+7 oy
1,671 göst.
Diğer kategorisinde (1,488 puan) tarafından

İçini dökme postudur. 

Dökün içinizi ona göre insanlar size yanıt versinler.

Bazen başkalarının dertlerini görmekte zorluk çekiyoruz diye kendi dertlerimiz bize dağlar kadar geliyor ve aslında hayatımızdaki iyi yanlardan çok kötüleri görüyoruz.

Bu post ibret almamız için vesile olsun. Ben başlıyorum.

Nazar, büyü, haset eden insanların şerleri yüzünden bir genç kızın hayatı soldu. Doktorlar hiçbir şey bulamıyorlar, kendisi birden yatağa düştü ve 2 sene boyunca gözleri bile görmeden yattı. MS’den şüphelenildi ama tahlillerde HİÇBİR ŞEY çıkmadı.

Biliyorduk ki nazardan böyle oldu, okundukça açıldı. 2 senenin sonunda ayağa kalktı, görmeye başladı ve şimdi yürüyor.

Yattığı süreçte feci şekilde zayıfladı, kasları eridi, vücudunda bir sürü yara çıktı. Yavaştan toparlamaya çalışıyor. 

Bu kız Türkan Şoray’a benziyor. Çok saf ve temiz kalpli. Bir kere bile kızdığını görmedim. Felçli yattığı süreçte bile bir kere olumsuz konuştuğunu duymadım.

Bu genç kız benim ablam. Bu süreçte annem 10 yıl yaşlandı, babam çöktü. Hiçbirimiz eskisi gibi olamadık. Gecelerce ağladık, dualar ettik. Okunacakları aksatmadık, yılmadık ama tükendik.

Bu kıssadan hisse, maşallah demeden insanlara bakmayın. Başkalarına Evlatlarınıza baktığınız özveriyle bakın. Gözünüzün değdiğini biliyorsanız nazar değdirmemek için gerekirse bakmayın.

Ablam bebekliğinden beri nazardan devamlı başına bir şey gelen birisi. 1 yaşına basmadan yürüyüp konuşuyor diye çaydan yandı. Defalarca düştü, yaralandı. Kekeme oldu, dili tutmadı. Gözleri köreldi. Doktorlar hiçbir çare bulamadılar. En son nazar ağır geldi demek ki yatağa düştü.

Ama şimdi inşallah düzeliyor. Rabbim tez elden şifasını versin. Amin.

37 Cevaplar

+1 oy
(1,488 puan) tarafından

En İyi Cevap

Arkadaşlar, burada bahsettiğim ablam iyiye giderken birden daha da kötüleşmeye başladı.

Çok üzgünüz, her şey tekrarlayacak gibi görünüyor.

Sizden ricam onun için bir Fatiha da olsa okuyabilir misiniz? Kimin duası kabul olur bilemeyiz, Allah hepinizden razı olsun… 😞

(555 puan) tarafından

Rabbım acil şifalar versin size bağışlasın acısını göstermesin inşallah okudum 🥺

(1,488 puan) tarafından

Allah razı olsun bitanem, Rabbim size de bize de kimseye emsalini yaşatmasın, çok zor… 😣 

(555 puan) tarafından

Zor olmaz mı canim hele ki kardeş ahhh ben 1 buçuk yıl önce kaybettim abimi canımı ciğerimi hala ilk gün ki gibi acısı çok zor çok Rabbım göstermesin hic kimseye yaşatmasın ablana da acil şifalar versin dualarımda olacak hep 🤲

(293 puan) tarafından

Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah ❤️

(52 puan) tarafından

Allah'ım şifa verir inşallah biran önce iyileşir.

(4,141 puan) tarafından

Rabbim tez elden şifa versin inşallah. Benim tüm akrabaların dilinde olan ikizimde trafik kazasıyla felç kaldı. Tüm hocalar nazar dedi. Öyle iyi, yakışıklı ve yardim severdi ki anlatamam. Rabbim korusun hepsini. 8 senedir böyle 😔🤲🤲

(24 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcınız olsun, sizi korktuğunuza ugratmasın inşallah dualarimiz sizinle

(3,245 puan) tarafından

Rabbim şifasını versin,güzel günlerini göstersin inşAllah cnm ❤️ Tekrardan okutmaya başlasanız ?

-Reklam-
+10 oy
(81 puan) tarafından

Sipina bifidalı bir kızım var. Belden altını hissetmiyor yüreyemiyor. Böyle yürüyen küçük çoçuk görünce içim gidiyo hatta  bacaklarını hareket ettiren bir bebek bile görsem keşke kızımda ayagıyla oynayabilse derim. İmtihan dünyasındayız ben onu bu halini bile bile seve seve doğurdum. Zorlanıyormuyyz evet ama onun bir gülüşü anne deyişi ömre bedel. Gücüm yettikce bn yanında olucam peki ya bana birşey olursa🤔

Her özel çocuk kızım kadar şanslıda olmuyor. Bazıları bakmıyor ilgilenmiyor. Ama benim kızımda bende çok şanslıyız. O özel bebek ben özel bebek annesiyim 🥰

Çoçuklarınızı çok sevin koştu düştü diye kızmayın onlara.. 

(1,488 puan) tarafından
+2

Kurban olurum sizi verene. Rabbim size imtihanınızın büyüklüğünce makam versin. ❤️

(81 puan) tarafından

Amin inşallah🤲

(663 puan) tarafından
+2

Ayy cnm rabbim senden razı olsun ne güzel bir annesin. Rabbim o güzel yavrunada şifa versin inşallah. Miniği öp yerime 🥰

(81 puan) tarafından

Amin inşallah. Tabi öperim. Teşekkür ederim 

+3 oy
(525 puan) tarafından

Rabbim ona şifa versin inşallah..çok şey söylemek istiyorum ama bı türlü yazıya dokemiyorum Rabbim haset eden insanlardan bizi muhafaza etsin inşallah.

(1,488 puan) tarafından

Amin çiçeğim Allah razı olsun. 

Bazen insanın derdi diline dökülemeyecek kadar acı oluyor. Sen de haklısın. 

+3 oy
(1,568 puan) tarafından

Ay canm o kadar haklısın ki benzer şeyler kardeşimin başına da geldi kucuklukte kilolu sarı saçlı yeşil gozlu bir bebekti diye sürekli nazara gelirdi hastaneden çıkamaz olurduk. Nazar insanı öldürür. Rabbim daha da iyi etsin iyileşiyor çok şükür. Post açmıştım korktum ya 😐

(1,488 puan) tarafından

Çok zor.

Elhamdülillah şimdi yavaştan iyileşiyor. Eski haline ne zaman gelir bilmem ama inşallah tez zamanda olur. Size de çok geçmiş olsun. 

(7,518 puan) tarafından

Bencede korkmalısın hatta resimleri kaldırmalısın maşallah çok güzel ve genç bir insansın nazar değmeye çok müsaitsin 

(1,568 puan) tarafından

kaldırdım canm çok sağol ❤️

Tez zamanda düzelir inşallah canm

+2 oy
(1,360 puan) tarafından

Rabbım şifa versin inşallah canım 

(1,488 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun bitanem ❤️

(9,079 puan) tarafından

rabbim sifa versin alaska buraya yazayim en sonra kalmasin . ben 5 yas 6 yas civari diye hatirliyorum bacaklarim birden kitlendi. yuruyemiyordum . ayaklarima igneler batiodu. dr moktor birsey yok diyo. ki babamin ozel saglik sigortasi vardi en iyi ozel hastanelere gttik birton test mest yok bisey ama yuruyemiyorum. bi hoca tanidigimiz var cami hocasiydi köyun. istanbula geldi iglunun yaninda kaldi  beni okumak icin . on gun biyunca gitti geldi bizim eve okudu beni surekli allah razi olsun rabbim mekani cennet etsin.  o sirada garanti olsun diye baska biyer duymus annemler hizim evin arka sokakta bi yasli teyze varmis annem sirtinda tasidi oralari hatirliyorum iki uc hafta boyu. o teyze demiski seytnlarin ekmek sofrasina basmisim. nasilsa  bilmiyorum. eskiden yer softasnda yermisiz babannemlerle beraber siniyi koydugumuz elek gibi hisey vardi cember. onu. icinden girsin ciksin demis. ben yarim yamalak hatirliyirum . ici bos elek düşün cember onun icinden basimdan sokup ayaklarimdan icinden cikariyorlardi beni kollarimdan tutup destek alip. o sirada okudular beni falan . sonra duzeldi. tuvalete ters otururdum korkuyodum delikden bisey cikacak diye. yuzum delik kismina bakardi yani diger turlu degilde ole yapiodum oturmaki tuvalete. oyle oturmasin demis o tyze.oule oturmayida brakdim duzeldi bacaklarim yurumeye vasladim. asiri nazar deger banada buyu muyu degil de nazar goz cok degermis gerckden artik hangisininki sifa olduysa oyle birsey atlattim bende kucukken bi 10 15 gun yuruyemedim

(1,488 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bitanem. İşte insanın başına gelmeyince inanması çok zor şeyler bunlar. Ama gerçek. Rabbim bu dünyayı sebepler alemi olarak yaratmış. İyi ki okutmuşlar seni de.  Ablamınki de doktorluk değildi işte bariz belliydi. Hatta o sene erkek kardeşimle ben kendimizden geçip camdan atlıyorduk. Ablam beni, annem kardeşimi tutmasa gidiciydik. Ben ısrarla diyorum ki deniz ne kadar güzel. Yani bana pencerenin öteki tarafı deniz gözüküyor. Kardeşim de ne güzel bahçe diye çıkmış. 190 boyunda 100 kg çocuğu annem o küçük boyuyla nasıl tuttu valla şaşkınım. Rabbim yardımcımız oldu da kurtulduk. 

(9,079 puan) tarafından

aamin canim sagolasin . sizide gercekten rabbim korumus. .

+1 oy
(6,489 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah 

(1,488 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun güzelim. 

+1 oy
(9,614 puan) tarafından

Bu tür setlerin nazardan kaynaklandıgını çok duydum ya 🫤

Bak kızım o kadar uysal bir cocuktuki bi dogumgünü yaptım o gün ne elbiseyi giymek isdedi halbuki öncesi cıkartmak bile isdemiyordu üzerinden .Şuan agrasif herseye aglayan hiç memnun olmayan bi çocuga dönüştü hastalıgım yeni bitti bende arrık nazar die düşünüyorum sendrom filan deil bu benim kızım cok uysaldı cok yok gibiydi evde bi masallah demiyorlar ya😓

(1,488 puan) tarafından
+1

Nazar insanı mezara deveyi kazana sokar. Hadisi şeriftir bu. Zaten kabirdekilerin yarısının nazardan öldüğünü de haber veriyor Peygamber efendimiz (sav)

Maşallah demek çok da zor değil ya…

(9,614 puan) tarafından

Allah şifasını versin insallah ablanın canım🤲

(1,488 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun güzelim 

+1 oy
(7,518 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🥹🥹

(1,488 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun çiçeğim🥹❤️

+1 oy
(2,971 puan) tarafından

Nasil korumaz nazardan çocuklarımızı peki  fanus koyup saklayamiyoruz

(1,488 puan) tarafından

Ayet hadisler var, devamlı okunması gerekiyor. Maddi mikroptan korumak için her gün ellerini ayaklarını yıkıyoruz. Manevi mikroplardan korumak için de manevi temizleyici olan ayet ve dualara sarılmak lazım.

Ve bence çocuğu güzel bulan bulmayan herkese de maşallah dedirtmek lazım. 

+1 oy
(26,012 puan) tarafından

Rabbim nazardan uzak etsin canım. 

Bizim komşu kız vardı. Yani o kadar güzel bir kızdıki. Anlatilcak derece degil. Benle ayni yastaydi. 

2 yıl önce malesef sabah uyanmamis. Vefat etmis☹️

Annesi mahf oldu. Şimdi yine kızı oldu onun yerini doldurmak adina. İsmini ayni koymuslar:(

Şimdi kendimden bahs edeyim. Büyük dert sayilirmi bilmem. Kenardan baktığında belki büyük dert gibi gozukmez.

2 yıldır annemin kokusunu çekemiyorum içime. 1 gece bile ayrı kalmazdım. Yılda ayda bir ninemlere giderdim o gece hep ağlardım büyük kız olduğumda bile annemi özleyip🥀 

Şimdi o kız 2 yıldır görmüyor annesini. Aşırı özledim artık dayancak gücüm Yok. Anne sevgisi bir baska onun yaninda minik kız gibi hissediyorum. 

Yazinca bile yaşlar gidiyor gözden 🥺

Hiç söylemedim özlediğimi son zamanlar . Söyleyince üzülüyor çünkü. Oda özlüyor biliyorum ben üzülmeyim diye soylemiyor. 

Simdi en fazla 1 haftam kaldı. Ona sarılıp öyle agliycamki . 2 yilin hasretini gidercem:(

(1,488 puan) tarafından

Kız… Yüreğim burkuldu ya. Annemi özledim. Benim annem yakın ama şu yazdıklarına bakarak bile burnumda tüttü seni düşünemiyorum. 

(26,012 puan) tarafından

🥺

+1 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun allah şafi ismiyle şifa versin 

(1,488 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun güzelim

+1 oy
(3,721 puan) tarafından

Rabb'im acil şifalar versin inşallah 

(1,488 puan) tarafından

Amin çiçeğim Allah razı olsun 

(3,721 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim 

+1 oy
(2,727 puan) tarafından

Rabbim şifasını versin inşallah 🤲🤲🤲 çok doğru dediğiniz şey nazar var haset eden kötü gözle bakan yada içi kaynayıp bakan ama maşallah demeyen çok oluyor benim oğluma da bence nazar değdi 4 kilo doğdu turuncumsuydu  saçları  mavi gözlü beyaz tenli tombul bir bebekti herkes oyuncak bebek diyordu ve usluydu 1 yaşına gelince hastalık üstüne hastalık yoğun bakımda yattı aradan 1 ay geçti 1 hafta yine hastende yattı astım bronşiolit oldu biraz düzeldi toparladı uuzn zamndır hasta olmuyor derken havale geçirdi huyu suyu herşeyi değişti çok hırçın söz dinlemez oldu şuan 31 aylık sürekli en ufak bişiyde hastalanmıyoz ve hala bana zorluk çıkarıyor annemler nazar diyorlar önceden yaşına girdikçe huyu değişti diyordum da sonradan nazar değdi diye düşünmeye başladım 

(1,488 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun şimdiden, çok üzücü bir durum ya maşallah demek ne kadar zor olabilir

+1 oy
(56 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Acınızı kalbimde hissettim. Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. 

Nazardan çok korkarım. Nazara gelecek bir güzelliğim yok ama nazara gelebilecek bir evliliğim ve eşim var.

Kızım sarışın mavi gözlü görenler maşallah demez kime çekti der. Ayet'el kürsi okuyup üflüyorum. Rabbim nazar edenlerden de nazara gelenlerden de eylemesin. 

(1,488 puan) tarafından

Allah razı olsun. Okunacakları okuduktan sonra benim de gözüm arkada kalmaz ama işte bazen nazar değmesi imtihan oluyor, Rabbim izin veriyor. Felak nas okuyorum ben ziyadesiyle. Efendimiz (sav) büyüden bu iki süreyle kurtulmuş. 

+1 oy
tarafından

Ben de oglumdan sonra aslında sahip olduğumuz herşeyin ne kadar önemli bir şükür sebebi olduğunu hatırladım. 11 günlükken doğuştan göz tansiyonu teşhisi koyuldu 24 ve 46 günlükken iki ameliyat geçirdi avuç kadar bebeğimi anestezi için 7 saat aç bırakıp soğuk ameliyathaneye gönderirken Allah'ın saglikla kucağımıza verdiği her bebeğin ne büyük bir şükür olduğunu anladım her zaman ona emanet ettim ilk 6 ay aynaya baktığında yüzünü görüp görmeyeceğini bile bilmeden bekledim şimdi 1 yaşına girdi onun tel tel ayırıp saçlarımı çekişi yüzüme bakıp gülücük saçması bunlar her bebeğin yaptığı ama bizim kıymetinin ne kadar büyük olduğunu bilmediğimiz şeylermis ...

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Bir an önce ablan için de

(1,488 puan) tarafından

Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. 😔

(26,012 puan) tarafından

🥺🥺🥺🥺🥺🥺♥️

tarafından

Allah razı olsun ♥️

0 oy
(4,146 puan) tarafından

Ayy canım benim çok geçmiş olsun inşallah daha da iyiye gider ❣️

Farklı düşünenler yazmasın lütfen gerçekten yaşandığı ve etkilendiğim için yazıyorum, burda geçen konulara istinaden değil!!!

Abim ayrılma aşamasındaydi o zamanlar eski eşi 4 aylıkta hamileydi ve kız ayrılmayı çok istiyordu küsüp ailesine gitmişti 

Gittikten çok kısa bı zaman sonra bebeğin öldüğü haberi geldi bize, merdivenlerden düştüm filan dedi

Daha sonra arası 5 6 ay geçmedi kız kardeşi bı anda rahatsızlandı doktorlar ne olduğunu bulamadılar ve o da çok kısa süre sonra vefat etti

Abim duyduğunda sadece dedi ki onlar benim canımı yaktı Allah'ta onlarınkini yaktı dedi

Bu olay gerçekten beni çok etkilemiştir 

tarafından

Offff tüylerim diken diken oldu Allah'ım ne denir bilinmez 🥺🥺🥺 4 aylık bir bebeği almazlar herhalde diye düşünüyorum ya 

(1,488 puan) tarafından

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. En az nazar kadar korkunç bu ah almak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

(4,146 puan) tarafından

Giderken buna güveniyorsan kurtulurum deyip gitmiş canım

(1,488 puan) tarafından

Allah korusun ya😔😔😔

(4,146 puan) tarafından

Amin canım 😔

0 oy
tarafından
düzenlendi

Nazarini bildigimiz biriyle gorusmek zorundaysak gorusmeden hangi dualari kac kere ve nasil okumaliyiz bir hocadan dinlemistim ya temas ederek ya da suya okutulup icilmeli diye bazen acelem oluyor muvazeteyn dualarini kendi icimden okuyup cikiyorum cocuklarima niyet alarak.Ablaniz icin de cok gecmis olsun Rabbim sifa versin kem gozlerden korusun ben de nazara asiri dayaniksizim.

(1,488 puan) tarafından

13 ayetel kürsi ve Hizbul bahr. Çok ama çokkkk keskin korumadır. Allah razı olsun güzelim. 

tarafından

Tesekkur ederim Allah razi olsun.♥️

(3,245 puan) tarafından

Alaska hergün mü ?

(1,488 puan) tarafından

Her gün. Evet. 

(3,245 puan) tarafından

Sağolasın

0 oy
(373 puan) tarafından

Rabbim şifa versin;( Oglumda sarışın cok yakışıklı dikkat ceken kanı sicak bir çocuk.İnanki istemezdim bu kadar dikkat cekmesini bizde surekli düşer yaralaniriz.Rabbime sığınıyorum kimsenin evladina malina mülküne evine hicbir zaman hasetlenmedim imrenmedim.Bizde 1se elde 10 olsun insallah dedim hep.Keşke herkes boyle dusunebilse;(

(1,488 puan) tarafından

Rabbim muhafaza etsin maşallah çocuk güzel olunca tabi değiyor, mutlaka 13 ayetel kürsi ve Hizbul bahr duası okuyun. 

(373 puan) tarafından

Ayetel Kürsiyi ben evden çıkmadan muhakkak okurum.Oglumun yüzüne de sürekli okurum.Allaha emanet yavrularimiz artik🙏

0 oy
(3 puan) tarafından

Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah.. sizi çok iyi anlıyorum bende çok zor süreçlerden geçtim ve geçiyorm .düğünüme 13 gün kala kaza geçirdim sağ elim bölündü tendomlari koptu acil ameliyata alındım düğünu erteleyemedik düğün oldu  sonrasında belalar hiç peşimizi bırakmadı yani anlatsam akıl alır gibi değil hep olumsuz seyler .. en son durduk yere ağlama krizlerin oluyordu  yemek yiyemez olmuştum. konuşamıyordum en son yatağa düştüm hocalara  götürdüler  musibet nazar dediler sonra ben bol bol okudum Rabbime sığındım zor oldu ama toparladım aradan iki yıl geçti yine aynı seyleri yaşadım yasiyorum çok zor gerçekten banada dua edin lütfen ...

(1,488 puan) tarafından
+1

Çok çok çok geçmiş olsun, Rabbim tez elden şifanızı versin. Amin. Karşılıklı dualaşalım inşallah. 

0 oy
(1,378 puan) tarafından

Şuraya yorum yapayım müsait vakitte okuyacağım bi iznillah

(1,488 puan) tarafından

Tamamdır kuzum 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 2,166 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Defne (54 puan) tarafından soruldu