+4 oy
178 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Tatile gidip gitmeme konusunda kararsizim esim askeri personel ve yazlik yerlerde kamplar var orada tatil imkani veriliyor ilk kez basvurduk ama secimleri guzel yapamamisiz bize burhaniye oren kampi cikti 

Cogu kisi puaninuzi burada harcamayin suyu soguk guzel degil diyolar gidersek puanimz dusscek be 4 5 yil boyinca basvurmamamz lazim ki guzel yerlere anca puan yetsin 

Ama memlkettten de asiri bunaldm skldm bi hava degisimi.istiyorm ama cocuk suya giremez diyolar siz olsanz napardnz.

6 Cevaplar

+2 oy
(3,554 puan) tarafından

Aman kararaiz kalmak ne zor ki

(9,083 puan) tarafından
+1

bakikesirin denizi soguk evet ama girilemeyecek kadar degil .  hic gitmemekten bence iyi denizin tuz orani da guzel . biz pandemi donemi 4 sene ist uste gttik balikesire otele. gecen sene villa tatili yaptik antalya. bu sene yine villa kiraladik. antalyada denize gttik gozlerim cayir cayir yandi tuzdan . balikesin denizinde hic sorun olmuodu

(3,554 puan) tarafından
+1

Bir sene ertelense iznir urla antalya vs gibi kamp alanlarinin cikma ihtimali var ama bu sene cok bunaldm gidicem biz 3 10 agustosta donemimiz

(9,083 puan) tarafından
+1

agistosta guzel gayet zamanida . bu sene buraya gt sonraki hakkinda baska yer secersiniz nasil oluyorsa dikkatli tercih yaoarsiniz yada

(3,554 puan) tarafından
+1

Puanomiz dusuyo gelmez kesinlikle daha baska yer

-Reklam-
+1 oy
(3,554 puan) tarafından

Begeni yapmak yerine yorum yapaesanz sevinirim

+1 oy
(6,689 puan) tarafından

Ben hiç gitmedim ama bir tanıdım her sene villa kiralıyor bir aylığına çok güzel bir yer dedi ama suyu biraz serin demişti 

(3,554 puan) tarafından
+1

Oylymis bende o yuzden kararsiz kaldm 

(6,689 puan) tarafından

Sıcak deniz seviyorsan soğuk gelebilir mesela armutluya gidiyoruz biz eşim ve kızım denize rahat giriyor ben inanırmısın 15 dakika falan sürüyor tamamen girmem ağustos ayında ama bana serin geliyor 23 derece su ben antalya  muğla onların denizi seviyorum ılık olacak 😊

(3,554 puan) tarafından

Agustos da 23 derece olurms simdi netten baktm.

+1 oy
(474 puan) tarafından

Tatil zamanınız ne zaman 

(474 puan) tarafından
+1

Balıkesir deyim bende yer olarak güzel ayvaliga yakın gider gezersinuz ama yakın zamanda gidecekseniz suyu soğuktur tabi

(3,554 puan) tarafından

3 10 agustos cnm

(474 puan) tarafından

Ağustosta soğuk olur mu hiç canım 

(3,554 puan) tarafından

Asiri soguk oluyo dediler  yazin sixaklarda bile ondan tedirgin oldm

(474 puan) tarafından

Yok canım Ekim ayında geçmistik oradan ayaklarimi suya koydum inanır mısın mayomu valizin dibine koyduguma pişman olmuştum, suyu çok sıcaktı 2 yaşında oğlumun bile girmesine izin verdim suya sen düşün 

(3,554 puan) tarafından

O.zaman cok iyi kafama takmam ozaman zzten populer kalabalik yerlerde bem daralirim 

(474 puan) tarafından

Yok canım keyfini çıkar tatilin, ayvalık,sarımsaklı,Cunda Adası,şeytan sofrası buraları gez gelmişken bence

(474 puan) tarafından

Yarım saat uzaklıkta buralar. Eğer hiç gelmedigin yerlerse bu taraflar İzmir Bergama da yakın tarihi yerleri gezersiniz

(3,554 puan) tarafından

Tsk ederm cnm benjm

0 oy
(6,332 puan) tarafından

Burhaniye hangi ilde

(3,554 puan) tarafından

Balikesirde xnm

0 oy
(3,380 puan) tarafından

Guzel bir belde ama suyu soğuk 

İlgili sorular

+1 oy