Selamün aleyküm mübarek hatunlar neler yapıyorsunuz bakalım
Benimde yemeğim ocakta çay içiyorum balkonda 🌼🌸
Aleyküm selam canım
Afiyet olsun canım bol bereketli olsun inşallah
Ellerine sağlık
Anlık bebelerimi doyurdum komşu kahveye gelmişti onu yol ettim
konsolumu elden geçtim yemeklerim sabahtan hazırlamıştim
Şimdi 4. 8 .12.24 gözle eşimin gelmesini bekliyorum gelsin karşıdaki pastane sahibi abla kahve içmeye çağırdı oraya kacicam ..
Oyyy yerim maşallah pasama op yerime
Yemeklerim hazır komşuya geçiyorum kahve içmeye ☺️ afiyet olsun ❤️
Enfes gözüküyor afiyet olsun ıslak kurabiye mi yoksa brovni tarzimi
Elmas kurabiye canım ❤️
Afiyet olsun 🌺 💕
Ohh ne güzel afiyet olsun 🌺 💕
Teşekkür ederim🤗😍
Manzara çok guxel yemyesil❤️ afiyet olsun cnm bu arada nerde oturuyorsun
Ben yeni içtim midem bulanıyor çayda güzeldi ama değişik geldi tadı içemedimde galiba hasta olma yolunda ilerliyorum 😭😭
Ahaha midem bulaniyir diyon bu seferde haksız mıyım :D. Bitlis'te oturuyorum
Midem usuttu galiba o yüzden bulanıyor hamilelik değil kiz yeni adetten dun çıktım bismillah sjsjsj
Ahaha tamam tamam şaka yaptım 💕
Afiyet olsun canım. Pasta yaptım az önce uzak şehire özel dolaba koydum soğuması için. Yemeği eşim yapacak. Dünden tavuk soslamistim mangal yapacak. Bende salata yapacam.
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun 🌺 💕
Afiyet olsun bizde öyle takiliyoz çay koyarım birazdan
Teşekkürler canım sanada afiyet olsun
Afiyet olsun ne güzel manzaranız var köy mü orası 😍
Bende oturuyorum boş bi işim yok bugünlük
Teşekkürler canım buyur gel bahçede semaver keyfi yapalim
Çok teşekkür ederim inan çok isterdim böyle bir yere gitmeyeli uzun zaman oldu 🥹❤️❤️
İkinci kattan çektim öyle çıkmış aşağıdan çok dahaa güzel ay çok isterdim arkadaşım olsun gelsin evime 🥺🥰
Nasip yaa ama oturduğun yer aşırı iyi ben karşı binadaki ablanın mükemmel perdeli balkonundan başka bişi göremiyorum burada 😄
Ahaha 🥰💕
Aleyküm selam canım bnde çarşıda kuyumcuda isim vardi onu hallettim eve geldim oğlanı uyuttum du kahve içtim oturuyorum sular yok çamaşır yikcam bulaşık yikicam ama artık sular ne zaman gelirse
Su olmamasi çok zor kaç gün çektik hâlâ evdeki suyu icemiyoruz
Aleyküm selam canım 🌸 Afiyetler olsun temizlik yaptım yeni bitti yemekler de dünden var bı salata yaocam😁🤭
Afiyet olsun canım 💕
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim sana afiyet olsun hamarat gacı seniiğğğ 😁🩷
Bende namaz kıldım bebemi aldım aşağıya indik kayınvalidem ve eşim bahçeyi suluyor onları izliyoz kizçemle🙃🍀🩷
Ooo maşallah biz daha ekmedik sizinkiler baya büyümüş huzurla yiyin inşallah
Amin kardeşim Allah razı olsun inşallah burası Mardin yaa havalar sıcak 12 ay boyunca hep bahçe bostan var buralarda
Afiyet olsun balkon yıkadım wc banyo cifleyip çocukları yıkıcam akşam için yemek düşünüyorum
Sağol canım kolay gelsin
Aleyküm selam canım bende dinleniyorum dur bende sana manzaramdan resim atayım 😊
1,488,369 soru
24,329,237 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın