yüzden sadece ona çok sevgi verin gerisi kardeş sevgisiyle geçiyor
Benimde oğlum 3 yaşında hiç ayrılmadı bende ,doğumda durmaz diyordu. Hastaneye getirmeyin demiştim. Ama benim elimde serumları görünce hiç inat etmedi bana el salladı, öptü, ama ben çok ağlamıştım
Bende kizima cok aglamistim dogum yaptigimda kizim 2 yasindaydi ve ilk defa ayri kalmistik bir gece uyuyana kadar goruntulu konustuk onunla sabah erkenden babasi yanima getirdi ay yazarken bile gozlerim doldu rabbim sizinde yardimciniz olsun saglikla dogurun insallah🤲
Ben de üç yaşındaki oğlumu bırakıp gitmiştim doğuma. Normal doğumdu benimki dogumhaneye girdiğim andan itibaren oğlum için hemen doğurmaliyim diye kendimi şartladim hiç yatmadım sürekli eğil kalk felan hızlı gelmesi için ne gerekiyorsa yaptım çok şükür akşam 7 gibi girmiştim doğuma gece 12 gibi doğru sabah odaya çıktım oğlumu getirmişti babası hastanede hasret giderdik hemen. İnsan arkada bıraktığını düşünüyor işte. Benim doğum ani gelişti gurbetteyiz de babası oğlumu arkadaşına bırakmış gece ve çocuk geç saatlere kadar ağlamış uyuyamamis sonra söylüyorlar bana. Mümkünse çocuğun alıştığı biri dursun yanında.
1,471,388 soru
24,098,272 cevap
332,226 kullanıcı