+2 oy
150 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (402 puan) tarafından

Hanımlar merhaba, 8 ay falan önce saçımı siyaha boyadım. Şu an gebeyim, bu urban care in saç acısı spreyini sıktım boya kullanmamak için, korkunç oldu. Dipler turuncu uçlar simsiyah kaldı... Boya kullanmamak için saç açıcı kullanmıştim, amonyak falan da içermediği için sorun olmaz diye düşünmüştum zaten saç derime de sıkmadim. Neyse ben bu saça şu an ne yapabilirim? Saçımı yipratmak da istemiyorum yapısı itibariyle sert ve kuru.

2 Cevaplar

+1 oy
(9,629 puan) tarafından

Öncelikle gebelikte isdersen saç derisine deydirme boyayı genede cok zararlı .

Turunculukları dengelemek için mor şampuan mavi şampuan kullanabilirsin gevelikten sonra ise kuaföre gidip düzelttir dogal olarak papatya suyu siyah çay vs arastır kullan derim kimyasal kullanma lütfen

(402 puan) tarafından
+1

Bu bitkisel boyalar varmış da guvenemedim ben de, bu urban in saç açısını satıcıya da sormuştum gebelikte kullanabilirsiniz demişti öyle bir heves kullanmıştım. Papatya suyu boyalı yeri açar mı acaba

(9,629 puan) tarafından
+1

Ben kuaförde calışırken dogal yöntem oşarak gebelere gebelik bitrne kadar kullanmalarını öneriyorduk koyu saclara acılması daha kolay ollsun die canıö

(402 puan) tarafından

Cevabınız için çok teşekkürler öncelikle, papatya suyunu sıkıp kurutsam kafi mi yoksa illa ki güneşe mi cikmaliyim?

(9,629 puan) tarafından

Yani kuzum etkiyi arttırması adına o sekil daha avantajlı 

-Reklam-
+1 oy
(3,932 puan) tarafından

Onun yerine loriel kapatıcı alsaydın daha iyidi kurtarıcı oluyordu ben gerçi boysttimda sorun olnazfi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 194 göst.
17 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
23 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 466 göst.
0 oy
4 cevap 264 göst.
19 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,298 soru

24,152,086 cevap

334,958 kullanıcı

...