+7 oy
1,669 göst.
Diğer kategorisinde (1,488 puan) tarafından

İçini dökme postudur. 

Dökün içinizi ona göre insanlar size yanıt versinler.

Bazen başkalarının dertlerini görmekte zorluk çekiyoruz diye kendi dertlerimiz bize dağlar kadar geliyor ve aslında hayatımızdaki iyi yanlardan çok kötüleri görüyoruz.

Bu post ibret almamız için vesile olsun. Ben başlıyorum.

Nazar, büyü, haset eden insanların şerleri yüzünden bir genç kızın hayatı soldu. Doktorlar hiçbir şey bulamıyorlar, kendisi birden yatağa düştü ve 2 sene boyunca gözleri bile görmeden yattı. MS’den şüphelenildi ama tahlillerde HİÇBİR ŞEY çıkmadı.

Biliyorduk ki nazardan böyle oldu, okundukça açıldı. 2 senenin sonunda ayağa kalktı, görmeye başladı ve şimdi yürüyor.

Yattığı süreçte feci şekilde zayıfladı, kasları eridi, vücudunda bir sürü yara çıktı. Yavaştan toparlamaya çalışıyor. 

Bu kız Türkan Şoray’a benziyor. Çok saf ve temiz kalpli. Bir kere bile kızdığını görmedim. Felçli yattığı süreçte bile bir kere olumsuz konuştuğunu duymadım.

Bu genç kız benim ablam. Bu süreçte annem 10 yıl yaşlandı, babam çöktü. Hiçbirimiz eskisi gibi olamadık. Gecelerce ağladık, dualar ettik. Okunacakları aksatmadık, yılmadık ama tükendik.

Bu kıssadan hisse, maşallah demeden insanlara bakmayın. Başkalarına Evlatlarınıza baktığınız özveriyle bakın. Gözünüzün değdiğini biliyorsanız nazar değdirmemek için gerekirse bakmayın.

Ablam bebekliğinden beri nazardan devamlı başına bir şey gelen birisi. 1 yaşına basmadan yürüyüp konuşuyor diye çaydan yandı. Defalarca düştü, yaralandı. Kekeme oldu, dili tutmadı. Gözleri köreldi. Doktorlar hiçbir çare bulamadılar. En son nazar ağır geldi demek ki yatağa düştü.

Ama şimdi inşallah düzeliyor. Rabbim tez elden şifasını versin. Amin.

37 Cevaplar

0 oy
(680 puan) tarafından

Güzel kuzum 41 haftalık doğdu doktorlar 10 aylık dediler çok güzel bir oğlum oldu gözleri maçı sarışın bir bebek bir bakan bidaha baktı aileler bile sürekli görüntülü aradı  sevdiler 20 aylık Ken ameliyat oldu iki kere 

Şimdi yine olacak ağzında dış kalmadı eridi bittti başına gelneyen kalmadı özel çocuk oldu 

Çok ama çok üzülüyorum yaşadıklarına 

Bazen kendimi suçlu yorum paylaştım ondan mı oldu acaba 

Bilemedim cahillik işte ama diyorum geride imtihan dünyası 

Ne yapayım eve kapattım kendimi çevre edinemedim nazar değecek bişey olacak diye aylardır yıllardır tedavi görüyoruz elhamdülillah daha iyiyiz ama ben iyi değilim ki basım sürekli ağrıyor 

Herkesten soğudum insanları düşman gibi görüyorum konseyi istemiyorum 

(1,378 puan) tarafından

16641 Ya Latif zikrini bir oturuşta çekebilir misin 4-5saatte bitiyor. 33 kere Fetih Suresi okuyabilir misin sabah namazı ile başlayıp öğlene kadar sürüyor fakat tesir bakımından çok güzel. Baş ağrın strest kaynaklı olarak gözüküyor. Yürüyüşe çıkın doktorlar çıkmanızda bir mahsurun olduğunu söylemiyorsa mis gibi hava alın hem sen hem yavrun. 

(680 puan) tarafından

Canım çok fazla cekebilirmiyim şuan regl çeksem iyi olur aslında 

(680 puan) tarafından

Dışarıya çıkayım canım teşekkür ederim 

(1,378 puan) tarafından

Ya Latif günde bin bin çekebilirsin 

(680 puan) tarafından

Tamam canım 

-Reklam-
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Allahım şeytandan seytanlasmis insanların şerrinden korusun nazardan pis nefesten çok zor gerçekten  Allahım şifa versin 

(1,488 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun amin amin amin. 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Peki nazardan korunmak için düzenli olarak ne yapmalıyız🤷 okunacak Esma, dua yada zikir hangisini 

rutin haline getirmeliyiz, ellerinden öper 2 buçuk yaşında ikizlerim var onlar nazara karşı korumak için ne yapmalıyım?

(1,488 puan) tarafından

Maşallah tebarekallah. Her gün 13 ayetel kürsi ve Hizbul bahr duası. Yatmadan evvel de felak nas. Adetken okunmaz. 

(1,960 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲 

0 oy
(862 puan) tarafından

Gecmis olsun insaAllah dahada iyilesir.Bende cok inanirim nazara.Bazi insanlar var kac kez denedim onlar evimize geldikden sonra oglum hep hastalanir.Allahim sevdiklerimizi kotu niyetli insanlardan korusun.

Ben ilk dogumumda bebeyimi kayb ettim.Kizdi ismini koymustuk.Yuzunu hic gormedim,dokunmadim,kokusunu almadim amma ben onu zaten gormeden,dokunmadan sevdim.Canim cok yandi 7yil oldu.2tane evladim oldu cok sukur saglikli.Amma onun sizisi hic birzaman gecmedi,gecmiyecek.Isyan etmedim amma hep derim acaba hayata olsaydi nasil kiz olurdu falan dusunuyor insan.InsaAllah yavrumla oteki dunyada kavusuruz

tarafından

Nazar sadece kötü insanlardan bulaşmıyor ki 

(1,488 puan) tarafından

Başınız sağolsun. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bence mümkün mertebe o insanlardan uzak durun. 

(862 puan) tarafından

Evet oyle malesef

0 oy
(2,886 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 🤲🏻♥️

(1,488 puan) tarafından

Amin güzelim Allah razı olsun. ❤️

(2,886 puan) tarafından

Amin sendende inşallah 🙏🏻🌻

0 oy
(569 puan) tarafından

Nazarla çok fazla münasebetim var malesef benim de. Nazar değer korkumdan mı çekerim, kem gözlülerle mi çok haşır neşir oluyorum bilmiyorum. 20 yaşımdayken diyetle sporla 68 kiloya kadar inmiştim, kalın kemikliyim, boyum da var, oldukça düzgün bi fiziğe ulaşmıştım, köyde bi komşu beni kendisiyle kıyaslamaya kalktı, senin boyun var şöylesin böylesin bende boy yok bişey yok vs, 3 ayda 103 kiloya çıktım, bi daha da ne yaparsam yapayım 85 kilonun altına inemedim. Aynı kişi bizim ahıra girmişti, o gece koyunun biri kafasını saçma sapan bi yere sokup boğulmuş. Evlendim, bi dünya balık aldık. Her hafta gidip balık alıyoruz, malzeme alıyoruz falan, işi biraz da ticarete döktük, balık da satıyoruz bi yandan. Ne zaman biri balık almaya gelse birkaç balık gidiyo, o kadarına aldırış etmiyoruz, alıştık artık normal karşılıyoruz. Geçen sene kurbanda eşim tarafından bikaç akraba geldi, 9 akvaryum balıktan 3 5 tane bi balık kaldı, 3 aydır pırıl pırıl duran akvaryum suları 3 günde çamura döndü, 3 günde belki 100 tane balığım öldü, 2 kaplumbağam vardı, onlar da öldü. Evde sürekli bi su sorunu oluyo zaten, ya bi yer patlıyo, ya akvaryum patlıyo bişeyler oluyo sürekli. 

(1,488 puan) tarafından

En kudretli ayetlerin ve ismi Azam duasının bulunduğu bir zikir. 

(569 puan) tarafından

Teşekkür ederim bacım sağolasın 

(4,513 puan) tarafından

Ay aklıma annem geldi kötü niyetle demedi ama kilo verme sürecindeydim yeni başlamıştım 2 haftada 3 kg verdim annem "sen kolay kilo veriyorsun" diye yorum yaptı herkese diyet yaptığımı anlatti annem ve ablam kilolu ablama bile söylemiş ve şuan ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum.  Aylardır uğraşıyorum şaka değil ver al ver al ancak 5.5 kilo verebildim. Annem ablam bende sofradaydı annem tekrar orda ablama "kardeşin diyet yapıyor güzel kilo verdi " orda ablamın bakışını gördüm kendisine üzülmüş gibi içinden ah demiş gibi. Annemin yaptığı de çok yanlış motivasyon verecek diye kıyaslıyor. Yok birde verdigim 3kg öyle bir anlatıyor ki sanki 3 değil 23 kg vermişim 

(569 puan) tarafından

Bazı insanların nazarı gerçekten çok fazla değiyo, bunun niyetin iyi yada kötü olmasıyla alakası yok

(4,513 puan) tarafından

Ablam iyi niyetli ama bakışlarındaki hüzün çok belli oluyor gıpta ediyor bir çok konuda 

0 oy
(3,129 puan) tarafından

Rabbım safi ismi hürmetine şifa güç kuvvet versin boşuna demiyorlar nazar deveyi kazana düşürür insanı mezara diye benim nazarım pek olmaz ona rağmen fazla bakmam çocuklara ilgimi değiştiririm korkarım ama kızıma aynısını yapamiyorum onu direk nazar ediyorum kendi kendime dediğim an kiz yere yapışıyor eşimde bi güzel azar çekiyor bana Rabbım evlatlarimizi korusun 

(1,488 puan) tarafından

Aman dikkat et ana babanın nazarı daha zor çıkar. 13 ayetel kürsi oku kuzuma sabah. Diğer sabaha kadar korur biiznillah. 

(3,129 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm ❤️

0 oy
(518 puan) tarafından

Benimde yigenimi nazar ettiler konusamiyo tam olarak bir maşallah demek bu kdr zor olmamali

(1,488 puan) tarafından

Başına gelen anlıyor işte bu mevzuyu. Rabbim tez elden şifasını versin. 

(518 puan) tarafından

Amin inşallah sizede canm 

0 oy
(14,746 puan) tarafından

Her şeyin başı sağlık diye boşuna dememişler. Benim nazarım değiyor ben fark ediyorum. Aslında hep maşallah der iyi gözle söylerim ama derler ya iyinin da nazarı değer diye. Rabbım kimsenin başını agritmasin bu nazar çok kötü bisi. 

Bazı kadınlar hep yokluktan yakınır. Hatta bunun için bosanmayi bile düşünür ya. Ben de benim başımdan geçen bir olayı anlatayım.

İlk okul 4 veya 5. Sınıfa gidiyordum. Bir sabah kapımız çalındı. Hızlı kararla icra memuru geldi evimize. Öncesinde herhangi Bi ihbar olmadan. Nedenini sorarsanız babam arkadaşından senetle Araba alıyor. Biraz zaman sonra o adamı bizim komsumuzla yakalıyor babam gezerken falan. Önce telefonda şakalaşırken onları kendinin tanistirdigini ve bu durumun hoş olmadığını söylüyor (kadın da adam da evli). Böyle olunca bu adam elindeki senedir hızlı icra ile avukata veriyor. Arada oyunlar dönüyor.

Çok uzattım k.bakmayin. babam ondan bundan borç buluyor avukata yatırıyor eşyalar gitmesin diye. Avukata değil icra mahkemesine yatması gerekiyormuş. Avukat da bunu demeden cebine indiriyor. Biz bir gün okuldan eve geldiğimizde evimizde oturacak kanepe bulamadık.

Allah sağlık verdi, güç verdi anne babam beraber el ele verip bütün borçları kapattılar

Her şeyin daha iyisini aldılar.

Demem o ki para bu devirde evet önemli ama bosanmayi düşünecek kadar değil. Biz para yok diye büyüdük. Paramız olunca alalım mı anne diye büyüdük. O yüzden bana parasızlık koymaz.

(1,488 puan) tarafından

Çok güzel bir noktaya değindiniz. Günümüzde tüketim çılgınlığı had safhada. Hatta belki o haddi bile aşıyor.

İnstada vs paylaşılan evler yüzünden aynı insanlar gibi artık evler de tek tip. Herkesin dysonı var, herkesin robot süpürgesi var, herkesin kahve makinesi var, herkesin evi beyaz, herkes kiler yaptırıyor, herkes şöyle, herkes böyle herkesin var benim neden yok? Aboo…

Devir artık bozulanı tamir etme değil, çöpe atıp yenisini alma devri olmuş.

Valla yazacak çok şey var da bende takat yok. Keşke takati de satın alabilseydik, en aZından o hakiki ihtiyaç. 

(14,746 puan) tarafından

Maalesef öyle canım. Bazı şeyler ihtiyaç değil lux e kaçıyor artık. Normal süpürge yetmiyor robot alıyorlar o yetmiyor dikey alıyorlar o yetmiyor yıkama alıyorlar.

Herkes Bi yarış halinde. Herkes Bi gösteriş halinde.

İnanır mısın eski şeyleri çok seviyorum. Hatta girişimi  öyle yaptım kapımın dışını. Eski cobanlarin dokuma çantaları, dokuma kilim, hasir sepet. Tel dolap koyasım var bide. Alıyor muyum hayır. Hepsi anneannemin ❤️

(1,488 puan) tarafından

Maşallaaaahhhh ❤️🥹 çok severim. 

0 oy
(3,327 puan) tarafından

Halamin ogluda nazara grldi bembeyaz tenli simsiyah gozlu bi bebekti 2 3yasinda vefat etti ilk once kaslari eridi zayifladi bir deri bi kemik kaldi doktorlar care bulamadi en son hicaya gittiler nazar dedi okunacak dualar vs verdi ama gec kalinmis diyede ekledi

(1,488 puan) tarafından

Başınız sağolsun. Allah tüm bebekleri tüm şerlerden korusun. Halanıza da çok geçmiş olsun. Allah afiyet versin. 😔

(3,327 puan) tarafından

Amjn jnsallah hepimize canim

0 oy
(2,604 puan) tarafından

Postu yeni paylaşıldığı görmüştüm ama yazamadım bı türlü.

Şimdiye anca yazabiliyorum.

Benim imtihanım da eşimin işi. Ve şuan eşimin yokluğu.

Biz evlendikten yaklaşık 1 yıl sonra eşim işsiz kaldı tam 8 ay. Sonrasında işe girdi 7-8 ay çalıştıktan sonra işine son verildi başkalarının hataları yüzünden. Neyse sonra başka bir işe girdi hemen 1 buçuk 2 ay sonra. Oranında maaşları bozuk ilerlerdi sonra bı ara düzeldi sonra yine bozuldu. Eşimin de artık tahammül seviyesi düştü haliyle maaşlar zamanında yatmayınca. Ve maddi açıdanda zorluyor bı gecikmeler gerçekten. Bir şey alırken 10 kere düşünüyorsun. Neyse. Çıkcam buradan dedi tamam dedim önceden mücadele ederdim şimdi benim de bı içimden gelmedi bende iş yerinden soğudum artık gerçekten. Bı arkadaşı var kendi işleri ama şehir dışlarına gidiyolar çalışmaya 20 gün 25 gün vs. 

Eşim de onların yanında gitti boşta durmiyim diye. 3. Gün bugün ve dün akşam ağlamaktan kendimi alamadım. Bilmiyorum özledim,hem ev ıssız gibi böyle bı değişik. Şuan yazarken bile ağlıyorum . Kendimi teselli etmeye çalışıyorum asker eşleri de böyle,ya hapishanede olsa mesela Allah korusun ya ölüm ayrılığı olsa Allah korusun diyorum içimi ferahlatmaya çalışıyorum en azından TLF arasam sesini duyacağım mesela. Bilmiyorum Rabbim tez zamanda bize sağlam olacak hayırlı afiyetli ve devamlı olacak bı iş kapısı nasıp etsin de bu durum çok uzamasın.

Üzülüyorum. 

(1,488 puan) tarafından

Amin bitanem senin imtihanın da epey büyük ve zor. Rabbim tez elden felaha kavuşmayı nasip etsin.

İş için her akşam Vakıa süresi oku. Birebir. 

(2,604 puan) tarafından

Ben zaten her akşam okuyorum onu yaklaşık 1 senedir. İnşallah devam ediyorum. Bereket niyetiyle okuyordum tabii işimiz varken 

0 oy
(10,279 puan) tarafından

Rabbim çok çok şifa versin 

Ne yazık ki bnm de çok nazarim var kendi çocuklarımı dahi nazar ediyorum çok denedim ve kesinlikle çoğu gördüğüm veya hayret ettiğim şey nazara geliyor elimde değil maşallah ile başlıyorum yine aynı hatta bir ara hocalara falan gıdım dedim öyle bekliyorum 

(1,488 puan) tarafından

Aaa işe maşallah arasında nazar değermiş. Dikkat etmekte fayda var. 

0 oy
(1,271 puan) tarafından

Allah şifa versin canım ablana bu nasıl bi göz ki insanı yataklara düşürmüş büyü falan olmasın. 

Bende 3 kere evladımı kaybettim hastanelerde hiç bi çözüm bulunamadı sorun yok diyip gönderdiler en son bu kaç hocaya sordum bende geçmişten gelen bi musallat olduğunu söyledi eşime büyü yapmışlar evlenirken bende korktum böyle şeylerden bıraktım öyle bilmiyorum ne olucak gerçekse Allah gün yüzü göstermesin bu dünyada o kişiye 2 senelik evliligimde neler çektim neler 

0 oy
(357 puan) tarafından

Güzelim her zaman dualarım seninle 

Ya safi ismi ile şifa ver allahım 

Allah yar ve yardımcımız olsun Hızır ali Bektaşi veli hep yanınızda olsun rabbim.

(1,488 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ablacım

(357 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(6,937 puan) tarafından

Vallah ben nişanlı iken bide evlenince başımıza gelmiyen kalmadi ben hayatımda bir kez hastaneye gitmedim evlendim hergun hastaneye gittik eşim ve ben gerçekten nazar var 

(1,488 puan) tarafından

Nazar hak, ayet hadisle de sabit. Çok geçmiş olsun.

0 oy
(1,566 puan) tarafından

Nazara evlendikten sonra daha çok inandım nazar taşı çatlatır derler biz Gülerdik.basimiza gelenleri anlatmayacağım ama şu anki durumunuzun hepsinin gözden olduğunu dusunuyorum o yüzden haset bı insan değilimdir kız çocugum yok diye kanım çok kaynar hemen maşallah Allah anasina babasına bağışlasın derim.Eger rabbim sizi sağlıkla imtihan etmiyorsa bin kere şükür edip elhamdülillah diyim babamin yıllarca kaldığı yogunbakim eşimin sıkıntıları ve yavrumun nöbetleri Rabbime bin şükür güçlüyüm içimdeki umudu bı an olsun sondurmedi 🥺

(1,488 puan) tarafından

Maşallah maşallah Rabbim bozmasına, daha iyi etsin 

0 oy
(357 puan) tarafından

Canım ilk evliligimde bize de büyü yaptılar 

Düğün günü geldi ve çattı 

İlk gün olanlar oldu 

Sonrasında bir daha da olmadı 

Bir hocaya sordurduk biz 

Birlesmeme için büyü yapılmış dediler 

Doktorlara gittim onlar bisey bulamadı 

Yani o yüzden nazar büyü inanırım