+1 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar kırkından sonra adet olmadan hamile kalan var mı ya da hamile kalan tanıdıkları 

5 Cevaplar

0 oy
(5,753 puan) tarafından

Var. 14 yaşında liseye geçecek oğlu var şu an 😄

-Reklam-
0 oy
(1,858 puan) tarafından

Ben ilk dogumumda normal yaptım eltim felan süt koruyor hemen adet olmazsın felan demişti doğumum zor geçtiği için rahmimde yara oluşmuştu dk bebeğin 2 aylık olsun gel bakalım yarayı yakmamiz lazım dedi neyse gittim dedim benim sütüm pis olmuş sanki dedi kan tahlili bernbi değerlere bakalım baktiki ben 1 haftalık gebeyim çok zor yani tedbirli olmak iyidir sütü koruyanda vardır ama her beden bir olmuyo

0 oy
tarafından

Adet okasanda yumurtalık döngüsü devam ediyor hamile kalınabilir süt de korumaz ! Kesinlikle  korunman lazım isterden kadın doktora git sana ne uygunsa söyler 

0 oy
tarafından

Evet var eltim var süt koruyor demişler bu da inanmış Allah akıl fikir versin 

(1,454 puan) tarafından

Korumuyormu gerçekten canım o zaman var benim beklemiyorduk oysa benimde daha kücük tü bebeğim :) 

tarafından
+1

Annemi de öyle kandırmışlar ben 6 aylıkken annem erkek kardeşime hamile kalmış

(1,454 puan) tarafından

Canım şükür galiba kimyasaldı ya cıktı teste birazda kırmızı galiba teste bozuk anlamadım kaç test denedim oysa :) 

0 oy
(718 puan) tarafından

Eğer ki adet görüyorsa her zaman olabilir adet görmek yumurtaların çalıştığını gösterir zaten doğumdan sonra kimi 1 yıl sonra adet görür kimi de hemen sonra tabi ne kadar erken o kadar çabuk hamile kalınır diyorlar ama bilmiyorum dikkat et korun eğer şu an bebek istemiyorsan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 841 göst.