+1 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Ya.nasil sinir oldum su saglik bakanligi nin kuraya katilan kisiler listesine baktm uzaktan akrabamin da adi cikmis adam mudur esi kamu hastanesinde hemsire adam temizlik kadrosuna basvuru yapmis buna ne denir.

Ihtiyaci olan arkadasimin da esinin de adi yoktu lstede 

Bu nasil adalet ya digrr kuzenime de soyledm ozel sektor zormus ta asil evhanimj olarak esimin isi iyiymis te benim.ne ihtiyacim varmis ulan benle onu.nasil bir tutuyosn esim cimri isim olsa ayrilacam bir.maas olacak insanlarin haksizligiina tahmmulum kalmadi bence onun bu kuraya girmesi ayip.

Onca issizin umut teknesi

1 cevap

0 oy
(2,689 puan) tarafından

Nerden gördünüz listeyi 

tarafından

İşkur sitesine gir canım başvurularim adı altında nihai liste var orada görünüyor 

(2,689 puan) tarafından

Bende görülmüyor sadece basvuru formu açılıyor 

(2,689 puan) tarafından

Sana zahmet bana atarmisin ss alip merak ettim T harflileri atabilirsin sadece çok makbule geçer 🤗

tarafından

İskurdan kendi hesabına gireciksin canım orada başvurularim kısmına gir en altta kırmızı yazıyla görünüyor. Bulunduğun ilin nihai listesi çıkıyor yani ben bakamam benim Erzurum sadece Erzurum'da kileri görebiliyorum

(13 puan) tarafından

Iskur isbaavrularima tijlayin orda basvurdugunuz ilana tiklayin nihai liste pdf gorntyleye tiklaym

(2,689 puan) tarafından

Aa şimdi gördüm henüz nihai aday listesi onaylanmadi lütfen daha sonra kontrol edin diyor ne demek ki bu şimdi 

(13 puan) tarafından

Kura girecek isim listezine tiklasayzin. Nm

(2,689 puan) tarafından

image

nihai adaya baktimda bu çıkıyor İstanbul için bnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Canoom (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,135 cevap

331,754 kullanıcı

...