+2 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

4 yasında oglum var cok utangac çekingen kuzenleriyle yada cevresindeki tanidiklariyla iyi ama baska biriyle arkadaslik kurmuyoor utaniyor surekli parka goturuyorum bide

Bide mesela evde bisikletini sürüyo iyi bi şekilde disarda mesela süremiyo hemenggeri iniyo suremedigi icin utaniyo dahada bindiiremiyorum nasil asabiliriz bu durumu 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,003 puan) tarafından

Normal geldi bana maşallah edepli bence. Bazen çok da sosyal olmayıversin çocuklar, zaten ileride yavaş yavaş açılır. O dünyaya yeni geldi, yeni tanıyor bu düzeni. Bence yerinde bir davranış sergiliyor.

İleride arkadaş konusunda da az ama öz arkadaşı olur, Miss. 

(72 puan) tarafından

Ne güzel olumlu konusmussunuz teşekkür ederim :)

(2,003 puan) tarafından

Maşallah maşallah hatta bu devirde böyle çocuk kaldı mı yani? Bence bunu sorun olarak görmemelisin. Serseri taşkın söz dinlemez olmasındansa sessiz sakin edepli çocuğu tercih ederim.

(72 puan) tarafından

Evet bi erkek cocuguna gore cok sakin bi cocuk gorenler bile masallah diyor ama iste anne yuregi endiseleniyom bazende boyle

-Reklam-
+1 oy
(1,909 puan) tarafından

Bence karakteriyle alakalı bende küçükken öyleydim kimseyle konuşamazdım kimseyle arkadaslik kuramazdım 26 yaşına geldim hâlâ da öyleyim her ortama giremem herkesle hemen muhabbet edemem 2.5 yaşında kızım var oda aynı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 933 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde H&S (294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 259 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melissan (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...