Her hafta denk dusmezse en az 10 gunde 1 dip kose silerim evi. Camlari kisin 2 ayda 1, yazin mermer tozunu vs alirim gordukce ama 10 gunde 1 mutlaka komple silerim. Yatak odamda dolaplarin iclerini gordukce duzenliyorum, toz alirken icinin de mutlaka tozunu alirim, ayiklama isi vs yazdan kisa, kistan yaza gecerken yaparim. Mutfagi da kapaklari vs her aksam silerim bezle isim bitince. Dolap icinde pis yer gorursem lokal temizlerim ama ayda 1 her yere girdigimde mutlaka dolaplarin gorunmeyen yerlerini temizlerim. Iki banyom var. Biri misafir onda lavabo ve klozet 2 gunde 1 en kotu temizlerim. Duvarlarini vs ayda 1 cunku o banyoda dus alinmiyor. Yerlerini de haftada 1 yikar silerim. Ebeveyn banyomu her hafta kiyi kose temizliyorum cunku onu cok kullaniyoruz. Salonumda koltuk kiliflarimi ihtiyac halinde yikarim. Onun haricinde 1,5 2 ayda 1 en kotu yikiyorum ama haftalik dip kose yaparken mutlaka supururum. Yani uzun yazdim ama birakirsan daha zor oluyo temizlemesi surekli lokal ve belirli duzende temizlersen aslinda zor degil. Banada annem der henuz silmedin mi henuz yikamadin mi ama cocuklu ev yani ben tertipliyim bi de duramiyorum:D