+2 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Herkesin içinde bir derdi sızlayan bir yarası vardr bazen içimizdeki vesvese bizi intara kadr sürükleyebilir ben biseyle baş edemeyince direk kafama öyle geliyor kızımı kaybettikten sonra pskljim çok bozulmuş inanır mısın bazen göğüslerimn yandığını süt olduğunu anlayabiliyorum kader mi benim yüzümden mi bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum psklhga git dedi doktor ama gidersem sanki kendimi daha çok hasta hisederim bazen çok daralinca ne yapiyornsz kuranimi okuyorm namaza basliycm kızım olsaydı şimdi iki buçuk aylık olurdu içimde kocaman hiç sönmeyen bir yangin var benle doğum yapan bir suru kişi şu anda hep çocukları yaninda hepside kız onalri görünce kıskanmiyorm ama içim yanıyor paramparça hiç yiyemiyorum giyemiyorm içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor ne zaman gülmeye çalışsam ona ihanet yapıyorm sanki ne yapabilirim yardımcı olun 

6 Cevaplar

+3 oy
(5,768 puan) tarafından

Bak bitanem kötünün kötüsü var bizim yavrumuz da cennet kuşu oldu hmde 42 günluk sevdik optuk kokladık  bakışları daha gözümün önünden gitmez gelinim elleri ile ambulansa verdi daha da geri alamadık elinde battaniye ile kalakaldı yavrum ama toparlanmak zorundaydı bir tane daha yavrumuz vardı evet acı mi çok acı anne baba ölünce birer mum yanarmis akraban sevdiğin ölünce birer mum yanıp sonermis ama evladın ölünce yanan mum hiç sönmemiş 

(223 puan) tarafından

Bende ellerini eledm ya bide yıkadıklrnda hep gözümün önünde gitmiyo 

(5,768 puan) tarafından

Seni okadar iyi anlıyorum ki canm ama elimzden birşey gelmez ahh gelse de malımızı mulkumuzu versek de yavrularımızı geri getirsek 

-Reklam-
+3 oy
(685 puan) tarafından

Toparlanman lazim evde bir tane daha bebeyin var o yuzden toparlanmalisin.Hic bir zaman isyan etme Alahin gucune gider.Vardir bu iste bir hayir de.Kismet boyleymis de.Vardir Allahin bir bildiyi.Ben bebeyimi kayb etdikde tutunacak dalim bile yoktu ilk bebeyimdi.Bende senin gibi hep dusunurdum simdi hayatda olsaydi nasil olurdu,saclari nasil olurdu,nasil gulerdi,yururdu falan.Yalniz agladim kimse goz yasimi gormesin istedim.Esime bile aglamadim uzulmesin diye erkek sonucta ise gidiyor uzulur ,iste basina birsey gelir.Sende Allaha sigin dua et.Vardir bil bildiyin de.

(1,352 puan) tarafından

Psikologa gidince çok rahatliysun bunu bil illa deli olmak gerekmiyor gitmek için annemde bende babamdan sonra sürekli halüsinasyon görünce gittik hap verdi öyle uykuda yapmıyor yani baya faydasını gördük içinde tuta tuta insan hastalık sahibi oluyor.o sana inşallah cennette şefaatçi olacak bunu unutma.rabbim yardımcınız olsun gönlüne ferahlık versin nice anneler varki depremde kucaklari boş kaldı 🥺

(685 puan) tarafından

Ben post sahibi deyilim.Tabiki psikolog cok yardiimci oluyor.Ben gitmedim.O gunlerim gecti tabiki unutmadim benimle hep kalbimde sizi olarak kalacak.Amma travmasi kaldi tabiki.Cocuklarim hastalandikda hep korkarim aglarim.Aglima kotu seyler gelir onlarida kayb edecem diye dusunurum

(1,352 puan) tarafından

Pardon canım yanlış atmisim

(685 puan) tarafından

Onemli deyil🧡

+1 oy
tarafından

Bencede canım bı psikolaga git yardım al. Acinida yasa ama kendini suçlama. Rızkı o kadarmış. Hayat devam ediyor. 

+1 oy
(5,199 puan) tarafından

Psikoloğa gitmekten başka çare yok canım Rabbım sabır versin gönlüne ferahlık versin inşallah 😢

+1 oy
(1,562 puan) tarafından

Rabbim yâr ve yardımcın olsn Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesn sabret dua et Rabbime sığın kendini suçlama asla ve muhakkak ki destek al kendine eziyet etme 

0 oy
(11,284 puan) tarafından

Kusura bakma seni üzmek için asla yazmıyorum yadirgamiyorum çünkü bende 7 aylık hamileyim ve riskli gebelik kaybedebilirim benimki gelismiyo. 2 tane daha çocugum var ve güçlü olmak zorundayım. Allah göstermesin bir şey olsada tevekkül edecem biliyorum evlat acısı hiçbir şeye benzemez. Oğlum doğduğunda yoğun bakıma aldılar yaşar mı demiştm belli değil bakacaz demişti doktir o acı sanki kalbimi söktü dizlerim boşaldı. Ama senin bu kdr kendini kaybetmen diğer çocuğuna büyük haksızlık mutsuz üzgün düşünceli halsiz bir anneyle yaşıyo emin ol oda etkileniyor. Diğer çocuğun için pskolojik destek al canım Rabbim sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,095 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,170 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 478 göst.
29 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymen6 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.