Sabir tası ile parmak emmeyi biraktiran oldu mu.meme biraktirmada ise yariyormus cok duydum...oğlum 3 buçuk yaşında parmak emiyor nasıl bıraktırcam bilmiyorum.
Deneyebilirsiniz evet en azından denemiş olursunuz insAllah bırakır
Insallhcanim:(
Oğlum kendi kendine bıraktı. Çok şükür bin şükür. 3 yaşını biraz geçince bıraktı. Ama başından beri hep dikkatli davrandık. Emme yapma diye direktif vermedik. Parmağına kötü tatlar sürmedik. Rencide etmedik. Sadece parmak emme sebebi psikolojik olabilir diye çocuk psikiyatriye götürdük. Gayet mutlu bir çocuk dedi. İçimiz rahat etti.
Üstüne gitmeyin. Bu konunun size dert olduğunu hissettirmeyin. Bırak diye komut vermeyin ya da eline saçma sapan şeyler sürmeyin. Sabırlı olup kendisine bırakın.
Canım benim.oglumun da psikojik değil zaten 4 aylıktan beri emiyor uykuya geçişte ama parmak emme kolay kolay bırakılan bir şey değil çevremde kendiliğinden bırakan duymadım ilk sizsiniz keşke kendi bıraksa ama ben bırakması için dert edindim malesef yaa :( hasta oluyo başlı başına sağlıksız dişleri yamuldu teşekkür ederim umarım bırakır benimkide
1,488,151 soru
24,325,965 cevap
345,497 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın